Άμα έχεις λεφτά για πέταμα σε δικηγόρους πήγαινε να τα δώσεις , οι υπόλοιποι δεν σου φταίνε σε τίποτα , η αστυνομια προφανώς και έχει ελλείψεις σε πολλές υπηρεσίες , προχωρά στη ζωή σου , ήξερες πως είσαι επιλαχών δεν σου είπε κανείς πως θα σε πάρουν , άμα σε παιρνει ηλικιακά λογικά θα έχεις και άλλες ευκαιρίες.Δημητρης έγραψε:Καλημέρα παιδιά! Εχθές έκαναν παράπονα για μια συγκεκριμένη περιοχή πως είναι -50 άτομα σε προσωπικό! Θα μπορούσαν να πάρουν τους υπόλοιπους επιχοντες που μείναμε αλλά ίσως πρέπει να κινηθούμε και εμείς με κάποιον τρόπο ώστε ξυπνήσουν!
Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Να διορθωσω τον παπαχητο. Ειμαι απο τα παιδια που εχω Α1 και περασα το σχολειο της διας την πρωτη κιολας εβδομαδα που κατεβηκαμε αθηνα. Τωρα περναμε σχολειο για επεκταση σε Α, οσοι δεν τα καταφερουν πανε αυτοματα συνοδηγοι!
Δημήτρη που το άκουσες αυτό που λες.. το καλύτερο θα ήταν να μιλήσουμε στο σωματείο των Ε. Φ...
Πιστευεις θα ξαναβγει προκυρηξη?
wolver έγραψε:Να διορθωσω τον παπαχητο. Ειμαι απο τα παιδια που εχω Α1 και περασα το σχολειο της διας την πρωτη κιολας εβδομαδα που κατεβηκαμε αθηνα. Τωρα περναμε σχολειο για επεκταση σε Α, οσοι δεν τα καταφερουν πανε αυτοματα συνοδηγοι!
τι πλεονεκτηματα και μειονέκτημα θα έχουν σαν συνοδηγοι?
σας εκπαίδευσαν οι εκαμιτες?
Όχι, απλό σχολείο οδηγών περνάμε! Απλά έχουμε την δυνατότητα να πάμε οδηγοί με υπηρεσιακό δίπλωμα
George έγραψε:Παιδιά καλησπέρα αν γνωρίζει μόνο κάποιος να απαντήσει για να ξέρουμε Ορκίστηκαν 1482 άτομα και στις 2 σχολές ξέρω από μέσα ότι από τους τελικούς πίνακες έχουν πάρει μέχρι και τον 21 επιλαχών αλλά τι γίνεται με τον αριθμό θέλω να μάθω το ΦΕΚ ήταν για 1500 άτομα αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ θα μας πάρουν μετά ή ο αριθμός θα μείνει αυτός ; Γνωρίζει κανένας ;
Δεν πρόκειται να πάρουν άλλα άτομα, ξεκολλήστε το έγραφε μέσα η προκήρυξη, μετά το πέρας του 20ημερου τα κενά δεν θα αναπληρωθούν.
wolver έγραψε:Όχι, απλό σχολείο οδηγών περνάμε! Απλά έχουμε την δυνατότητα να πάμε οδηγοί με υπηρεσιακό δίπλωμα
θα ισχυει και στην πολιτικη ζωη το διπλωμα;
και τι φωναζατε για τους αλλους που Δεν ειχαν, τσουπ εβγαλαν τζαμπα
Αποστόλης έγραψε:wolver έγραψε:Να διορθωσω τον παπαχητο. Ειμαι απο τα παιδια που εχω Α1 και περασα το σχολειο της διας την πρωτη κιολας εβδομαδα που κατεβηκαμε αθηνα. Τωρα περναμε σχολειο για επεκταση σε Α, οσοι δεν τα καταφερουν πανε αυτοματα συνοδηγοι!
τι πλεονεκτηματα και μειονέκτημα θα έχουν σαν συνοδηγοι;
σας εκπαίδευσαν οι εκαμιτες;
Που κολλάει η ΕΚΑΜ με την ΔΙ. ΑΣ;

Οχι, το διπλωμα ειναι υπηρεσιακο και ειναι μονο για την υπηρεσια.
αλήθεια; και γτ πήραν και μέχρι μια βδομάδα πριν φύγουν από τις σχολές; για εξήγησε μαςesoes έγραψε:George έγραψε:Παιδιά καλησπέρα αν γνωρίζει μόνο κάποιος να απαντήσει για να ξέρουμε Ορκίστηκαν 1482 άτομα και στις 2 σχολές ξέρω από μέσα ότι από τους τελικούς πίνακες έχουν πάρει μέχρι και τον 21 επιλαχών αλλά τι γίνεται με τον αριθμό θέλω να μάθω το ΦΕΚ ήταν για 1500 άτομα αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ θα μας πάρουν μετά ή ο αριθμός θα μείνει αυτός ; Γνωρίζει κανένας ;
Δεν πρόκειται να πάρουν άλλα άτομα, ξεκολλήστε το έγραφε μέσα η προκήρυξη, μετά το πέρας του 20ημερου τα κενά δεν θα αναπληρωθούν.
Εσύ τόσο καιρό έλεγες ότι παίρνουν, έχεις φίλους στις σχολές και άλλες τέτοιες μπαρουφες που εν τέλει δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.δοκ, ιμος έγραψε: αλήθεια; Και γτ πήραν και μέχρι μια βδομάδα πριν φύγουν από τις σχολές; Για εξήγησε μας
χαχα είσαι τέρμα μπούφος τελικά κανονικά πήραν κόσμο και μετά το 20 ήμερο, ξυπνά τ έγραψε και ένα παιδί π είναι ηδη μέσαEsoes έγραψε:Εσύ τόσο καιρό έλεγες ότι παίρνουν, έχεις φίλους στις σχολές και άλλες τέτοιες μπαρουφες που εν τέλει δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.δοκ, ιμος έγραψε: αλήθεια; Και γτ πήραν και μέχρι μια βδομάδα πριν φύγουν από τις σχολές; Για εξήγησε μας
πήγαινε 18 σελίδα τραχαναEsoes έγραψε:Εσύ τόσο καιρό έλεγες ότι παίρνουν, έχεις φίλους στις σχολές και άλλες τέτοιες μπαρουφες που εν τέλει δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.δοκ, ιμος έγραψε: αλήθεια; Και γτ πήραν και μέχρι μια βδομάδα πριν φύγουν από τις σχολές; Για εξήγησε μας
Εντάξει οκ. Εσύ και οι υπόλοιποι περιμένετε να σας καλέσουν, μετά λέτε για βύσματα και ιστορίες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 16 επισκέπτες