Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Αγορινα μου και γω μαζί σου να το πάμε νομικά αλλά με τι αιτήματα ; Φίλος μου που κόπηκε λόγο τατουάζ έβαλε δικηγόρο και το παει νομικά!
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Κοίταξε να δεις αδερφέ έχουν περάσει άτομα που έχουν τατουάζ και πολλά άλλα άκυρα για μένα άτομα έχουν γίνει σε αυτή την προκήρυξη πολλές λαμογιές πρέπει να ενωθούμε όλοι όμως να ενεργοποιηθουμε όλοι μαζί για να καταφέρουμε εξακριβωμένο και αυτό που λέω έχουν γίνει πάρα πολλές λαμογιές !!!
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Ότι έγινε έγινε τώρα τελείωσαν και απο σχολές... εγώ θα πρότεινα να μαζέψουμε κάνα χαρτί για μόρια και να περιμένουμε την επόμενη δε νομίζω να αλλάξει κάτι.. μακάρι να δικαιωθειτε όσοι το δοκιμάσετε αλλα μου φέρνετε δύσκολο.. καλή τύχη όπως και να χει!
ΝΠ

Δημοσίευση από ΝΠ »

Παιδια μονο αν εχει καποιος καποιο "μεγαλο κεφαλι" και σκαλισει το θεμα... με τα αλλα δεν γινεται τιποτα... αλλιως στην επομενη αν. βγει και οποτε βγει...
Δημητρης

Έχεις δίκιο Πέτρο αλλά είναι αργά! Εγώ έδωσα αθλήματα και τα πέρασα και μπήκε ο άλλος με τατουάζ στο λαιμο! Στην επόμενη
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Player7 »

Αν καποιον τον εκοψαν επειδη ειχε ταττοο και κινηθει νομικα μπορει να του μαμησει, διοτι μπηκαν ατομα με ταττουαζ. Θα δικαιωθει σιγουρα ειδικα αν κινηθει και κατα της επιτροπης που περασε τα ατομα με ταττοο, θα τους ξεβρακωσει!
πανος

Δημοσίευση από πανος »

http://policenet.gr/article/%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-100-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%C2%AB%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7%C2%BB

Δημητρης

Τι είναι αυτό ;
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Για εμένα παιδιά ας συντονιστούμε όλοι μέσω μιας σελίδας στο Facebook για να κινήσουμε διαδικασίες και να συνεχίσουμε για τα υπόλοιπα το ξαναλέω όλοι ενωμένοι όσοι θέλουν να προωθήσουμε το θέμα πρέπει να έχουμε μια επικοινωνία όλοι κάλιο αργά παρά ποτέ!
Δημητρης

Ας το κάνουμε δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα!
ΝΠ

Δημοσίευση από ΝΠ »

Φιλε Πετρο ως προς ποια κατευθυνση να κινησεις το θεμα?; Μονο αν εχει καποιος καποια γνωριμια καλη και κινησει το θεμα για να αποροφηθουμε και εμεις οι λιγοι που μειναμε... αλλιως δεν πιστευω να γινει κατι αλλο...
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Παιδια ποιος μπορεί να φτιάξει μια σελίδα στο Facebook να μιλάμε κατευθείαν από εκεί μην καθυστερούμε Όσο πιο γρήγορα μπορούμε τόσο καλυτερα
Δημητρης

Μπορείς να το κανεις αδερφέ ; Να τελειώνουμε
Άβαταρ μέλους
δοκ,ιμος
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από δοκ,ιμος »

Player7 έγραψε:Ρε παιδια λεει οτι διοριστηκαν και εκπαιδευτηκαν 1488 ατομα! Οι υπολοιποι 12 που ειναι; Αφου 1500 θεσεις ειχε!

εχει κάπου το πίνακα φίλε; η περιμένουμε το ΦΕΚ για το ποιοι διορίζονται;
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Φίλε Δημήτρη φτιάξουν εσύ αν μπορείς γιατί δεν προλαβαίνω καθόλου!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες