DYK δηλαδη δε χρειαζεται φυλακες η υπηρεσια;Λετε στο μελλον να ανοιξουν θεσεις για Φυλακες;
Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
CB20 σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κι εγώ από την επαρχία έρχομαι.Αυτή η μυστικοπάθεια προβληματίζει παρα πολύ. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.
Κακ
Για τους φύλακες δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση, ούτε ακύρωση. Τώρα που τελείωσαν οι άλλες κατηγορίες, λογικά θα υπάρξει ενημέρωση και για τους φύλακες
Απόλυτα ευλογοι οι προβληματισμοί, ωστόσο, από τη μέρα της ορκωμοσίας ασφαλιζεσαι πλέον στο Δημόσιο, επομένως θα πρέπει να έχεις παραιτηθεί από την προηγούμενη σου δουλειά σίγουρα...
Αυτά τα είχαμε πει μήνες πριν Εγώ ήμουνα διοριστεος στην πληροφορική και με διαβεβαίωναν ότι τοποθέτηση θα ξέρουμε πριν την ορκομωσία αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ
Δεν πήγα προφανώς αφου στη δουλειά μου ήμουνα καλά και ήμουν από επαρχία με οικογένεια κτλ
Εφόσον αποφασίζεις να πας θα ζήσεις με αυτή την αβεβαιότητα και θα μάθεις λεπτομέρειες στην πορεία, ζυγίζεις τα πράγματα και αποφασιζεις
Λόγω της φύσης της υπηρεσίας μάλλον λειτουργεί έτσι, κακώς προφανώς αλλά έτσι κάνουν, είναι απίστευτο να πας κάπου και να μην ξέρεις που θα είσαι και τι μισθό θα εχεις
Πάντως μόλις ορκιστείς είναι σαν να παραιτησε από την άλλη σου δουλειά, δεν είχε νόημα να μην παραιτηθείς πριν
Ενημερωτικά πάντως της πληροφορικής περνάνε εκπαίδευση τώρα και στα κοντά θα τους πουν που θα πάνε, δηλαδή περίπου 2,5 μήνες μετά την ορκομωσία
Μισθό φαντάζομαι ξέρουν ήδη αφού πληρωνονται
Καλή αρχή
Δεν πήγα προφανώς αφου στη δουλειά μου ήμουνα καλά και ήμουν από επαρχία με οικογένεια κτλ
Εφόσον αποφασίζεις να πας θα ζήσεις με αυτή την αβεβαιότητα και θα μάθεις λεπτομέρειες στην πορεία, ζυγίζεις τα πράγματα και αποφασιζεις
Λόγω της φύσης της υπηρεσίας μάλλον λειτουργεί έτσι, κακώς προφανώς αλλά έτσι κάνουν, είναι απίστευτο να πας κάπου και να μην ξέρεις που θα είσαι και τι μισθό θα εχεις
Πάντως μόλις ορκιστείς είναι σαν να παραιτησε από την άλλη σου δουλειά, δεν είχε νόημα να μην παραιτηθείς πριν
Ενημερωτικά πάντως της πληροφορικής περνάνε εκπαίδευση τώρα και στα κοντά θα τους πουν που θα πάνε, δηλαδή περίπου 2,5 μήνες μετά την ορκομωσία
Μισθό φαντάζομαι ξέρουν ήδη αφού πληρωνονται
Καλή αρχή
Με τις υπόλοιπες δύο κατηγορίες που απομένουν, έχουμε καμία ενημέρωση;
Καλησπέρα σε όλους, μία ερώτηση ήθελα να κάνω σχετικά με τις κενές θέσεις που αναφέρονται στην αρχική προκήρυξη (Σελ 34) https://diavgeia.gov.gr/doc/Ω 4ΧΩ46ΜΚ6Π-ΤΘΦ Στην προκήρυξη αναφέρεται το παρακάτω κείμενο: «Σε περίπτωση που για τις προκηρυσσόμενες θέσεις των κλάδων ΠΕ7, ΔΕ7 Μεταφραστών - Διερμηνέων- Ακροατών και ΤΕ6 Μηχανικών, δεν υπάρξουν υποψήφιοι ή μετά την διαγωνιστική διαδικασία δεν υπάρξουν επιτυχόντες, οι εν λόγω θέσεις μεταφέρονται στις λοιπές θέσεις των παραπάνω Κλάδων, σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας». Μιας και για τον κλάδο των μεταφραστών οι κενές θέσεις ήταν αρκετές έχει κανείς ενημέρωση για το τι θα γίνει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες