Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από stpsilan »

Αυτό δε το ρώτησα γιατί δεν θα πήγαινα Παρόλα αυτά δεν το πιστεύω, εκτός αν σε βάλουν να μείνεις σε κάνα δημόσιο κτήριο

Όπως τους άκουσα όμως που δεν είχαν ιδέα να απαντήσουν σε τίποτα μάλλον ούτε αυτό μπορούν να το απαντήσουν

CB20
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από CB20 »

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, εάν υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση ευπρόσδεκτη.
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Frouros97 »

Αρα εφοσον δεν εχει ειδοποιηθει κανει απο Δε11 σημαινει οτι δε θα παρει καθολου τους φυλακες; Καμια ανακοινωση δεν υπαρχει για αυτους
Pascal
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Pascal »

CB20 ή όποιος άλλος βρει κάποια τέτοια πληροφορία για διαμονή, ας τη μοιραστεί αν θέλει. Ενδιαφέρει κι άλλους υποθέτω.
Άβαταρ μέλους
dim5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από dim5 »

Καλησπερα σε όλους!! Ας μας πει κάποιος από τους διοριστεους των κατηγοριών υπογραψανε; Ξεχάστε τους ΔΕ11 δν θα παρουν κανέναν παιδια!! Είναι τσεκαρισμενη πληροφορία; Μα που πηγανε όλα αυτά τα παιδια π περασανε εξετάσεις π λέγανε!! 🕵🕵👤
Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από MITSOULAS »

Αυτό με τους ΠΕ3 κουφό μου φαίνεται! Αρνήθηκαν δηλαδή 15 άτομα να μπουν στην ΕΥΠ?
Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από MITSOULAS »

Σου είχαν πει μισθό?
lakisk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από lakisk »

Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Από την αρχή πρέπει να είχαν πάει καμιά 70αρα άτομα να δώσουν εξετάσεις. Μερικοί μπορεί να κόπηκαν. Άλλοι μπορεί να μην μπορούσαν να περιμένουν 2 χρόνια την όλη διαδικασία. Άλλοι μπορεί να είχαν ήδη δουλειές και να μην θέλανε να πάρουν ρίσκο σχετικά με το πού θα τους τοποθετήσουν και τι μισθό θα παίρνουν.
Και που πήρανε 45 άτομα καλά είναι να λες με αυτή τη διαδικασία. Και γω σου λέω ότι αρκετοί από αυτούς θα φύγουν μόλις τους πουν μισθό και τοποθέτηση.

stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Θα απαντήσω μόνο για τον κλάδο πληροφορικής που ανήκω Οι υποψήφιοι ήταν όλοι άτομα καταρτισμένα με μεταπτυχιακά και σε κάποιες περιπτώσεις και διδακτορικά

Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι είχαν δουλειά

Οι προγραμματιστές δεν το συζητώ, είχαν μισθό 1300+ και κάνουν μια δουλειά που τους αρέσει

Άλλοι ήταν σε ερευνητικά προγράμματα κτλ επίσης ευχαριστημένοι

Άλλοι μετρίως ευχαριστημένοι αλλά σε άλλες πόλεις εκτός Αθήνας με οικογένειες

Γενικώς η πληροφορική είναι ένας κλάδος με σαφώς καλύτερες προοπτικές από άλλους

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την παρωδία που έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι σου ζητάνε να πας στα τυφλά κάπου, χωρίς να ξέρεις μισθό και που θα είσαι κάνουν το θέμα πολύπλοκο

Γιατί αν ξαφνικά τους πούνε είστε ενιαίο μισθολόγιο χωρίς επίδομα θα μιλάμε για 1000 ευρώ μισθό

Γενικότερα έπρεπε να έχεις να ρισκάρεις πολύ λίγα για να πάρεις την απόφαση, δηλαδή να είσαι ελεύθερος να μην είσαι ευχαριστημένος από τη δουλειά σου ή να έχεις χαμηλό μισθό

Στον κλάδο της πληροφορικής για πολλούς δεν ίσχυε τίποτα από αυτά, ανάμεσα τους κι εγώ

Οπότε αποφασίσαμε να μην πάμε

Αν πάνε όλοι όσοι λένε θα είναι έκπληξη, αυτό πιστεύω κι εγώ

Αυτά σαν άποψη

Άβαταρ μέλους
Fake Account
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Fake Account »

stpsilan έγραψε:Οπότε αποφασίσαμε να μην πάμε

Παρακολουθώ το φόρουμ και παρατηρώ ότι έχεις αναφέρει γύρω στις 10 φορές ότι δεν σκοπεύεις να πας, παρόλο που σε πήραν, και μάλιστα βλέπω τελευταία ότι "εκπροσωπείς" και μια ομάδα δυσαρεστημένων επιτυχόντων που δεν θα πάνε. Εγώ θα πόνταρα ότι είσαι επιλαχόντας και τα λες όλα αυτά μπας και παραιτηθεί κανένας.
Για όσους ανησυχούν, το ΦΕΚ είναι ξεκάθαρο, θα προσληφθούν οι 79 άμεσα και οι επόμενοι υποθέτω θα προσλαμβάνονται κατά ομάδες τις επόμενες εβδομάδες.

stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Προχωρημένη η σκέψη σουΘα σε ενημερώσω αν τα καταφέρω

Επίσης δεν ξέρω αν κατάλαβες ότι όσοι ήταν στην πληροφορική και θέλανε να πάνε έχουν πάει αφού δεν καλύφθηκαν οι θέσεις

Άβαταρ μέλους
steve20
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από steve20 »

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την ΕΥΠ μου ανέφερε ξεκάθαρα ο υπάλληλος ρωτώντας και για επιβεβαίωση συνάδελφο του ότι πήραν όσα άτομα ήταν να πάρουν για την προκήρυξη και δεν θα πάρουν καθόλου ΔΕ11 ΦΥΛΑΚΩΝ μου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ακυρώθηκαν οι συγκεκριμένες θέσεις, επίσημα δεν έχω βρει κάποιο έγγραφο που να αναφέρει την συγκεκριμένη ακύρωση

Natasha
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Natasha »

Υπάρχουν κατηγορίες που έχουν εξετάσεις το Σεπτέμβριο (μιλάω για κατηγορία ΠΕ2).Πόσο πιθανό είναι να ακυρωθούν θέσεις για τις οποίες έχουν ήδη προχωρήσει οι διαδικασίες εξετάσεων.

Μάλλον ο υπάλληλος που μίλησες δεν ήταν καλά πληροφορημένος

Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Frouros97 »

Για τους δε11 δεν εχουν γινει καθολου εξετασεις και γενικα διαδικασιες, αρα ισως να ισχυει οτι ακυρωσαν τις θεσεις!
Natasha
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Natasha »

Να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι ισχύει για τον εισαγωγικό βαθμό; Η Προκήρυξη ορίζει για όλους τον εισαγωγικό βαθμό Δ, ωστόσο για τις περισσότερες κατηγορίες ΠΕ ορίζεται ως προαπαιτούμενο η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Για όσους έχουν μεταπτυχιακό εισαγωγικος βαθμός δεν είναι ο Γ;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες