Τηλέφωνο πήρες?mariak έγραψε:Τη μέρα διορισμού δεν πρέπει να δουλεύουμε αλλού, σωστά;
Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Με τους ΔΕ11 τι γινεται ξερει κανεις;
Τηλεφωνικά τώρα μου είπε ότι πρέπει να περάσεις και την εκπαίδευση για να μαθεις, Ρε παιδιά δεν κόστιζε τίποτα να το πείτε πριν τις τελευταίες εξετάσεις να μην κατεβαίναμε τσάμπα Αθήνα
Τέλος πάντων, καλή καρδιά
Τέλος πάντων, καλή καρδιά
Και που είσαι ακόμα... Πόσοι θα μπουν, θα δουν τις συνθήκες και θα παραιτηθούν;
Σίγουρα το να προχωράμε στα τυφλά δεν είναι καλό ούτε για μας ούτε για την υπηρεσία...
Πάντως αν το πήρες απόφαση stpsilan σε καλαβαίνω και κρίμα για το χρόνο και το χρήμα που χάλασες.
Σίγουρα το να προχωράμε στα τυφλά δεν είναι καλό ούτε για μας ούτε για την υπηρεσία...
Πάντως αν το πήρες απόφαση stpsilan σε καλαβαίνω και κρίμα για το χρόνο και το χρήμα που χάλασες.
Την απόφαση ότι δεν πάω Αθήνα την είχα πάρει εξαρχής απλά περίμενα είναι γεγονός να γνωρίζω την την ορκομωσία που θα είναι η τοποθέτηση και δεν έγινε αυτόlakisk έγραψε:Και που είσαι ακόμα... Πόσοι θα μπουν, θα δουν τις συνθήκες και θα παραιτηθούν;
Μας μείνανε οι αναμνήσεις από την Αθήνα
Stpsilan για μιαθο ρωτησες ή τοποθετηση; Στο τηλεφωνικο αριθμο της προκηρυξης καλεσες;
Στο τηλέφωνο που έχει στο site της ΕΥΠ κάλεσα και μου είπε ότι προφανώς αν δεν ορκιστείς δεν θα σου πει κανείς την τοποθέτηση , άλλωστε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν ξέρουν λογικά καν που είναι οι θέσεις Αν δεν ξέρεις την τοποθέτηση περιμένεις να σου πουν μισθό?
Αν είσαι καλά εκεί που είσαι δεν πας ποτέ, αν δεν την παλεύεις πας και ελπίζεις να μην φας ξενερωμα είτε με την τοποθέτηση είτε με τον μισθό
Αν είσαι καλά εκεί που είσαι δεν πας ποτέ, αν δεν την παλεύεις πας και ελπίζεις να μην φας ξενερωμα είτε με την τοποθέτηση είτε με τον μισθό
το να μη σου λένε την τοποθέτηση μου φαίνεται και λίγο λογικό. Μπορεί να συντρέχουν λόγοι εθνικής σημασίας. Όμως να μην αναφέρουν τίποτα για τα οικονομικά είναι παράλογο, πως να πας κάπου χωρίς να ξέρεις τις απολαβές;
Αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις θα πας και βλέπεις Εμείς της πληροφορικής πολλοι θεωρω έχουμε νορμάλ δουλειες που δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσουμε και να πάμε κάπου με τόσα ερωτηματικά
Ειδικά αν ζεις και σε πόλη εκτός Αθήνας δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε τέτοια διαδικασία, τώρα οι άλλες κατηγορίες μάλλον είναι σε αρκετά χειρότερη μοίρα οπότε δεν ξέρω
Από πληροφορική πάντως θα έχει αρνήσεις , είναι δεδομένο
Ειδικά αν ζεις και σε πόλη εκτός Αθήνας δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε τέτοια διαδικασία, τώρα οι άλλες κατηγορίες μάλλον είναι σε αρκετά χειρότερη μοίρα οπότε δεν ξέρω
Από πληροφορική πάντως θα έχει αρνήσεις , είναι δεδομένο
Ρε παιδια τους Δε11 δε θα τους παρουν τελικα; Τι στο καλο γινεται τους ξεχασαν τελειως καμια ενημερωση!
Νομίζω οι περισσότεροι λειτουργούμε με νοοτροπία ιδιωτικού τομέα... Στο δημόσιο κατά πως φαίνεται λειτουργούν διαφορετικά τα πράγματα... Δεν είναι δεδομένο ότι σε ενημερώνουν για τις απολαβές σου πριν διοριστείς, ούτε και το που θα τοποθετηθείς! Υπάρχουν ωστόσο πολλοί υποψήφιοι που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα με απαράδεκτες απολαβές και συνθήκες οπότε η ΕΥΠ φαντάζει λουκούμι ακόμα κι έτσι... Αν και για τις μισθολογικές αποδοχές όσων μπουν διατηρώ επιφυλάξεις ότι κυμαίνονται στα επίπεδα που αναφέρονται παραπάνω ιδίως για τους ΠΕ...
Λες να είναι μικρότερες; Είναι πιθανο και αυτό.
Αλλά ποιός σου λέει οτι και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες;
Αλλά ποιός σου λέει οτι και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες;
Παιδιά οι Δε 11 οι τους πήραν σε μια νυχτα που λέει η έκφραση η απλά μας πεταξαν από έξω!! Σου λέει Αγράμματοι αυτοί έχουν βγάλει μόνο Δευτεροβαθμια τι να τους κάνουμε εμείς εδώ σαν FBI π είμαστε θέλουμε διδάκτορες!! Τους σιχάθηκα πραγματικα ολους εκεί σε αυτήν την υπηρεσία!!
- steve20
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Επικοινώνησε μαζί μου αμεσα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Φίλε Δημήτρη ομολογώ να πω ότι έχεις δίκιο κάτι παίζει μέχρι στιγμής καμία απάντηση όσες φορές και να πήρα τηλ πέφτω σε. μια πως να το πω ευγενικά καρχια η οποια απορώ με το τι βύσμα μπήκε δεν έχει ιδέα πως μπορεί να σε μιλήσει η να σου δώσει κάποια απάντηση η παραπομπή και είναι εντελώς αγενης αρχίζω και εγώ να φοβάμαι ότι κάτι παίζει με την ΔΕ11 μακάρι να κάνω λάθος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες