Ναι υπάρχει αυτή η πιθανότητα αν και νομίζω ότι θα μας πουν... Τι στο καλό... Νομίζω τους ενδιαφέρει περισσότερο να υπογράψεις συμφωνία εμπιστευτικότητας και απορρήτου πρώτα και μετά θα μάθεις ό, τι χρειάζεσαι...
Αλλά το να δεις το μισθό στο λογαριασμό σου μπορεί να πάρει και παραπάνω από ένα μήνα για γραφειοκρατικούς λόγους...
Τελικά επιβεβαιώθηκε το κακό σενάριο του ότι καλούν την πληροφορική για ορκομωσία το δεύτερο 15νθημερο του Αυγούστου χωρίς καμία ενημέρωση για τοποθέτηση και προφανώς μισθό Καλή συνέχεια σε αυτούς που θα πάνε, οι άλλοι αποχωρούμε από τη διαδικασία
Καλημέρα, Από την διατύπωση της προκήρυξης πάντως κι εγώ αυτό καταλαβαίνω ότι μπορείς να υποβάλεις παραίτηση για όσο ισχύει η λίστα επιλαχόντων (νομίζω έναν χρόνο ισχύει).
Άρα το πιο πιθανό είναι να γίνεται διορισμός χωρίς να έχουμε ακριβή εικόνα.
Για την τοποθέτηση ενδεχομένως να είναι κάτι που θα το μάθουμε και μετά την εκπαίδευση...
Natasha έγραψε:Καλημέρα, Από την διατύπωση της προκήρυξης πάντως κι εγώ αυτό καταλαβαίνω ότι μπορείς να υποβάλεις παραίτηση για όσο ισχύει η λίστα επιλαχόντων (νομίζω έναν χρόνο ισχύει).
Άρα το πιο πιθανό είναι να γίνεται διορισμός χωρίς να έχουμε ακριβή εικόνα.
Για την τοποθέτηση ενδεχομένως να είναι κάτι που θα το μάθουμε και μετά την εκπαίδευση...
Αυτό απλά θα προκαλέσει χάος, επίσης δε γίνεται να φύγεις από τη δουλειά σου κάνα μήνα και μετά να ξαναγυρισεις
Τι να πει κανείς παιδιά. Βάλτε τα κάτω και υπολογίστε.
Λογικά οι περισσότεροι θα τοποθετηθούν Αθήνα. Επίσης λογικό είναι να υπάρχει κάποια μέριμνα για όσους είναι μόνιμοι κάτοικοι επαρχίας. Αν όμως δεν μένεις κοντά σε περιφερειακή μονάδα τι να το κάνεις.
Ο μισθός θα είναι παρόμοιος με των υπόλοιπων σωμάτων ασφάλειας. Λογικά θα κυμαίνεται πάνω κάτω στο χιλιάρικο συν κάποια επιδόματα. Εγώ λέω αυθαίρετα μάξιμουμ χιλιοτρακοσάρι. Καλύτερος μισθός από τις πρώτες βαθμίδες του ιδιωτικού τομέα αλλά χωρίς να μπορείς να έχεις άλλες πηγές εσόδων (με ορισμένες εξαιρέσεις).
Σε άλλο θέμα τώρα διαβάζω ότι ο σύλλογος εργαζομένων της ΕΥΠ ζητά την αποπομπή του διοικητή. Ίσως όχι και η καλύτερη εποχή για να δουλεύεις εκεί...
lakisk έγραψε:Τι να πει κανείς παιδιά. Βάλτε τα κάτω και υπολογίστε.
Λογικά οι περισσότεροι θα τοποθετηθούν Αθήνα. Επίσης λογικό είναι να υπάρχει κάποια μέριμνα για όσους είναι μόνιμοι κάτοικοι επαρχίας. Αν όμως δεν μένεις κοντά σε περιφερειακή μονάδα τι να το κάνεις.
Ο μισθός θα είναι παρόμοιος με των υπόλοιπων σωμάτων ασφάλειας. Λογικά θα κυμαίνεται πάνω κάτω στο χιλιάρικο συν κάποια επιδόματα. Εγώ λέω αυθαίρετα μάξιμουμ χιλιοτρακοσάρι. Καλύτερος μισθός από τις πρώτες βαθμίδες του ιδιωτικού τομέα αλλά χωρίς να μπορείς να έχεις άλλες πηγές εσόδων (με ορισμένες εξαιρέσεις).
Σε άλλο θέμα τώρα διαβάζω ότι ο σύλλογος εργαζομένων της ΕΥΠ ζητά την αποπομπή του διοικητή. Ίσως όχι και η καλύτερη εποχή για να δουλεύεις εκεί...