Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Δεν αναγράφει ότι καταργούνται οι περιφερειακές μονάδες γενικότερα. Αλλά μόνο οι περιφερειακές ηλεκτρονικές μονάδες που αφορούν στο αντίστοιχο προσωπικό της διεύθυνσης ηλεκτρονικών πληροφοριών που δεν υπηρετεί στην κεντρική υπηρεσία.
Η διεύθυνση που αποσπάται είναι μία απο τις διάφορες διευθύνσεις στην οποία απασχολείται προσωπικό του κλάδου πληροφορικής. Οι οποίες αναγράφονται και στο ΠΔ 1/2017 για την διάρθρωση της υπηρεσίας.
Η διεύθυνση που αποσπάται είναι μία απο τις διάφορες διευθύνσεις στην οποία απασχολείται προσωπικό του κλάδου πληροφορικής. Οι οποίες αναγράφονται και στο ΠΔ 1/2017 για την διάρθρωση της υπηρεσίας.
Επιπλέον, να θέσω μια άλλη παραμετρο/προβληματισμο.. Αν η ΕΥΠ είναι υποστελεχωμενη (όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί) δεν νομίζω να στείλουν τους νέους που θα προσληφθουν στο ΓΕΕΘΑ. Θα τους απασχολήσουν λογικά στις άλλες διευθύνσεις που έχει η υπηρεσια για τις ανάγκες της. Αυτό υπαγορεύει η κοινή λογικη.. Κανεις δεν θέλει να προσλαβει για λογαριασμό άλλου.. Και αν οντως ισχυσει κατι τετοιο (απλή υπόθεση ειναι), δεν θα μου φανεί περιεργο να παγωσουν τις προσληψεις μέχρι να γίνει αυτή η αλλαγή διευθυνσης για να μην υπάρχει περιπτωση να φυγει κάποιος από τους νέους (που τους χρειάζονται).
Ναι έτσι το βλέπω και εγώ οι προσλήψεις πάνε για πολύ μετά το Σεπτέμβρη... Και αμα δίνουν και 800 ευρώ ε σόρυ ας πάνε οι παλιοί να δουλέψουνε σε δυο τμήματα. Μιλάμε για 2 χρόνια αναμονή και διαδικασία εξετάσεων...
Δε νομίζω ότι θα καθυστερήσει τόσο η διαδικασία από αυτό, αν θέλουν θα την προχωρήσουν γρήγορα Τα συμπεράσματα τα πιο σημαντικά είναι ότι σχεδόν όλοι πάνε Αθήνα της πληροφορικης, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια περίπτωση να υπάρχει κάτι στη Θεσσαλονίκη
Επίσης ότι ουσιαστικά είσαι δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου εξωτερικών και παρακαλάς απλά να πάρεις το επιπλέον επίδομα εκτός του ενιαίου
Αυτά , αν δε διευκρινιστεί ο μισθός άνθρωποι με οικογένειες και δουλειά εκτός Αθηνών πρέπει να είναι απελπισμένοι σε γενικες γραμμές για να αποδεχτούν τη θέση
Επίσης ότι ουσιαστικά είσαι δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου εξωτερικών και παρακαλάς απλά να πάρεις το επιπλέον επίδομα εκτός του ενιαίου
Αυτά , αν δε διευκρινιστεί ο μισθός άνθρωποι με οικογένειες και δουλειά εκτός Αθηνών πρέπει να είναι απελπισμένοι σε γενικες γραμμές για να αποδεχτούν τη θέση
Εντωμεταξυ έχουν στείλει μέιλ να πάμε την Πέμπτη το πρωί στην Αθήνα για ψυχολόγο μόλις, συμπεριλαμβανομαστε τους διοριστεους και χωρίς να ξέρουμε τίποτα άλλο Νόμιζα ότι είχαμε τελειώσει από όλα και έσκασε αυτο
stpsilan τι εννοείς; Άλλαξαν οι ημερομηνίες στα ψυχοτεχνικά ή καλούνε για δεύτερη φορά για ψυχολόγο;
Έχει καταντήσει αστείο για εμάς τους εκτός Αθήνας αυτο που ενώ δεν ξέρουμε τίποτα για τη θέση έχουμε πάει 6 φορές Αθήνα
Μου ήρθε ένα μέιλ την Πέμπτη να πάω Αθήνα για παθολόγο και ψυχολόγο και ότι είμαι διοριστεος και θα ψάξουν αυτεπάγγελτα τα λοιπά έγγραφα για το διορισμό ενώ εγώ πχ αν δεν πούμε μισθό δεν θα αποδεχτώ καν τη θέση, οπότε καταλαβαίνεις ότι επικρατεί ένα χάος
Επιβεβαιώνω και εγώ. Είμαι λέει στους διοριστέους και να πάω τη Πέμπτη για παθολόγο και ψυχίατρο... Αυτό λογικά είναι για να μας βγάλουν αυτοί το πιστοποιητικό υγείας και να μη τρέχουμε εμείς.
Α, οπότε κινούνται οι διαδικασίες. Καλό αυτό.
Επίσης συγχαρητήρια κιόλας που είσαι στους διοριστέους.
Απ' ότι φαίνεται οι της επαρχίας θα πρέπει να έρθουν πρώτα και μετά να μάθουν μισθό και τοποθέτηση.
Και ίσως πρέπει να ξοδέψουν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι να μάθουν αν τους συμφέρει η θέση, διάστημα που δεν νομίζω να είναι να διατεθιμένος κάποιος προηγούμενος εργοδότης να το δώσει ως άδεια. Τι να πω, θα δούμε.
Απ' ότι φαίνεται οι της επαρχίας θα πρέπει να έρθουν πρώτα και μετά να μάθουν μισθό και τοποθέτηση.
Και ίσως πρέπει να ξοδέψουν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι να μάθουν αν τους συμφέρει η θέση, διάστημα που δεν νομίζω να είναι να διατεθιμένος κάποιος προηγούμενος εργοδότης να το δώσει ως άδεια. Τι να πω, θα δούμε.
Τι να μην τρέχουμε; Έκτη φορά Αθήνα πρέπει να κατέβουμε ενώ δουλεύουμε σε άλλες πόλεις και μάλιστα σε 3 μέρες από τη μέρα που σε ενημερωνουν
Στο άγνωστο πας, απλά έφτασες ως εδώ λες ας ολοκληρώσω τη διαδικασία, αν δε μάθεις τίποτα για τη θέση μέχρι τη στιγμή που πρέπει να την αποδεχτείς απλά δεν την αποδέχεσαιlakisk έγραψε:Α, οπότε κινούνται οι διαδικασίες. Καλό αυτό.
Κλαις 1000 ευρώ και ζεις με τις αναμνήσεις των ταξιδιών
Ντάξει τώρα είναι η τελευταία φορά που μας τρέχουν και αυτό για δική μας διευκόλυνση είναι μεγάλο τρέξιμο το πιστοποιητικό υγείας.
Η δική μας διευκόλυνση θα ήταν αν οι προσληψεις γίνονταν από Σεπτέμβρη. Όσοι προσληφθουν μέσα στο καλοκαίρι λογικά δεν θα κάνουν διακοπές φέτος. Είναι κάπως εκνευριστικό το ότι μια προκηρυξη που την έχουν καθυστερήσει τόσο πολυ τώρα πριν τις διακοπές βιάζονται να την ολοκληρώσουν. Τελοσπαντων, καλη αρχή παιδια σε όσους πανε τώρα.
Καλησπέρα παιδιά, Αρχικά συγχαρητήρια.
Μπορείτε να μας πείτε σε ποια κατηγορία αναφέρεστε να γνωρίζουμε κι εμείς που περιμένουμε;
Μπορείτε να μας πείτε σε ποια κατηγορία αναφέρεστε να γνωρίζουμε κι εμείς που περιμένουμε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες