Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Κι εγώ έλαβα για μέσα Ιουλίου πρώτη φάση και αρχές Σεπτεμβρίου δεύτερη φάση. Αυτά ελαβα εξ αρχής χωρίς κάποια αλλαγή.
Καλησπερα σε όλους!! Συνοψιζουμε λοιπόν ότι ισχυουν για οι κατηγορίες όλες π λαβανε για τα ψυχοτεχνικα λοιπόν!! Φανταστείτε για εμάς τους ΔΕ 11 δν προκειτε να λάβουμε μήνυμα ουτε μέχρι τα Χριστουγεννα από ότι βλέπω!! 😂😂😂
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Οι Πε3 έχουν τελειώσει με τα ψυχοτεχνικά;
Θα μπορούσε κάποιος που ολοκλήρωσε την γραπτή εξέταση στα ψυχοτεχνικά να μας ενημερώσει πόση ώρα ήταν η διάρκεια της;Επίσης, εκτός από την πολλαπλή επιλογή, υπήρχε και άλλη μορφή εξέτασης; Αν θυμάστε κάποια από τις ερωτήσεις θα ήταν βοηθητικό.
Καλησπερα σε ολου... υπαρχει καποιο νεο για δε11;
Και φιλε dim5 τι θεση ησουν αν επιτρεπεται οταν σ εστειλαν το μήνυμα καταταξης;
Όπως μάθαμε θα έχει άλλες 7 μέρες ψυχοτεχνικά μέσα στον Ιούλιο και άλλες 3 μέρες τον Σεπτέμβρη για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες των ΠΕ και ΤΕ τώρα πότε θα ανακοινωθούν τα μέρη των τοποθετήσεων δεν γνώριζε κανείς από αυτούς που ήταν εκεί
Ούτε αν θα περιμένουν να ολοκληρωθούν τα ψυχοτεχνικά όλων των κατηγοριών για να προχωρήσει η διαδικασία για τις κατηγορίες που τελείωσαν σήμερα
Οπότε αναμονή και βλέπουμε, τα ψυχοτεχνικά μια χαλαρή κουβέντα ήταν τυπική προφανώς
Ούτε αν θα περιμένουν να ολοκληρωθούν τα ψυχοτεχνικά όλων των κατηγοριών για να προχωρήσει η διαδικασία για τις κατηγορίες που τελείωσαν σήμερα
Οπότε αναμονή και βλέπουμε, τα ψυχοτεχνικά μια χαλαρή κουβέντα ήταν τυπική προφανώς
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Πιστεύω από Σεπτέμβρη θα καλέσουν...
Πραγματικά κανείς δεν ξέρει, πολύ πιθανό αυτό που λες γιατί είναι γεγονός ότι πχ Αύγουστο σίγουρα θα σταματήσουν τα πάνταPerdika_kamarwti έγραψε:Πιστεύω από Σεπτέμβρη θα καλέσουν...
Άμα δεν καλέσουν μες τη βδομάδα είναι λογικό να πάει για Σεπτέβρη... Δε το θεωρώ πιθανό να καλέσουν μέσα Ιουλίου για τοποθέτηση αρχές Αυγούστου...
Η προκηρυξη ειναι τοσο για γελια αλλα ταυτοχρονα τοσο τραγικη και γραφικη ταυτοχρονα!1μιση χρονο τωρα απο αναβολη σε αναβολη και κολοκυθια τουμπανα! Να βγουνε η αρμοδιοι να μας πουν την αληθεια τοσο σε μας π δν μας καλεσανε καθολου οσο και αυτους που προσκληθηκαν! Συμβουλη σε ολους ριξτε τα χαρτια σας και αλλου! Καλο καλοκαιρι!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Η προκήρυξη είναι μια χαρά. Γραφικό είναι να δημιουργείς κλίμα και να γκρινιάζεις λες και είσαι το κέντρο του κόσμου. Δεν μας κάλεσαν για πλάκα να περάσουμε από όλες αυτές τις εξετάσεις. Η διαδικασία έχει ξεπαγώσει αλλά δεν ορίζουμε εμείς το ρυθμό με τον οποίο θα προχωρήσει.
Καλά δεν αγχώνονται ιδιαίτερα για το πως θα προχωρήσει η διαδικασία... Επειδή όμως δεν έχουμε καμία ενημέρωση δεν μπορούμε πραγματικά να προβλέψουμε πότε θα γίνουν οι προσλήψεις. Το μόνο σίγουρο είναι πχ για ΔΕ11 που δεν έχουν δώσει καν γραπτά -αν συγκράτησα καλά -θα πάνε πολύ πίσω οι διαδικασίες. Πχ. Οκτώβρη αν καλέσουν Νοέμβρη πες γραπτά, Δεκέμβρη προφορικά αγγλικά, Γενάρη προφορικά συνέντεξη πες Φεβρουάριο ψυχίατρο και Μάρτης πρόσληψη.
Ως προς το χρόνο διεξαγωγής των εξετάσεων και το πρώτο πάγωμα μέχρι τον Νοέμβρη του 2019 σίγουρα δε φταίει η ΕΥΠ προφανώς οι αποφάσεις ήταν από κεντρικά. Τώρα γιατί δεν ξεκινήσαν εξαρχής όλες οι ειδικότητες τα γραπτά αυτοί ξέρουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι μια μακρόσυρτη και πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία και θα έπρεπε να υπολογίζουν και τον ανθρώπινο παράγοντα.
Έχω τον ελευθερο λόγο να λεω την άποψη μου και είμαι φανερά εκνευρισμένος γιατί φιλαράκο η φίλη αναλόγως τι είσαι δν εχω καμια ειδοποίηση ως ΔΕ11 από περυσι!! Και αν σειρα τους είναι να περασουν πρωτα οι πανεπιστημιακοι τα κοφτορα μυαλά της πληροφορικης που θα αποτελέσουν το fBI της ΕΛΛΑΔΟΣ δν με ενδιαφέρει!! Αυτοί εκεί πάνω οφειλουνε να ενημερώσουνε όλον τον κόσμο που είναι υποψήφιοι!! Και δν είμαι το κέντρο του κόσμου απλά και άλλοι υποψήφιοι συνάδελφοι προφανως απογοητευμένοι έπαψαν να μιλουνε!! Μαρία ευχαριστώ για την κατανόηση εκ μέρους μου απλά έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και φανερά εκνευρισμένος μιλάω με αυτό το υφος!!pemidentria έγραψε:Η προκήρυξη είναι μια χαρά. Γραφικό είναι να δημιουργείς κλίμα και να γκρινιάζεις λες και είσαι το κέντρο του κόσμου. Δεν μας κάλεσαν για πλάκα να περάσουμε από όλες αυτές τις εξετάσεις. Η διαδικασία έχει ξεπαγώσει αλλά δεν ορίζουμε εμείς το ρυθμό με τον οποίο θα προχωρήσει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 11 επισκέπτες