Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Παιδιά όταν λέτε αρκετά αργότερα πότε εννοείτε; Να ξέρω αν θα τους βρίσω στη δουλειά και θα φύγω ή αν πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι Σεπτέβρη...
Ελπίζω να έγινε αυτό για να μπορέσουν να καλέσουν και εμάς τους ταλαίπωρους ΔΕ11 που δν έχουμε δει φως από περυσι τον Μαιο!! Μαριαα υπομονή μην τους βρίσεις γιατί και εγώ το ίδιο θέλω να κάνω!! 😂😂
Τελικά σελ 36 είναι αλλά και τα δύο είναι εκτός λειτουργίας απ' ότι φαίνεται
Υπομονή μέχρι Σεπτέμβρη το νωρίτερο.
Από τη μία καλύτερα να κάνουμε και διακοπές...
Τέλη Σεπτεμβρίου το καλύτερο σενάριο εκτιμώ εγώ. Υπομονή παιδιά
Πότε πήγα οι εξετάσεις σας; Αν πήγαν Σπτέβρη θεωρώ πως ξεκάθαρα θα καθυστερήσουν όλες οι ειδικότητες.
Αν είναι δυνατόν ρε μν πω τίποτα γιατί να το πανε τόσους μήνες πισω παμε καλα ρε παιδια τι γίνεται επιτέλους θα μας φάει το αγχος μέχρι Σεπτέμβρη!!
Τουλάχιστον ας μας καλέσουν ρε φίλε να δώσουμε τα γραπτά να λέμε τουλάχιστον ότι πηγαμε!!
Καλησπέρα παιδιά! Μπορεί να μας πει κάποιος ποτέ ακριβώς πήγαν οι εξετάσεις; Έχει σημασία για εμάς που περιμένουμε.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Από ό, τι συμπεραίνω πήγε πολύ αργότερα, δηλαδή Σεπτέβρη. Πράγμα που δηλώνει πως δεν έχουν κονδύλι μάλλον ή για καποιες από τις προσλήψεις ή για καμία.Ή υπολόγιζαν κάτι διαφορετικά ως προς το bugdet. Να το ακύρωσε η επιτροπή η ίδια για άλλο λόγο είναι περίεργο.
Και ερωτώ εγώ με το μυαλό μου!! Πως γίνεται να σας ειδοποιούν με εμαιλ για ψυχοτεχνικα για 14 και 28 και ξαφνικά να αλλάζουν ημερομηνιες αν δν ειναι περιεργο αυτό τι μπορεί να είναι δηλαδή!
Για την πληροφορική δεν έχει αλλάξει καμία ημερομηνία πάντωςdim5 έγραψε:Και ερωτώ εγώ με το μυαλό μου!! Πως γίνεται να σας ειδοποιούν με εμαιλ για ψυχοτεχνικα για 14 και 28 και ξαφνικά να αλλάζουν ημερομηνιες αν δν ειναι περιεργο αυτό τι μπορεί να είναι δηλαδή!
Μάλλον έχεις μπερδευτεί, οι ημερομηνίες που αναφέρεις αφορούν κατηγορίες που είχαν ειδοποιηθεί πριν από τους ΠΕ2. Σε αυτούς δεν γνωρίζω τουλάχιστον με βάση αυτά που λέγονται εδώ να έχει γίνει κάποια αλλαγή. Τώρα γενικά η αλλαγή στη δική μας κατηγορία ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Αύγουστος είναι "νεκρος" μήνας και ίσως ήταν δύσκολο να εξεταστούμε όλοι μαζί λόγω έλλειψης ατόμων. Δεν ξέρω κι εγώ, υποθέσεις κάνω.
Βέβαια αυτό είναι κάτι για το οποίο έπρεπε να έχουν προνοήσει πριν στείλουν την πρώτη ειδοποίηση άλλα τέτοια ωρα τετοια λόγια. Η ειδοποίηση που έλαβα εγώ είναι για Σεπτέμβριο, για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να ξέρω.
Βέβαια αυτό είναι κάτι για το οποίο έπρεπε να έχουν προνοήσει πριν στείλουν την πρώτη ειδοποίηση άλλα τέτοια ωρα τετοια λόγια. Η ειδοποίηση που έλαβα εγώ είναι για Σεπτέμβριο, για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να ξέρω.
Και εγώ για Σεπτέμβριο έλαβα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 11 επισκέπτες