Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Φίλε μου σε ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά να ξερες τι περασα σε ολο αυτο το διάστημα θα τρελαθείς!! Είμαι 24 χρονών δουλευω ντελιβερι και είχα τροχαίο με χειρουργεία κτλπ! Θέλω να φυγω απο αυτο το πραγμα και δν ειναι οτι θέλω να μπω στο δημόσιο αγαπάω την πατριδα και τα σώματα ασφαλείας το χω σαν όνειρο να υπηρετώ καπου σε αυτά ελπίζω να σου έλυσα την απορία γιατί αγωνιώ να σε καλά καλή συνεχεια σε όλους!
Περαστικα φιλε μου καλη αναρωση σου ευχομαι και να μπεις εκει που θελεις!
Σε ευχαριστώ φίλε μου τώρα είμαι άρτιος όλα καλά!
Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όσους έχουν φτάσει στην τελική ευθεία. Γνωρίζει κανείς από τους ΔΕ7 αν δίνουμε αύριο;
Καλησπέρα. Από ότι έχω καταλάβει από τα λεγόμενα εδώ μέσα, ΠΕ2, ΠΕ7 και ΔΕ7, δεν έχουν κληθεί ακόμα για τα ψυχοτεχνικά.
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Απ' τα συμφραζόμενα το ιδιο έχω καταλάβει απλά με προβλημάτισε και ο τροπος ενημέρωσης μέσω μαιλ. Ενώ τις άλλες φορές στέλνανε και στο κινητό.
Καλησπέρα σε όλους παιδιά... Θα ήθελα λίγο την βοηθειά σας διότι το είχα αφήσει το θεμα. Είμαι στην κατηγορια νυχτοφυλάκων αλλα θέσει 100+, περυσι τέτοια εποχή είχα λάβει μήνυμα 2 φορές ότι είμαι στον τελικό πίνακα προφανώς για ψυχοτεχνικά κτλ. Σας έχουν στείλει εσάς αυτον τον καιρό κάτι; Εμένα τιποτα
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα φιλε και καλη επιτυχια. Σε ποια γλωσσα εισαι για ΔΕ7;
Φίλε δν έχουμε λάβει τιποτα οι ΔΕ11 απο περυσι να ξέρεις πάντως δεν είναι καλο π δεν έχουμε λάβει τιποτα. Δεν ξέρω τι γίνεται με την παρτυ μας. Εμενα το ένστικτο μου μ λέει ότι δν θα λάβουμε τιποτα απολυτως!tsoroke έγραψε:Καλησπέρα σε όλους παιδιά... Θα ήθελα λίγο την βοηθειά σας διότι το είχα αφήσει το θεμα. Είμαι στην κατηγορια νυχτοφυλάκων αλλα θέσει 100+, περυσι τέτοια εποχή είχα λάβει μήνυμα 2 φορές ότι είμαι στον τελικό πίνακα προφανώς για ψυχοτεχνικά κτλ. Σας έχουν στείλει εσάς αυτον τον καιρό κάτι; Εμένα τιποτα
Για τις άλλες κατηγορίες έχουν αρχίσει τα διαδικαστικά; Αν ναί κάποια στιγμή θα γίνει. Μήπως να περναμε ενα τηλ
Είχε αναφέρει πιο πανω κάποιος συνυποψήφιος ότι είχε πάρει τηλέφωνο και του είπανε ότι θα ολοκληρωθουνε όλα τα υπόλοιπα και οι τελευταίοι θα είμαστε εμείς. Όποτε υπομονή αδερφε να δουμε.tsoroke έγραψε:Για τις άλλες κατηγορίες έχουν αρχίσει τα διαδικαστικά; Αν ναί κάποια στιγμή θα γίνει. Μήπως να περναμε ενα τηλ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Ίσως μας ενδιαφέρει
https://www.enikos.gr/amp/society/724254/neo-aima-ston-elliniko-kyvernostrato-i-efp-epandronetai-me-80-cha
https://www.enikos.gr/amp/society/724254/neo-aima-ston-elliniko-kyvernostrato-i-efp-epandronetai-me-80-cha
Τέλη Ιουλίου; Πολύ νωρίς...
Ρε παιδιά μου ήρθε sms και μαιλ για τα ψυχοτεχνικα. Θα πρέπει να απαντήσω στο μαιλ για την συμμετοχή μου. Το θέμα είναι ότι από όταν έχασα το κινητό μου κλειδώθηκα απ' έξω από το μαιλ. Τώρα τι κάνω; Έχετε καμία ιδέα;
Τηλέφωνο επικοινωνίας στην προκήρυξη δεν βρήκα εκτός αν ο αριθμός κινητού είναι και για επικοινωνία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες