Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Καλημερα σε όλους! Μπορείτε να μ πειτε λιγο γτ οι εμείς οι ΔΕ11 μειναμε εκτός διαγωνισμου?;
Δεν μεινατε εκτος διαγωνισμου απλα μαλλον θελουν να ξεμπερδεψουν μια και και καλη με τους ΠΕ και ΤΕ και μετα θα ερθει και η σειρα σας.
Ακομη και στο τηλεφωνο οταν τους ειχα παρει μου το ειπε οτι πρωτα πρεπει να τελειωσουν οι διαδικασιες με τους ΠΕ και ΤΕ και τελευταιοι οι ΔΕ11 και επισης μου ειπε για εμενα που ειμαι αρκετα ψηλα στον πινακα (150 σειρα) δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο η σειρα που εχεις γιατι πολλοι δεν θα πανε και αρκετοι δεν θα αποδεχθουνε τον διορισμο οποτε αν γραψεις καλα εχεις πολλες πιθανοτητες. Τι να πω... Τα γραφω οπως ακριβως μου τα ειπε.
Ξέρουμε τις ειδικότητες που θα περάσουν από ψχτνκα; Αυτό σημαίνει ότι θα βγουν οριστικά κατά κλαδο και όχι όλα μαζί.. Αυτο ίσως σημαίνει ότι μπορεί να μην ξεκινήσουν να δουλεύουν όλοι ταυτόχρονα..
Υπάρχει κάποιο δείγμα για τα ψυχοτεχνικά;
Καλησπερα παιδια!! Τι έγινε τελικά με τους υπόλοιπους κατεβηκατε Αθήνα για εξετάσεις;
Καλησπέρα,
Υπάρχει κάποιος που να ήταν σε θέση διοριστέου στους προσωρινούς και δεν έχει λάβει ακόμα κάποια ειδοποίηση;
Υπάρχει κάποιος που να ήταν σε θέση διοριστέου στους προσωρινούς και δεν έχει λάβει ακόμα κάποια ειδοποίηση;
Καλησπέρα,
Υπάρχει κάποιος που ήταν σε θέση διοριστέου στους προσωρινούς και δεν έχει λάβει αλά κάποια ειδοποίηση;
Υπάρχει κάποιος που ήταν σε θέση διοριστέου στους προσωρινούς και δεν έχει λάβει αλά κάποια ειδοποίηση;
Γιατί μόνο τους διοριστεους καλέσανε; Λογικά καλέσανε όλους όσους περάσανε τα τεστ, στην πληροφορικη πχ δενητανκαι τόσο μεγαλύτερος ο αριθμός σε σχέση με τις θέσεις θεωρώ, οπότε σίγουρα δεν καλέσανε μόνο αυτούς που είναι σε θέση διορισμού
Άλλωστε πρέπει να έχουν και επιλαχόντες αφού σίγουρα θα υπάρξουν απώλειες για διάφορους λόγους
Στις 14 Ιουνίου είναι το πρώτο μέρος των ψυχοτεχνικων
Στις 28 Ιουνίου το δεύτερο
Όσοι είμαστε εκτός Αθηνών θα μας φάνε τα δρομολόγια
Άλλωστε πρέπει να έχουν και επιλαχόντες αφού σίγουρα θα υπάρξουν απώλειες για διάφορους λόγους
Στις 14 Ιουνίου είναι το πρώτο μέρος των ψυχοτεχνικων
Στις 28 Ιουνίου το δεύτερο
Όσοι είμαστε εκτός Αθηνών θα μας φάνε τα δρομολόγια
Στην προκήρυξη αναφέρει ότι η επιτροπή καλεί από τις πρώτες κατά σειρά θέσεις αριθμό υποψηφίων ισο με τον αριθμό προκηρυσσομενων θέσεων για κάθε κατηγορία, για αυτό αναφέρομαι σε διοριστέους. Θεωρώ ότι σε πρώτη φάση τουλάχιστον θα κάλεσαν διοριστέους και έπειτα αν κάποιος για παράδειγμα δεν παρεβρέθηκε για κάποιο λόγο θα έχουν σειρά οι επιλαχόντες.
Μιλάω καθαρά υποθετικά, αλλά μπορεί όντως να κάλεσαν εξ αρχής περισσότερους όπως λες...
Όπως και να έχει καλή επιτυχία σε όσους έχουν ειδοποίηση και θα περάσουν τα τεστ σύντομα και καλή υπομονή σε όσους περιμένουμε ακόμα!!
Μιλάω καθαρά υποθετικά, αλλά μπορεί όντως να κάλεσαν εξ αρχής περισσότερους όπως λες...
Όπως και να έχει καλή επιτυχία σε όσους έχουν ειδοποίηση και θα περάσουν τα τεστ σύντομα και καλή υπομονή σε όσους περιμένουμε ακόμα!!
Αν η διαδικασία η πρώτη είναι 14 και η άλλη 28 αντε να δουμε ποτε θα παμε εμείς οι ΔΕ11 Πάλι στο περιμενε μας κάβω να τρεχουμε μέσα στο κατακαλόκαιρο τον Ιουλιο
Καλησπερα σας εχουμε καμια προοδο για τον διαγωνισμό; Ξέρεις κανεις κάτι;
Περίμενε ρε συ, τι προοδος να υπάρξει; Είπαμε 14 και 28 τα ψυχοτεχνικά για τις πρώτες κατηγορίες
Μετά τα υπόλοιπα
Μετά τα υπόλοιπα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Dim5 καλησπέρα φίλε χωρίς παρεξηγηση εδώ και καιρό βλέπω αγχώνεσαι τρελενεσε για τα αποτελέσματα και το πότε θα προχωρήσει η διαδικασία θα ήθελα να σου πω από προσωπική Σκόπια δεν έχει νόημα να κάθεσε να σκας για αυτό η ζωή δεν τελειώνει αν δεν μπεις στο δημόσιο και ειδικά στην ΕΥΠ αν έχεις μια καλή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα να το χαίρεσαι και να μην αγχώνεσαι όταν θα βγουν θα βγουν τα αποτελέσματα και θα ενημερωθείς όπως όλοι μας.
Εδώ και καιρό σταμάτησα πλέον να είμαι και εγώ στο τρυπάνι βγήκε θα βγει τρελάθηκα όταν είδα το ηλικιακό όριο για τους ειδικούς φρουρούς όπως και για το λιμενικό και πραγματικά δεν είχε νόημα έτσι έχουν τα πράγματα δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Μια συμβουλή δεν ξέρω αν είσαι μεγαλύτερος η μικρότερος από μένα (1989 εδώ γερασαμε χαχαχαχα) αλλά η ζωή δεν σταματά στην προκήρυξη αυτή μακάρι να μπεις στο εύχομαι από καρδιάς αλλά μην χαλιεσαι και μην αγχώνεσαι κάνεις κακό σε σένα πρώτα πρώτα.
Με συγχωρείς αν σε κούρασα κάτι τελευταίο αν είσαι γύρω στα 28-29 θα σου πρότεινα αν σε ενδιαφέρει να γίνεις εθελοντής πυροσβέστης μετά από 3 χρόνια υπηρεσίας φυσικά χωρίς πληρωμή αλλά κανείς μια υπηρεσία την βδομάδα μπορείς να δώσεις πανελλήνιες και να μπεις Πυροσβεστική Ακαδημία σαν ειδικη κατηγορια με πολύ χαμηλη βαθμολογία και είναι μέχρι τα 33 (εγώ το έμαθα αργά).
Καλή συνέχεια και όπως σου είπα μην αγχώνεσαι
Εδώ και καιρό σταμάτησα πλέον να είμαι και εγώ στο τρυπάνι βγήκε θα βγει τρελάθηκα όταν είδα το ηλικιακό όριο για τους ειδικούς φρουρούς όπως και για το λιμενικό και πραγματικά δεν είχε νόημα έτσι έχουν τα πράγματα δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Μια συμβουλή δεν ξέρω αν είσαι μεγαλύτερος η μικρότερος από μένα (1989 εδώ γερασαμε χαχαχαχα) αλλά η ζωή δεν σταματά στην προκήρυξη αυτή μακάρι να μπεις στο εύχομαι από καρδιάς αλλά μην χαλιεσαι και μην αγχώνεσαι κάνεις κακό σε σένα πρώτα πρώτα.
Με συγχωρείς αν σε κούρασα κάτι τελευταίο αν είσαι γύρω στα 28-29 θα σου πρότεινα αν σε ενδιαφέρει να γίνεις εθελοντής πυροσβέστης μετά από 3 χρόνια υπηρεσίας φυσικά χωρίς πληρωμή αλλά κανείς μια υπηρεσία την βδομάδα μπορείς να δώσεις πανελλήνιες και να μπεις Πυροσβεστική Ακαδημία σαν ειδικη κατηγορια με πολύ χαμηλη βαθμολογία και είναι μέχρι τα 33 (εγώ το έμαθα αργά).
Καλή συνέχεια και όπως σου είπα μην αγχώνεσαι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες