Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
, calmen

Δημοσίευση από , calmen »

Αυτό που μιλάτε αλλά δεν λέτε βαθμούς τι νόημα έχει.. Αφου εδώ γραφούν όσοι δεν έχουν βύσμα.. Εγώ πήρα 80% στα προφορικά πε7 δεν ξέρω άμα είναι μέτριο ή χάλια..

Πείτε βαθμούς παιδιά δεν αλλάζει κάτι.. Εαν είναι αντικειμενικά έχει τελειώσει η διαδικασία..

Εάν είναι με βύσμα δεν είχε κανένα νόημα...

Αρα και στις 2 περιπτώσεις πείτε να ξέρουμε και να μπορούμε να κάνουμε σύγκριση

stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από stpsilan »

,calmen έγραψε:Αυτό που μιλάτε αλλά δεν λέτε βαθμούς τι νόημα έχει. Αφου εδώ γραφούν όσοι δεν έχουν βύσμα.Εγώ πήρα 80% στα προφορικά πε7 δεν ξέρω άμα είναι μέτριο ή χάλια.

Πείτε βαθμούς παιδιά δεν αλλάζει κάτι. Εαν είναι αντικειμενικά έχει τελειώσει η διαδικασία.

Εάν είναι με βύσμα δεν είχε κανένα νόημα...

Αρα και στις 2 περιπτώσεις πείτε να ξέρουμε και να μπορούμε να κάνουμε σύγκριση

Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι υπάρχουν βύσματα που θα σε φάνε τι θέση ενώ γράψανε χειρότερα;

Ρε παιδία μη βλέπετε παντού φαντάσματα

Η διαδικασία με αυτά που γίνονται δε μπορέι να προχωρήσει, θα πάει πολλούς μήνες πίσω, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιους που πιστεύει κάτι αλλό

Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από MITSOULAS »

Αυτό που λες είναι θεωρητικό τελείως! Τα προφορικά πιάνουν μόνο το 10% των αποτελεσμάτων και δε μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα. Και εγώ που πήρα 64 δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, αλλά δε ξέρω τι είπαν οι άλλοι
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Παιδια δν κινειται καμια διαδικασια απο οσο ξερω! Μετα απο ολο αυτο π γινεται θα ερθουν τα χειροτερα! Παμε για παγκοσμια καταρρευση οικονομιας τπτ δν θα ναι το ιδιο! Και οχι τπτ αλλο δν προλαβαμε και μεις οι Δε 11 να δωσουμε να πουμε οτι ειχαμε την τιμη να βρεθουμε εκει! Ο θεος να μας φυλαξει!
pemidentria
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από pemidentria »

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Έχουμε κάτι νεότερο σχετικά με την πρόοδο της προκήρυξης; Ήμουν στους επιτυχόντες της προσωρινού πίνακα αλλά έκτοτε δεν έχω καμία ενημέρωση για τον οριστικό ή για την περαιτέρω διαδικασία.

stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από stpsilan »

Κάτσε αρχικά να βγούμε από τα σπίτια μας στις 4 Μαίου και βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από MITSOULAS »

Καλημερα και χρονια πολλα! σε ποια ειδικοτητα ησουνα?
calmen
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από calmen »

Στους πε7 μας έχουν πει τους βαθμούς.. Και όχι την προσωρινή κατάταξη.. Μας έχει φάει η αγωνία.. Τουλάχιστον να μας πουν τι θέση έχουμε να ξέρουμε εάν έχουμε ελπίδα Μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα σύντομα και να γυρίσουμε στην κανονικότατα.

eyp2019
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από eyp2019 »

Καλημέρα παιδιά, πιστεύω ότι όλα θα συνεχιστούν κανονικά μέσα στο καλοκαίρι.Όπως είναι λογικό η υπηρεσία επηρεάστηκε από τις εξελίξεις και προφανώς ο διαγωνισμός μπήκε στην άκρη μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η κατάσταση.

Επιπλέον με τα μέτρα που υπάρχουν σκεφτείτε ότι δεν μπορούν π. Χ. Να μας καλέσουν για τους λόγους που ξέρουμε...

Οπότε θεωρώ ότι από τα μέσα Μαΐου και μετά θα υπάρχουν εξελίξεις.

Καλή επιτυχία σε όσους περιμένουν αποτελέσματα

Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nick521 »

Εγω ειχα 150 σειρα στην κατηγορια ΔΕ11 φυλακων εχω ξερω 150 ειναι πολυ αλλα μηπως δεν παρουσιαστουνε ατομα; Πιστευετε εχω εστω κια λιγες πιθανοτητες;
Άβαταρ μέλους
dim5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από dim5 »

Φιλε μου ειναι αναλογως μεχρι ποια σειρα θα καλεσουν! Χωρις να θελω να σε στεναχωρησω ειναι λιγο δυσκολη η 150 αλλα πιστευω εισαι ακριβως στο οριο μεχρι την 150 θα καλεσουν πιστευω οποτε αν γραψεις καλα σε ολα εχεις πιθανοτητες!
ΔΕ11
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΔΕ11 »

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα και υγεία. Έχει κανείς γνώση των μισθών και πιθανών επιδομάτων που παρέχονται; Περισσότερο για την κατηγορία ΔΕ με ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
dim5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από dim5 »

ΔΕ11 έγραψε:Καλησπέρα σε όλη την ομάδα και υγεία. Έχει κανείς γνώση των μισθών και πιθανών επιδομάτων που παρέχονται; Περισσότερο για την κατηγορία ΔΕ με ενδιαφέρει.
Φιλε μου δν γνωριζουμε τι μισθολογογικες παροχες εχει! Κατσε να κινηθουν τα πραγματα πρωτα μεχρι να προσληφθεις αν προσληφθεις! Νομιζω πρωτρεχεις πολυ! Χρονια Πολλα και παλι!

ΔΕ11
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΔΕ11 »

Αγαπητέ αρχικά σε ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδίδω. Σε ευχαριστώ επίσης για το συμβουλευτικό περιεχόμενο της απάντησης σου, απλά θα ήθελα να αναφέρω το εξής. Επειδή έχω μιλήσει και με άλλους/ες υποψηφίους/ες, είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετούς/ες. Κατά τη γνώμη μου κανένας/καμία από εμάς δεν προτρέχει και είναι πολυ σημαντικό να υπάρχει γνώση των οικονομικών δεδομένων (εαν φυσικά καποιος γνωρίζει ώστε να απαντήσει) για τον απλούστατο λόγο οτι κάποιον/α μπορεί να μην τον συμφέρει να αφήσει αυτό που ήδη κάνει, όσο και εάν θεωρεί οτι θα του αρέσει το αντικειμενο της υπηρεσιας. Σε αυτή την περίπτωση φυσικό είναι να μην θελήσει να ακολουθήσει και την διαδικασία που προηγείται των προσλήψεων, διότι αυτή απαιτεί χρόνο και χρήματα (ειδικά για υποψηφίους/ες απο επαρχία). Φιλικά πάντα και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης.

mariak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από mariak »

Προφανώς κανείς δεν ξέρει τα μισθολογικά... Πάντως με ένα γρήγορο ψάξιμο στο νετ δεν είναι καθόλου άσχημα, αφού παίρνουν επίδομα θέσης και επίδομα ανθιυγιεινής εργασίας.Το θέμα είνα άλλο. Όλοι οι υποψήφιοι που έχουμε φτάσει μέχρι και τα ψυχοτεχνικά έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, καθώς η διαδικασία έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο του 19.

Θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν με ένα εμαιλ ότι η διαδικασία π. Χ. Έχει παγώσει και μεταφέρεται μετά το Σεπτέβρη. Στην ΕΣΔΔ βγάλαν ανακοίνωση ότι συνεχίζεται η εξεταστική διαδικασία μετά τα μέσα Μαΐου.

Εμας δε μπήκαν καν στο κόπο να μας ενημερώσουν.

Απαράδεκτο.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες