Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από stpsilan »

stpsilan έγραψε:
stpsilan έγραψε:
Nik έγραψε:Αληθεια εμενα στο μειλ που μου στειλανε δεν εχω αυτους τους συντελεστες και ειμαι ΠΕ1 . Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Επισης μεσα στη προκυρυξη λεει οτι ο βαθμος των αγγλικων ειναι ενιαιος για προφορικα, γραπτα και δινει ενα συντελεστη οχι 2 οπως στο μειλ. Εσυ που καταλαβες εξηγησε μας πως γντ η αναγωγη. Οι υπολοιποι εδω στο φορουμ ειχατε τους ιδιους συντελεστες που αναφερονται παραπανω ; Ασ μας πει καποιος.

Έχεις δίκιο, δεν κατέληξα πως βγαίνουν οι συντελεστές και όντως η ξένη γλώσσα έπρεπε να έχει έναν συντελεστή

Δεν εξηγείται και το ότι έχεις άλλους συντελεστές από τη ΤΕ3

Πάντως τώρα που υπολογίζω το άθροισμα της ξένης γλώσσας προφορικά και γραπτά είναι 1,5 φορά πάνω από τη συνέντευξη γενικού αρά ισχύει η αναλογία του 10% στην γενικού και του 15% στο άθροισμα της ξένης γλώσσας

Το ίδιο και στο γνωστικό, είναι 3 φορές πάνω σε σχέση με την συνέντευξη άρα η αναλογία είναι σωστή

Παρόλα αυτά δεν ξέρω πώς προκύπτουν οι συντελεστές ακόμα

Τα αντικειμενικά κριτήρια δεν πολλαπλασιάζονται με κάτι και δε μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει η συμμετοχή στη συνολική βαθμολογία με 45%

Ετσί όπως έγινε η μέτρηση αν κάποιος έγραφε 10 μόρια παραπάνω στο γνωστικό ουσιαστικά ισοφάρισε τα μόρια ενός μεταπτυχιακού

Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από MITSOULAS »

Θεωρω απιθανο καποιος να αρνηθει μονιμη θεση. ακομη και αν ειναι 900 ευρω ο μισθος
Nik

Δημοσίευση από Nik »

Γενικά κάτι δεν πάει καλά . Είναι και αυτο. Μεσ τη προκυρυξη λεει 45% τα αντικειμενικα και στα αποτελεσματα που εβγαλαν υπολογιζουν το συνολο των μοριων. Οτι θελουν μαγειρευουν.
TST

Δημοσίευση από TST »

Καλημέρα! Ναι υπήρχαν και άτομα που δίνανε Κυριακή 16/2 για ΠΕ1. Εγώ εκεί συμμετείχα.
stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας

MITSOULAS έγραψε:Θεωρω απιθανο καποιος να αρνηθει μονιμη θεση. ακομη και αν ειναι 900 ευρω ο μισθος
Θεωρείς απίθανο να αρνήθει κάποιος που δουλεύει στην πόλη του και εχεί εκεί την οικογένεια του για να πάει στην Αθήνα με 900+ ευρώ; Ειδικά με ειδικότητα πληροφορικής, θεωρώ δεδομένο ότι θα έχει αρνήσεις εφόσον ζητηθεί μετεγκατάσταση?

Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από MITSOULAS »

Πιστευω οτι θα παιξει πολυ σημαντικο ρολο και η μονιμοτητα. σιγουρα οι της πληροφορικης εχουν πολλες δυνατοτητες απορροφησης και στον ιδιωτικο τομεα, αλλα και τετοιες θεσεις δε βγαινουν καθε μερα. τελος παντων, αυτο εξαρταται απο την ιδιοσυγκρασια του καθενος
ΠΕ3

Δημοσίευση από ΠΕ3 »

Αυτό με τα 900 ευρώ ποιος σας το είπε ρε παιδιά ; Συνήθως οι θέσεις ευθύνης έχουν έξτρα χρήματα εκτός του ενιαίου μισθολογίου.
laz22

Δημοσίευση από laz22 »

900 ευρω ποιος το λεει ρε παιδια; θα τρελαθουμε τελειως; τι λετε; εγω εμαθα οτι ειναι 1200-1300
stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας

laz22 έγραψε:900 ευρω ποιος το λεει ρε παιδια; θα τρελαθουμε τελειως; τι λετε; εγω εμαθα οτι ειναι 1200-1300
Υπάρχει ένα επίδομα που ανεβάζει σε αυτά τα επίπεδα τον μισθό, εγώ λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρουν αυτοί που θα μπουν σαν ιδιώτες, θα φανεί όμως

Θέση ευθυνής δε νομίζω ότι υφίσταται

Τα 900 ευρώ για ΤΕ χωρίς προϋπηρεσία δημοσίου και παιδιά προκύπτει από το ενιαίο μισθολόγιο

Μακάρι πριν αποδεχτείς κάποιος τη θέση να γνωρίζει τον μισθό του

ΠΕ3

Δημοσίευση από ΠΕ3 »

Φυσικά και υφίσταται. Όλο το πολιτικό προσωπικό της ΕΥΠ το παίρνει. Μην σπέρνετε τον πανικό χωρίς λόγο.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα σας,

θα μπορούσε κάποιος να κάνει ένα υπολογισμό των μορίων γιατί τα δικά μου δεν βγαίνουν;

Παράδειγμα με τυχαίους αριθμούς

Συνολικά μόρια πτυχίων:900

Γραπτά γενικής παιδείας:70

Γραπτά αγγλικά:70

Προφορικά αγγλικά:70

Προφορικά γενικού ενδιαφέροντος:70

Πόσα μόρια θα πρέπει να έχει συνολικά?
Nik

Δημοσίευση από Nik »

Ποσοι εισασταν ;
Nik

Δημοσίευση από Nik »

Εγω προσωπικα δεν βγαζω ακρη με τον υπολογισμο καθως ακομη μου κανει εντυπωση οτι εχω διαφορετικους συντελεστες ενω υποτιθρμεται με βαση τη προκυρυξη ουι ειναι κοινοι για ολους. Επισης δν καταλαβαινω γιατι βαθμολογουν με διαφορετικους συντελεστες προφορικα και γραπτα αγγλικων ενω στη προκυρυξη ειναι ενας ο συντελεστης και για τα 2 .
stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας

ΠΕ3 έγραψε:Φυσικά και υφίσταται. Όλο το πολιτικό προσωπικό της ΕΥΠ το παίρνει. Μην σπέρνετε τον πανικό χωρίς λόγο.
Οκ, ελπίζω να στο διευκρινήσουν πριν αποδεχτείς τη θέση

Αν ισχύσει αυτό οι περισσότεροι θα δεχτούν λογικά, ακόμα και οι ΠΕ Πληροφορικής που έχουν μεγάλη απορρόφηση στον ιδιώτικο τομέα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 12 επισκέπτες