Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Οτι να ναι. σε εμενα ηταν αλλα τα % . Δεν ειναι για ολους τα ιδια ; και επισης μεσα στη προκυρυξη μιλαει για αλλα ποσοστα.
Δε μπορέι να είναι άλλοι οι συντελεστές, η προκύρηξη ενιαία ήτανNik έγραψε:Οτι να ναι. Σε εμενα ηταν αλλα τα %. Δεν ειναι για ολους τα ιδια ; Και επισης μεσα στη προκυρυξη μιλαει για αλλα ποσοστα.
Στην προκύρηξη με τον τρόπο που το έλεγε ήταν μπερδεμένο αλλά όντως γίνεται αναγωγήκαι προκύπτουν σωστά οι συντελεστές βάσει της βαρύτητας που έλγε η προκύρηξη
TE3, ΠΕ3007 έγραψε:Σ ευχαριστω φιλε. Σε ποια κατηγορια ολα αυτα; ΠΕ3; ΠΕ2;
Αυτό δεν το ξέρω, αν υπάρχει διαφοροποίησηΠΕ7 έγραψε:Για την κατηγορία ΠΕ7 που είναι θέματα γενικού ενδιαφέροντος ΕΥΠ ισχύει το ίδιο;
Θεωρώ πάντως ότι δεν υπάρχει λογική να είναι αλλού είδους η συνέντευξη αλλά δεν το ξέρω
Σ ευχαριστώ... ελπιζω να είναι όπως τα λες γιατί διαφορετικά δυσκολεύει το πράγμα
Τελικά ο μισθός είναι 900 πάρα κάτι;
Παίζει να μας στείλουν εκτός Αττικής
ΤΕ3 βγήκαν τα αποτελέσματα και είμαι μέσα στην 20αδα.
Παιδια οσοι ειμαστε μεσα στην 20αδα πρεπει ννα παμε να βγαλουμε πιστοποιητικο υγειας; ξερετε πως βγαινει αυτο;
Αληθεια εμενα στο μειλ που μου στειλανε δεν εχω αυτους τους συντελεστες και ειμαι ΠΕ1 . Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Επισης μεσα στη προκυρυξη λεει οτι ο βαθμος των αγγλικων ειναι ενιαιος για προφορικα, γραπτα και δινει ενα συντελεστη οχι 2 οπως στο μειλ. Εσυ που καταλαβες εξηγησε μας πως γντ η αναγωγη. Οι υπολοιποι εδω στο φορουμ ειχατε τους ιδιους συντελεστες που αναφερονται παραπανω ; Ασ μας πει καποιος.
Επισης ας βρεθει ενα ατομο να επιβεβαιωσει η διαψευσει τα λεγομενα μου. Το Σαββατο 15.02 διναμε 24 ατομα προφορικα για ΠΕ1 . Υπηρχαν ατομα που δωσανε προφορικα ΠΕ1 και τη Κυριακη 16.02 ;
Η λογική λέει ότι εφόσον είναι στο ενιαίο μισθολόγιο, που δεν το ξέρω με βεβαιότηταTE3 έγραψε:Τελικά ο μισθός είναι 900 πάρα κάτι;
Η ΤΕ αρχικό μισθό χωρίς προϋπηρεσία στο δημόσιο + μεταπτυχιακό που έχουν όλοι φαντάζομαι είναι 900 ευρώ, από κει και πέρα αν έχεις παιδί παίρνεις τα προβλεπόμενα επιπλέον
Υπάρχει κι ένα επίδομα σημαντικό αλλά θεωρώ δεδομένο ότι δε θα το πάρει το προσωπικό που θα μπει από την προκύρηξη, αν το πάρει αλλάζει πολλά
Πριν αποδεχτείς τη θέση δεν ξέρω αν θα γνωρίζεις λεπτομέρειες μισθού
Για την τοποθέτηση θεωρώ δεδομένο ότι θα πρέπει να ξέρεις πριν αποδεχτείς τη θέση και γικά Αθήνα θα είναι η πλειοψηφία
Καλημέρα. Δε νομίζω να βγαίνει έτσι. Αφού τα Αγγλικά μετράνε το 15% και η συνέντευξη ελληνικών το 10%
Στην πε1 με βαση την προκηρυξη το πολυ θα ηταν 40 ατομα. δηλαδη 8 που θα παρουν επι το πενταπλασιο που λεει μεσα. οποτε, μου φαινεται λογικος ο αριθμος
Επίσης θεωρώ δεδομένο ότι θα διοριστούν και άτομα εκτός 20άδας Κάποιος που δε μένει Αθήνα δεν είναι και το ευκολότερο να δεχθεί τη θέση με 900 ευρώ
Καλά αν έχει και οικογένεια ακόμα δυσκολότερο
Θα έχει και αναπληρώσεις πιστεύω 100%
Καλά αν έχει και οικογένεια ακόμα δυσκολότερο
Θα έχει και αναπληρώσεις πιστεύω 100%
Έχεις δίκιο, δεν κατέληξα πως βγαίνουν οι συντελεστές και όντως η ξένη γλώσσα έπρεπε να έχει έναν συντελεστήNik έγραψε:Αληθεια εμενα στο μειλ που μου στειλανε δεν εχω αυτους τους συντελεστες και ειμαι ΠΕ1 . Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Επισης μεσα στη προκυρυξη λεει οτι ο βαθμος των αγγλικων ειναι ενιαιος για προφορικα, γραπτα και δινει ενα συντελεστη οχι 2 οπως στο μειλ. Εσυ που καταλαβες εξηγησε μας πως γντ η αναγωγη. Οι υπολοιποι εδω στο φορουμ ειχατε τους ιδιους συντελεστες που αναφερονται παραπανω ; Ασ μας πει καποιος.
Δεν εξηγείται και το ότι έχεις άλλους συντελεστές από τη ΤΕ3
Πάντως τώρα που υπολογίζω το άθροισμα της ξένης γλώσσας προφορικά και γραπτά είναι 1,5 φορά πάνω από τη συνέντευξη γενικού αρά ισχύει η αναλογία του 10% στην γενικού και του 15% στο άθροισμα της ξένης γλώσσαςstpsilan έγραψε:Έχεις δίκιο, δεν κατέληξα πως βγαίνουν οι συντελεστές και όντως η ξένη γλώσσα έπρεπε να έχει έναν συντελεστήNik έγραψε:Αληθεια εμενα στο μειλ που μου στειλανε δεν εχω αυτους τους συντελεστες και ειμαι ΠΕ1 . Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Επισης μεσα στη προκυρυξη λεει οτι ο βαθμος των αγγλικων ειναι ενιαιος για προφορικα, γραπτα και δινει ενα συντελεστη οχι 2 οπως στο μειλ. Εσυ που καταλαβες εξηγησε μας πως γντ η αναγωγη. Οι υπολοιποι εδω στο φορουμ ειχατε τους ιδιους συντελεστες που αναφερονται παραπανω ; Ασ μας πει καποιος.
Δεν εξηγείται και το ότι έχεις άλλους συντελεστές από τη ΤΕ3
Το ίδιο και στο γνωστικό, είναι 4 φορές πάνω σε σχέση με την συνέντευξη άρα η αναλογία είναι σωστή
Παρόλα αυτά δεν ξέρω πώς προκύπτουν οι συντελεστές ακόμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rad. και 11 επισκέπτες