Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Αυτό που κάνει ο Chris το κάνει για να αναγάγει τα μόρια στην ίδια κλίμακα( με βάση 100) Ωστόσο δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στην προκήρυξη οπότε εγώ θεωρώ ότι το σωστό ειναι το 0,45 ως συντελεστής και όχι το 0,045. Αν ήταν το 0,045 δεν έχει νόημα και η βάση του 50 καθώς εύκολα η θέση 100 γίνεται 10.
Καλησπέρα. Όσοι δώσατε προφορικά στην ξένη γλώσσα μπορείτε να μας πείτε το περιεχόμενο των ερωτήσεων; Τι θέματα συζητήθηκαν; Είχε ας πούμε προσωπικά στοιχεία γενικά θέματα, πολιτική; Πόσες περίπου ερωτήσεις; Μια κοπέλα πιο πάνω ανέφερε δύο ερωτήσεις. Για τους άστεγους και για την ενσυναίσθηση των ζώων. Ήταν μόνο αυτές οι δύο; Οι εξεταστές σου δίνουν κάποιο χρονικό περιθώριο να σκεφτείς την απάντηση; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους.
Φίλε Δημήτρη πιθανον θα περιμενουμε λίγο ακόμα να τελειώσουν με τις συνεντεύξεις οι κατηγορίες που έχουν δώσει μέχρι στιγμής.. Δικιά μου γνώμη αυτή. Μακαρι να δώσουμε το επόμενο σκ όπως είπες, είναι κουραστικό να περιμένεις τόσο καιρό.. ΕίδωμενΔημητρης έγραψε: Παιδια αν ολα πανε καλα και ολοκληρωθουνε οι συνεντευξεις με τους ΠΕ και ΤΕ αυτο το ΣΚ το αλλο εχουμε σειρα εμεις πιστευωωω!DR TEO ετοιμασου αδερφε!
Στα αγγλικά οι ερωτήσεις ήταν προσωπικά στοιχεία, σπουδές, γιατί θες να δουλέψεις στην ΕΥΠ και 2 ερωτήσεις πάνω στο αντικείμενο, πχ τι κάνει το antivirus και τι προστασία παρέχει, σύνολο 4 ερωτήσεις εύκολεςΒασιλική έγραψε:Καλησπέρα. Όσοι δώσατε προφορικά στην ξένη γλώσσα μπορείτε να μας πείτε το περιεχόμενο των ερωτήσεων; Τι θέματα συζητήθηκαν; Είχε ας πούμε προσωπικά στοιχεία γενικά θέματα, πολιτική; Πόσες περίπου ερωτήσεις; Μια κοπέλα πιο πάνω ανέφερε δύο ερωτήσεις. Για τους άστεγους και για την ενσυναίσθηση των ζώων. Ήταν μόνο αυτές οι δύο; Οι εξεταστές σου δίνουν κάποιο χρονικό περιθώριο να σκεφτείς την απάντηση; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους.
Δυστυχως το βλεπω να αργουνε ακομη! μονο για την τε 3 υπαρχει συνεντευξη για αυτο το σαββατοκυριακο
Καλησπέρα και για ΠΕ3 έχουμε προφορικά στα ελληνικά αυτό το ΣΚΌσο για τα αγγλικά προφορικά ρώτησαν για το εκπαιδευτικό σύστημα , αν πρέπει να είναι αυστηροί οι καθηγητές. Χρόνος προετοιμασίας της απάντησης δεν υπήρχε.
Mariak έγραψε:Είναι κανείς ΠΕ3 εδώ; Προφορικά και γραπτά αγγλικά πως τα πήγατε; Θέλω να δω αν έχω πιθανότητες!
εγω 80 γνωστικο και 86 ξενη γλωσσα, προφορικα αγγλικων 78.
Αλλα δεν ειχα καλη θεση στην αρχη.
Ημουν εξω απο τους 60.
Παιδιά τι ρώτησαν στα προφορικά των ελληνικών; Μπορεί να μας πει κάποιος?
Καλησπέρα παιδιά. Τα προφορικά στην ξένη γλώσσα σεπόσο καιρό θα βγουν; Ξέρετε;
pe3 έγραψε:εγω 80 γνωστικο και 86 ξενη γλωσσα, προφορικα αγγλικων 78.
Αλλα δεν ειχα καλη θεση στην αρχη.
Ημουν εξω απο τους 60.
Μέσα είσαι λογικά αν είσαι κοντά στο 60.
Εχει δικιο ο φιλος με το πως τα υπολογιζει. Θεωρητικα αλλιως οσοι ειχαν καλα αρχικα μορια περνωντας την βαση απλα θα ειχαν περασει ολοι οι 54 οπως ηταν στην αρχη. Επισης με βαση αυτο δε θα επιανε 45% αλλα 90%. Αναλογικο πρεπει να ειναι το συστημα. ΠΕ2 ποσο γραψατε στο γνωστικο; Ξερετε πως κυμανθηκαν οι βαθμοι; Ο μεσος ορος π. Χ. Πανω κατω?
Με τίποτα δεν είναι έτσι ο υπολογισμός. Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη
Έχει κανείς εικόνα πόσα άτομα ήταν στη συνέντευξη σήμερα 16/02 για ΠΕ3 ;
Παιδιά πώς σας φάνηκαν σήμερα τα προφορικά στα ισπανικά όσοι δίνατε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες