Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Ένα μήνα μετά τα γράπτα ήταν τα προφορικά, όμως ήταν και περίεργη περίοδος των εορτών.
ΠΕ3 ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΤΕ3 ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑMariak έγραψε:Τα προφορικα Πε3 δεν ηταν βατα. Προσωπικα με ρωτησαν αν τα ζωα εχουν ενσυναισθηση...
ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Ε; ΝΟΜΙΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Οχι παιδια.. Στα ελληνικα ρωτησαν για ενσυναισθηση οι παλιομαλακες.
Στα αγγλικά ήθελα να πω.Mariak έγραψε:Οχι παιδια.. Στα ελληνικα ρωτησαν για ενσυναισθηση οι παλιομαλακες.
.Mariak έγραψε:Τα προφορικα Πε3 δεν ηταν βατα. Προσωπικα με ρωτησαν αν τα ζωα εχουν ενσυναισθηση...
Πραγματικά περίεργη ερώτηση...
Τι άλλο ρώτησαν;
Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι
Μπορεί κάποιος να απαντήσει, για το κλάδο πε7, στα αντικειμενικά κριτήρια που πιάνει το 40%, ποίο είναι το ανώτερο στα μόρια, εγώ έχω περίπου 1100. Τι ποσοστό πήρα από το 40%;
Αν τα ζωα εχουν ενσυναισθηση. Και αν βλεπω αστεγο στο δρομο πως νιωθω.
Δεν έχω καταλάβει πως θα γίνει η αναγωγή των μορίωνDrim έγραψε:Μπορεί κάποιος να απαντήσει, για το κλάδο πε7, στα αντικειμενικά κριτήρια που πιάνει το 40%, ποίο είναι το ανώτερο στα μόρια, εγώ έχω περίπου 1100. Τι ποσοστό πήρα από το 40%;
Δηλαδή εσύ με 1100 από τα αντικειμενικά και πχ με 250/400 από τις 4 δοκιμασίες, πόσο θα συγκεντρώσεις σύνολο?
Δε μπορεί πχ να πάει 1100*0,4 + τους συντελεστές κάθε δοκιμασίας * την κάθε βαθμολογία, έτσι δεν ισχύει στο σύνολο ότι τα αντικειμενίκα μετράνε 40% αφού έχουν πολύ ψηλότερο όριο μέγιστης βαθμολογίας
Δεν έχω καταλήξει πως θα βγει η τελική βαθολογία
Η αναλυτικη βαθμολογια θα βγει οπως την μαγειρεψουν αυτοι! Παιδια δυστηχως σε μια τετοια προκηρυξη που εχει γραπτα και προφορικα θα παει το βυσμα συννεφο! Να ειστε σιγουροι οτι θα βαλουν αυτους που θελουν μεσα. Ακομα και τελεια να εχει γραψει καποιος μπορουν ευκολα να τον κοψουν.
Εφοσον δεν ανακοινωνονται πινακες με ονοματα, μορια και βαθμολογιες κανουν οτι θελουν και δε μπορουμε και να κανουμε και τιποτα για να μαθουμε τι παγαποντια εγινε!
Εφοσον δεν ανακοινωνονται πινακες με ονοματα, μορια και βαθμολογιες κανουν οτι θελουν και δε μπορουμε και να κανουμε και τιποτα για να μαθουμε τι παγαποντια εγινε!
Ρε παιδια εμεις οι ΔΕ11 τι θα γινει με μας ρε παιδια τελευταιοι στο σακι θα μαστε;
Wolf = Terminator Να ξέρετε για να μην δίνετε βάση σε αυτά που γράφει. Καλή μας επιτυχία μέχρι τέλους!
Καλησπέρα Έμενα μου είχε έρθει μήνυμα ότι είμαι στους οριστικούς πίνακες αλλά δεν μου ήρθε ποτε κανένα Mail και καμένα μήνυμα στο κινητό για εξετάσεις για ΠΕ7. Εσάς πως σας ειδοποίησαν ;
Φίλε υπομονή και θα έρθει η σειρά μαςΔημητρης έγραψε: Ρε παιδια εμεις οι ΔΕ11 τι θα γινει με μας ρε παιδια τελευταιοι στο σακι θα μαστε;
Δεν γνωρίζω σε ποια γλώσσα ήσουν αλλά θα καλούσαν τον πενταπλάσιο αριθμό υποψηφίων σύμφωνα με τον αριθμό τωνπροκηρυχθεισων θέσεων... Ίσως γι'αυτό δεν έλαβες μήνυμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες