Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από stpsilan »

Ένα μήνα μετά τα γράπτα ήταν τα προφορικά, όμως ήταν και περίεργη περίοδος των εορτών.
stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Mariak έγραψε:Τα προφορικα Πε3 δεν ηταν βατα. Προσωπικα με ρωτησαν αν τα ζωα εχουν ενσυναισθηση...
ΠΕ3 ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΤΕ3 ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Ε; ΝΟΜΙΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

τουτου

Δημοσίευση από τουτου »

Π3 πληροφορικη δωσατε προφορικα ελληνικα?
Mariak

Δημοσίευση από Mariak »

Οχι παιδια.. Στα ελληνικα ρωτησαν για ενσυναισθηση οι παλιομαλακες.
Mary

Δημοσίευση από Mary »

Mariak έγραψε:Οχι παιδια.. Στα ελληνικα ρωτησαν για ενσυναισθηση οι παλιομαλακες.
Στα αγγλικά ήθελα να πω.
ευπ2019

Δημοσίευση από ευπ2019 »

Mariak έγραψε:Τα προφορικα Πε3 δεν ηταν βατα. Προσωπικα με ρωτησαν αν τα ζωα εχουν ενσυναισθηση...
.

Πραγματικά περίεργη ερώτηση...

Τι άλλο ρώτησαν;

Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι

Drim

Δημοσίευση από Drim »

Μπορεί κάποιος να απαντήσει, για το κλάδο πε7, στα αντικειμενικά κριτήρια που πιάνει το 40%, ποίο είναι το ανώτερο στα μόρια, εγώ έχω περίπου 1100. Τι ποσοστό πήρα από το 40%;
Mariak

Δημοσίευση από Mariak »

Αν τα ζωα εχουν ενσυναισθηση. Και αν βλεπω αστεγο στο δρομο πως νιωθω.
stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Drim έγραψε:Μπορεί κάποιος να απαντήσει, για το κλάδο πε7, στα αντικειμενικά κριτήρια που πιάνει το 40%, ποίο είναι το ανώτερο στα μόρια, εγώ έχω περίπου 1100. Τι ποσοστό πήρα από το 40%;
Δεν έχω καταλάβει πως θα γίνει η αναγωγή των μορίων

Δηλαδή εσύ με 1100 από τα αντικειμενικά και πχ με 250/400 από τις 4 δοκιμασίες, πόσο θα συγκεντρώσεις σύνολο?

Δε μπορεί πχ να πάει 1100*0,4 + τους συντελεστές κάθε δοκιμασίας * την κάθε βαθμολογία, έτσι δεν ισχύει στο σύνολο ότι τα αντικειμενίκα μετράνε 40% αφού έχουν πολύ ψηλότερο όριο μέγιστης βαθμολογίας

Δεν έχω καταλήξει πως θα βγει η τελική βαθολογία

Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Η αναλυτικη βαθμολογια θα βγει οπως την μαγειρεψουν αυτοι! Παιδια δυστηχως σε μια τετοια προκηρυξη που εχει γραπτα και προφορικα θα παει το βυσμα συννεφο! Να ειστε σιγουροι οτι θα βαλουν αυτους που θελουν μεσα. Ακομα και τελεια να εχει γραψει καποιος μπορουν ευκολα να τον κοψουν.

Εφοσον δεν ανακοινωνονται πινακες με ονοματα, μορια και βαθμολογιες κανουν οτι θελουν και δε μπορουμε και να κανουμε και τιποτα για να μαθουμε τι παγαποντια εγινε!

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Ρε παιδια εμεις οι ΔΕ11 τι θα γινει με μας ρε παιδια τελευταιοι στο σακι θα μαστε;
Ο μπαμπάς σας

Δημοσίευση από Ο μπαμπάς σας »

Wolf = Terminator Να ξέρετε για να μην δίνετε βάση σε αυτά που γράφει. Καλή μας επιτυχία μέχρι τέλους!
Maria

Δημοσίευση από Maria »

Καλησπέρα Έμενα μου είχε έρθει μήνυμα ότι είμαι στους οριστικούς πίνακες αλλά δεν μου ήρθε ποτε κανένα Mail και καμένα μήνυμα στο κινητό για εξετάσεις για ΠΕ7. Εσάς πως σας ειδοποίησαν ;
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από DrTEO »

Δημητρης έγραψε: Ρε παιδια εμεις οι ΔΕ11 τι θα γινει με μας ρε παιδια τελευταιοι στο σακι θα μαστε;
Φίλε υπομονή και θα έρθει η σειρά μας
Noname

Δημοσίευση από Noname »

Δεν γνωρίζω σε ποια γλώσσα ήσουν αλλά θα καλούσαν τον πενταπλάσιο αριθμό υποψηφίων σύμφωνα με τον αριθμό τωνπροκηρυχθεισων θέσεων... Ίσως γι'αυτό δεν έλαβες μήνυμα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες