Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Συγχαρητήρια!
Κάποιες ενδεικτικές ερωτήσεις αναφορικά με τις λεκτικές/επικαιρότητα;
Υπήρχε πχ κάποιο κείμενο και έπρεπε να απαντηθούν ερωτήσεις νοήματος;
Θέματα γραμματικής, συντακτικού;
Αν μεταβούμε με την τσάντα μας στο εξεταστικό φαντάζομαι υπάρχει χώρος φύλαξης κάπου
μια και ααφέρεται ότι δεν επιτρέπεται να έχουμε τίποτα μαζί μας σωστά;
Κάποιες ενδεικτικές ερωτήσεις αναφορικά με τις λεκτικές/επικαιρότητα;
Υπήρχε πχ κάποιο κείμενο και έπρεπε να απαντηθούν ερωτήσεις νοήματος;
Θέματα γραμματικής, συντακτικού;
Αν μεταβούμε με την τσάντα μας στο εξεταστικό φαντάζομαι υπάρχει χώρος φύλαξης κάπου
μια και ααφέρεται ότι δεν επιτρέπεται να έχουμε τίποτα μαζί μας σωστά;
Καλημέρα!!! Είμαι μέσα στους 54 . Τα γραπτά μου είναι 72 και 66.
Είμαι μέσα στους 54. Τα γραπτά 72 και 66
Φυσικά και υπάρχει. Πολλά παιδιά είναι από επαρχία. Δεν υπάρχει θέμα
Καλημέρα σας! Εγώ για ΠΕ7 Τουρκικής έχω σειρά 48 και θα πάρουν 23 άτομα Με ειδοποίησαν την Παρασκευή ότι οι εξετάσεις είναι 25/01 δηλαδή σε μια εβδομάδα Επειδή είμαι από επαρχία, έχω λέτε καμια ελπίδα ή τζάμπα τα έξοδα που θα κάνω;
Μαρία έγραψε:Καλημέρα σας! Εγώ για ΠΕ7 Τουρκικής έχω σειρά 48 και θα πάρουν 23 άτομα Με ειδοποίησαν την Παρασκευή ότι οι εξετάσεις είναι 25/01 δηλαδή σε μια εβδομάδα Επειδή είμαι από επαρχία, έχω λέτε καμια ελπίδα ή τζάμπα τα έξοδα που θα κάνω;
Μην το αφήσεις. Να πας να δώσεις κανονικά. Ποτέ δεν ξέρεις.
Μήπως ξέρετε αν τα κείμενα που πέφτουν για μετάφραση είναι πολιτικού περιεχομένου;
Ποτε δεν ξέρεις δικιά μου γνώμη προσπάθησε το!Μαρία έγραψε: Καλημέρα σας! Εγώ για ΠΕ7 Τουρκικής έχω σειρά 48 και θα πάρουν 23 άτομα Με ειδοποίησαν την Παρασκευή ότι οι εξετάσεις είναι 25/01 δηλαδή σε μια εβδομάδα Επειδή είμαι από επαρχία, έχω λέτε καμια ελπίδα ή τζάμπα τα έξοδα που θα κάνω;
Ασε τη σειρα , Μαρια. Να πας. Αν ηθελαν να παρουν με βαση τους πινακες, δε θα ειχαν τις επομενες φασεις. Στα προφορικα ειναι ολο το παιχνιδι.
Καλησπερα! Γνωριζει καποιος σχετικα με τις εξετασεις προφορικων στα αγγλικα ; Τι στυλ ερωτησεων θα γινουν ; Ποιο θα ειναι το περιεχομενο των ερωτησεων ; γνωριζει καποιος κατι ; Ευχαριστω
Χωρίς να είμαι σίγουρος.. ότι η ερώτηση σου είχε απαντηθεί πιο πάνω. Ο φίλος που ρώτησε πιο πάνω για νυκτοφυλακες νομίζω ως τώρα έχουν εξεταστεί η πε οικονομικού η μια τε κ τώρα η πε 7 χωρίς να θυμάμαι καλά. εγω είμαι δ7 κ δεν έχω μάθει τίποτα.
ΝΙΚ κι εγώ την ίδια απορία έχω.Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες