Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Παιδιά εχει κάπου την υλη για τις εξετασεις για ΠΕ7 ; Γιατί στην προκήρυξη ελεγε για ΔΕ7 μόνο..
Παιδιά το παραδέχομαι, ότι έχω πει είναι μεγάλη βλακεία και είμαι ολίγον ομοφυλόφιλος.
Δυστυχώς για την κατηγορία ΠΕ7 δεν έχει ύλη. Το μόνο που αναγράφει είναι:Κλάδος ΠΕ7 Μεταφραστών - Διερμηνέων - Ακροατών
α. Γραπτή εξέταση σε : Α) Λεκτικές Δεξιότητες - Κατανόηση Κειμένων και β) Θέματα γενικής παιδείας και επικαιρότητας (Ελληνική - Διεθνής)
β. Γραπτή εξέταση στη δηλωθείσα γλώσσα: Α) Μετάφραση και επεξεργασία κειμένου από και προς την ελληνική γλώσσα, ασκήσεις γραμματικής - συντακτικού
γ. Προφορική εξέταση στη δηλωθείσα γλώσσα
δ. Προφορική εξέταση σε θέματα επικαιρότητας και σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.
Αντίθετα με τις άλλες κατηγορίες είμαστε η μοναδική κατηγορία που δεν έχουμε κάτι απτό για ύλη! Καλή μας επιτυχία!
α. Γραπτή εξέταση σε : Α) Λεκτικές Δεξιότητες - Κατανόηση Κειμένων και β) Θέματα γενικής παιδείας και επικαιρότητας (Ελληνική - Διεθνής)
β. Γραπτή εξέταση στη δηλωθείσα γλώσσα: Α) Μετάφραση και επεξεργασία κειμένου από και προς την ελληνική γλώσσα, ασκήσεις γραμματικής - συντακτικού
γ. Προφορική εξέταση στη δηλωθείσα γλώσσα
δ. Προφορική εξέταση σε θέματα επικαιρότητας και σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.
Αντίθετα με τις άλλες κατηγορίες είμαστε η μοναδική κατηγορία που δεν έχουμε κάτι απτό για ύλη! Καλή μας επιτυχία!
πε 3 εγω επίσης Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 Στο 1ο Λύκειο Νέου Ψυχικού. Να πάνε να γ@@@@@@@ οι π@λιομ@λ@κες που μας βάλαν εξετασεις πριν τα Χριστούγεννα!Barbie έγραψε:Παιδια κατηγορια ΤΕ 3 πληροφορικης ειμαι για εξετασεις το Σαββατο υπαρχει αλλος που καλεστηκε εδώ μεσα στην κατηγορια μου; Κ η ύλη ατέλειωτη πρεπει να διαβαζεις χρονιαεπισης οι εξετασεις θα γινουν μονο Αθηνα ενώ παλαιοτερα ειχε κ εξεταστικα θεσνικη μεγαλη αδικια για επαρχιωτες
Καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν αύριο
Κατηγορια ΤΕ 3 πληροφορικης Κι εγω ειμαι με σχετικά καλή σειρα (5).
Κ η ύλη ο μεγαλή και αχανης πρεπει να διαβαζεις εβδομαδες αλλα βγαίνει.
Καλή επιτυχια σε όλους
Μακαρι να μην ειναι βυσματικη
Κ η ύλη ο μεγαλή και αχανης πρεπει να διαβαζεις εβδομαδες αλλα βγαίνει.
Καλή επιτυχια σε όλους
Μακαρι να μην ειναι βυσματικη
Υποψηφιοι συναδελφοι!!! Καλη επιτυχια για αυριο ο θεος μαζι σας!! Να μας πειτε πως πηγε!!!
Κανένα νέο απο τις εξετάσεις; Πως πήγατε οι συμμετέχοντες; Καλά αποτελέσματα!
Παιδιά καμία εικόνα για το πως ήταν οι εξετάσεις σημερα?
Λογικά αύριο θα μας ενημερώσουν κάποιοι όσοι θέλουν για τις εξετάσειςΝα έχουμε μια εικόνα.
Παιδια σημερα πηγε πολυ καλα. Τα θεμετα για τον κλαδο ΠΕ1 Διοικητικου που ειμαι και εγω ηταν πολυ ευκολα για τους διαβασμενους. Για αλλους κλαδους δεν γνωριζω Αλλα σιγουρα θα πεσει πολυ κοψιμο παιδια. Θα πεταξουν πολυ κοσμο εξω με εντολη του κυριου Μιχαλη και θα πεσει πολυ κλαμα εδω στο φορουμ. Οτι σας λεω. Με λετε μετα οτι δεν σας το ειπα. Καλη τυχη λοιπον. Θα την χρειαστειτε. Αντε και καλο μου διορισμο λοιπον. Συνεχιζουμε.
Καποιος γραφει εδω στο φορουμ με το ονομα μου. Σε βλεπω να ξερεις. Μονο ενας Τερμινατορ ειναι εδω. Παμε δυνατα για διορισμο. Οι υπολοιποι δειτε για συνοριοφυλακες. Και συνεχιστε να τρωτε το τρολαρισμα μου ξερετε εσεις.
Καποιος γραφει εδω στο φορουμ με το ονομα μου. Σε βλεπω να ξερεις. Μονο ενας Τερμινατορ ειναι εδω. Παμε δυνατα για διορισμο. Οι υπολοιποι δειτε για συνοριοφυλακες. Και συνεχιστε να τρωτε το τρολαρισμα μου ξερετε εσεις.
ΧΧαχαχαχαχαχζχα
Καλησπέρα παιδιά,
τα θέματα για τον κλάδο ΤΕ3 πληροφορικής περιλάμβαναν λίγο απ΄όλα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ιδιαίτερα εύκολα καθώς για όσους έχουν τελειώσει τη σχολή εδώ και αρκετά χρόνια δεν μπορούν να τα θυμούνται όλα. Τα θέματα θα τα χαρακτήριζα ιδανικά για ένα παιδί που φυσικά ασχολείται και βρίσκεται στο 3ο ή 4ο έτος της σχολής.
Στην ουσία δηλαδή καλύψανε αρκετά μεγάλο κομμάτι της ύλης που ζητήσανε.
Έπειτα οι ερωτήσεις σε θέματα κατανόησης κειμένου/λεκτικές ικανότητες και θέματα γενικής παιδείας ήταν περίπου 10/50.
Οι 40 ήταν στο αντικείμενο της θέσης. Δεν ξέρω για τους διοικητικούς, οι της πληροφορικής πάντως τα παιδιά που εγώ μίλησα (8 άτομα) ήταν στο ότι έχουμε πιάσει σίγουρα 20/50, έχουμε χάσει σίγουρα 5-10, και έπειτα ανάλογα και ποιος θα είναι λίγο πιο τυχερός καθώς ή βάση είναι το 25/50 για να μην αποκλεισθείς.
Όσον αφορά τα αγγλικά σίγουρα τα θέματα ήταν επιπέδου proficiency και θύμιζε πολύ την αντίστοιχη εξέταση του University of Michigan (50 ερωτήσεις που περιέχουν γραμματική-λεξιλόγιο-κατανόηση κειμένου).
Δεν γνωρίζω ακριβώς τι λέει ο φίλος παραπάνω αλλά στο τέλος κάθε γραπτής διαδικασίας το ονοματεπώνυμο το κάλυψαν με ταινία και έγινε αντιστοίχιση του με ένα barcode για να διορθωθούν τα γραπτά μέσω υπολογιστή.
τα θέματα για τον κλάδο ΤΕ3 πληροφορικής περιλάμβαναν λίγο απ΄όλα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ιδιαίτερα εύκολα καθώς για όσους έχουν τελειώσει τη σχολή εδώ και αρκετά χρόνια δεν μπορούν να τα θυμούνται όλα. Τα θέματα θα τα χαρακτήριζα ιδανικά για ένα παιδί που φυσικά ασχολείται και βρίσκεται στο 3ο ή 4ο έτος της σχολής.
Στην ουσία δηλαδή καλύψανε αρκετά μεγάλο κομμάτι της ύλης που ζητήσανε.
Έπειτα οι ερωτήσεις σε θέματα κατανόησης κειμένου/λεκτικές ικανότητες και θέματα γενικής παιδείας ήταν περίπου 10/50.
Οι 40 ήταν στο αντικείμενο της θέσης. Δεν ξέρω για τους διοικητικούς, οι της πληροφορικής πάντως τα παιδιά που εγώ μίλησα (8 άτομα) ήταν στο ότι έχουμε πιάσει σίγουρα 20/50, έχουμε χάσει σίγουρα 5-10, και έπειτα ανάλογα και ποιος θα είναι λίγο πιο τυχερός καθώς ή βάση είναι το 25/50 για να μην αποκλεισθείς.
Όσον αφορά τα αγγλικά σίγουρα τα θέματα ήταν επιπέδου proficiency και θύμιζε πολύ την αντίστοιχη εξέταση του University of Michigan (50 ερωτήσεις που περιέχουν γραμματική-λεξιλόγιο-κατανόηση κειμένου).
Δεν γνωρίζω ακριβώς τι λέει ο φίλος παραπάνω αλλά στο τέλος κάθε γραπτής διαδικασίας το ονοματεπώνυμο το κάλυψαν με ταινία και έγινε αντιστοίχιση του με ένα barcode για να διορθωθούν τα γραπτά μέσω υπολογιστή.
Οτιτζιναλ εισαι οτι χειροτερο πισω απο ενα ανωνυμο φορουμ αλλαζεις ονομα και λες οτι να ναι! Απο οτι βλεπω εισαι σιγουρος για τον διορισμο σου!! Ευχομαι να εισαι απ εξω αυτο!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες