Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Αντρέας

Δημοσίευση από Αντρέας »

Φίλε Τεο ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στο φόρουμ άσχετα με το τι λέει. Εκτός και αν δεν είσαι δημοκράτης και δεν σου αρέσει η ελευθερία του λόγου. Υπάρχουν και οι μοντερειτορς ξερεις. Τελοσπάντων, όσοι συμμετέχουμε στον διαγωνισμό όπως και εγώ (ΠΕ2) δεν είμαστε τυχαία άτομα όπως λες. Θέλουμε να ενημερωθούμε. Θα δούμε για την Δευτέρα και μετά το συζητάμε.

Και προσωπικές εκτιμήσεις κτλ καλό θα είναι να αποφεύγονται. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον οπότε το τι λέει ο καθένας οπως ο γκλοκ όπως λες είναι άλλο θέμα. Διάβασα τη συζήτηση από την αρχή και ο γκλοκ δεν συμμετέχει στο διαγωνισμό οπότε γιατί να τον πάρουμε σοβαρά όσοι από εμάς συμμετέχουμε; Εσύ Τεο συμμετέχεις ή απλά είδες φως και μπήκες εδώ;

Terminator

Δημοσίευση από Terminator »

Μην λετε οτι θελετε τα ειπαμε αυτα παει για το 2020. Καποιοι τυποι εδω μεαα κανουν προπαγανδα οπως και ο Γκλοκ. Τα ιδια λεει και στο φορουμ για τους συνοριοφυλακες και σε τιποτα δεν εχει πεσει μεσα. Βλεπω τα σχολια σου εκει και ολοι σε βριζουν. Αστο Γκλοκ δεν το χεις. Με μαγικες σφαιρες και λυχναρια δεν μπορεις να ξερεις τι παιζει μεσα στην Κατεχακη. Γιατι πηγες απο μεσα δεν εχεις.

Για την ΕΥΠ δυσκολο να βρεθουν τα ατομα με τα προσοντα που εχουν πει. Θα γινει επανεξεταση των προτεραιοτητων της ΕΥΠ και θα δειξει για προσληψεις, αν και ποτε θα γινουν.

Και κατι απο τα εσωτερικα της Κατεχακη. Ο ενας απο τους τρεις υποδιοικητες της ΕΥΠ ειναι ο Βασιλειος Γκριζης που απο το 2010 μεχρι το 2017 ηταν στο ΚΕΜΕΑ και εχει συνεργαστει με τον Χρυσοχοιδη επι Πασοκ το 2009. Διαβαστε το παρακατω για να ξερετε. Γκλοκ τα ξερεις αυτα ή ακομα κοιτας την μαγικη σφαιρα;

https://www.thepressroom.gr/ellada/poioi-einai-oi-neoi-epikefalis-ton-mystikon-ypiresion-tis-horas

, calmen

Δημοσίευση από , calmen »

Terminator πως νιώθεις που έχεις 0/20 σε ότι έχεις πει... Αν θες να κάνεις κάτι χρήσιμο.. Δεν μας λες 30 νούμερα... Να παίξουμε τα αλλα στο !!Πιστεύω ότι έαν θέλουν να γίνουμε μέσα στο 19 αύριο ή το πολύ μέχρι Τρίτη πρέπει να ανακοινώσουν ημερομηνία για εξετάσεις.. Εαν έχει κανείς εμπειρία πάνω στην δομή των ερωτήσεων θα ήταν πολύ χρήσιμος :)

Rafael

Δημοσίευση από Rafael »

Ήρθε σε κανέναν άλλον μήνυμα εκτός από τον πολίτη barbie που λέει ότι οι εξετάσεις είναι το άλλο Σάββατο; Δε7 εδω
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από DrTEO »

Όχι δεν έχει έρθει κάποιο μήνυμα φίλε.
Αντρέας

Δημοσίευση από Αντρέας »

Ραφαέλ δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα για εξετάσεις είμαι ΠΕ2 Επιτελείς Πληροφοριών.
Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

Παιδιά όπως έγραψα και πριν οι γραπτές εξετάσεις (στα ελληνικά και αγγλικά) θα γίνουν σε μέρος και ώρα που έχει γνωστοποιηθεί στους υποψήφιους που θα συμμετέχουν σε αυτές. Καλή μας επιτυχία!
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Ρε παιδια τη φαση με την κοπελα που τις ηρθε σαββατο γαμια εξετασεις!! Συνηποψηφια απο που εισαι και π δινεις εξετασεις!!! Εντος αθηνων; Δε11 εδω!! Παιδια αν ειναι δυνατον χριστουγεννιατικα θα τρεχουμε!!!
Space

Δημοσίευση από Space »

Παιδιά δε μου ήρθε μνμ για εξετάσεις παρ όλο που είμαι σε πολύ καλή σειρά. Θα ειδοποιηθούμε με στο email ή στο τηλέψωνο;
Arianos

Δημοσίευση από Arianos »

Καλησπέρα.Έλαβα και εγώ μήνυμα για εξετάσεις το Σάββατο.

Προχωρά γενικά το θέμα.

Καλή επιτυχία σε όλους έχω να πω.

ευπ 2019

Δημοσίευση από ευπ 2019 »

Και εγώ έλαβα μήνυμα για εξετάσεις τπ Σάββατο... Τώρα όσον αφορά την εξεταστέα ύλη αλλά και τις ενότητες για τους ΠΕ και ΤΕ... Τι να πω... Θα δείξει, εγώ προσωπικά αν και έχω πολύ καλή σειρά κατάταξης κρατάω μικρό καλάθι καθώς μπορεί να ρωτήσουν οτιδήποτε. Τι να πω μακάρι για εμάς που αποτελεί όνειρο ζωής να τα πάμε καλά. Εγω προσωπικά έχω ανγχωθεί αρκετά. Καλή μας επιτυχία
Terminator

Δημοσίευση από Terminator »

Καλησπερα σε ολους. Ελαβα και εγω μηνυμα για εξετασεις το Σαββατο για την κατηγορια ΠΕ2. Καλη επιτυχια σε ολους. Οσοι δεν ειστε μεσα δεν πειραζει καποια αλλη φορα. Προχωραμε για διορισμο.
Xaris3333
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Xaris3333 »

Τι κλάδο εισαι; Γιατι μου ηρθε και εμενα μηνυμα
Xaris3333
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Τι κλάδο είσαι; Μου ηρθε και εμενα μηνυμα!
Xaris3333
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Τι κλάδο είσαι; Γιατι μου ηρθε και εμενα μηνυμα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες