Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Για τουρκική γλώσσα από 33 θέση με 40 έχουν ελπίδες;
Ελαβα και εγω το πρωι μηνυμα καταταξης για ΠΕ1 διοικητικος στη θεση 6. Παμε για διορισμο λοιπον. Καλη επιτυχια σε ολους!
Συμμετειχα και εγω στο διαγωνισμο αν αναρωτιουνται καποιοι. Απλα σας τρολαρα για να γελασουμε και εσεις τσιμπησατε.
Χαρηκα που τα ειπαμε ολες αυτες τις μερες και με κανατε να γελασω με τις αντιδρασεις σας αλλα παμε για διορισμο τωρα. Οι υπολοιποι κοιταξτε τιποτα προκυρηξεις ΣΟΧ, υπαρχουν πολλες. Μια χαρα ειναι και τα 8μηνα με ΣΟΧ.
Για τις θεσεις 33-40 δεν υπαρχουν ελπιδες.
Συμμετειχα και εγω στο διαγωνισμο αν αναρωτιουνται καποιοι. Απλα σας τρολαρα για να γελασουμε και εσεις τσιμπησατε.
Χαρηκα που τα ειπαμε ολες αυτες τις μερες και με κανατε να γελασω με τις αντιδρασεις σας αλλα παμε για διορισμο τωρα. Οι υπολοιποι κοιταξτε τιποτα προκυρηξεις ΣΟΧ, υπαρχουν πολλες. Μια χαρα ειναι και τα 8μηνα με ΣΟΧ.
Για τις θεσεις 33-40 δεν υπαρχουν ελπιδες.
Εχεις πλεονεκτικη θεση φιλε μ σε αριθμο και τα μορια σου μετρανε συνολικα!! Συγχαρητηρια!!!glock έγραψε:Για τουρκική γλώσσα από 33 θέση με 40 έχουν ελπίδες;
Αδερφέ να σε ρωτήσω.. κατηγορία ΠΕ η ΔΕ είσαι στην τουρκική ; Και ποιο πτυχίο έχεις αν επιτρέπεται;
Όχι εγώ. Ξάδερφος μου. Πανεπιστημίου έχει
Τερμινετορ , περαστικά γιατί λες ψέματα. Και μόνο η σκατοψυχια που βγάζεις στο τελευταίο σου σχόλιο τα λέει όλα. Από μένα καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους.
Terminator κάτι μου λέει ότι Κ πάλι λες ψέματα. Ακόμα σοχ πρέπει να ψάχνεις
Terminator τα άτομα από 2 μέχρι 6 για διοικητικούς τους ξέρουμε. Οπότε συνέχισε να ονειρεύεσαι.
Οι εξετάσεις λογικά θα πάνε ανάλογα με τον αριθμό των ενστάσεων που τελειώνει την Παρασκευή πιστεύω ότι την δεύτερη εβδομάδα του Δεκέμβρη θα καλέσουν για εξετάσεις
Σε όσους έχει έρθει μήνυμα δηλαδή 7α πάνε για εξετάσεις;
Ναι glock έχουν ενημερωθεί όσοι έχουν περάσει στην επόμενη φάση
Παιδια καλησπερα!!! Για ΔΕ φυλακων ηρθε καμια ειδοποιηση σε κανεναν; Ξερουμε τπτ; (Τερμινατορ εισαι ο μεγαλυτερος τρολοψευτης σε ενα φορουμ π μιλαει για ατομα π διεκδικουν θεσεις εργασιας!!! Συγχαρητηρια!!!
Δημήτρη οι Δε έχουν ενημερωθεί πριν κάτι μήνες αν αναφέρεσαι για τις εξετάσεις όχι ακομα λογικά θα πρέπει να τελειώσει η διαδικασία με τους πε και μετα
Παιδιά μην ασχολείστε με το τρολ τον terminator που έχει το θράσος να συνεχίζει να λέει ψέματα ακόμα και μετά την αποκάλυψη των ψεμάτων του. Εδώ όταν έγραψα ότι βγήκαν οι πίνακες για ΠΕ2 έγραψε μήνυμα με το ψευδώνυμο μου λέγοντας «έκανα λάθος τελικά και δεν μου ήρθε μήνυμα» Φανταστείτε ποσό κόμπλεξ έχει...
Σε ευχαριστω για την απαντηση παμε γερα σε ολους τους συνυποψηφιους συναδελφους απο ολες τις ειδικοτητες!!!DrTEO έγραψε:Δημήτρη οι Δε έχουν ενημερωθεί πριν κάτι μήνες αν αναφέρεσαι για τις εξετάσεις όχι ακομα λογικά θα πρέπει να τελειώσει η διαδικασία με τους πε και μετα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες