Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
επιτυχών είμαι φίλε μου, σε καλή θέση μάλιστα. Δεν ζαλίζω όμως όλο το φόρουμ λέγοντας τα ίδια και τα ίδια. Όσο για τον ψυχίατρο που μου συστήνει ο φίλος να είναι σίγουρος ότι δεν τον χρειάζομαι εγώ
Οπως ειπα και πριν δεν υπαρχουν επιτυχοντες γιατι πολυ απλα δεν εχουν ανακοινωθει πινακες επιτυχοντων. Ειναι γνωστο σε ολους πως ο διαγωνισμος εχει παγωσει εδω και μηνες. Εκτος αν καποιος ζει σε αλλο πλανητη.
Οποιος λεει πως ειναι επιτυχων λεει ψεματα απο το μυαλο του ή ειναι βυσμα του Συριζα. Γιατι για να εισαι επιτυχων και σε καλη θεση μαλιστα, εισαι βυσμα του Συριζα. Ή εισαι τρελος. Ενα απο τα δυο σιγουρα.
Και κατι ακομα. Επειδη βλεπω Καποια ατομα εδω στη συζητηση να οργιζονται χωρις προφανη λογο και αιτια, να ξεκαθαρισουμε κατι.
Ειναι δικη σας επιλογη να διαβαζετε τα σχολια της συζητησης ακομα και αν διαφωνειτε με αυτα. Δεν σας αναγκαζει κανενας να ειστε εδω. Αν δεν γουσταρετε τις λογικες και ορθα τεκμηριωμενες αποψεις των αλλων τοτε μπορειτε να αποχωρησετε. Δεν σας κραταει κανενας με το ζορι εδω.
Δεν γινετε να ασχολουμαστει με ατομα που, ενω δεν γνωριζουν απολυτως τιποτα σχετικα με το θεμα και σχολιαζουν με βαση πραγματα βγαλμενα απο το μυαλο τους, οργιζονται χωρις λογο. Αυτα ακριβως τα ατομα χριζουν αμεσης ψυχιατρικης βοηθειας γιατι ενω διαφωνουν με κατι, οργιζονται και επιτιθενται με διαφορους χαρακτηρισμους προς τους συνομιλητες με τους οποιους διαφωνουν.
Και σε τελικη αναλυση, αν δεν σας αρεσει κατι μπορειτε να αποχωρησετε, δικη σας επιλογη να ειστε εδω, δικη σας επιλογη να αποχωρησετε. Μην λεμε τα αυτονοητα.
Βασιλακη εισαι σιγουρα ΤΕ ή ΔΕ. Βυσμα του Συριζα ο Βασιλακης λοιπον, ετσι δεν ειναι Βασιλακη;
Αληθεια πως εισαι επιτυχων; Με ενα απολυτηριο Λυκειου και ενα Λοουερ στην καλυτερη; Οταν νεα παιδια πτυχιουχοι ΠΕ με μεταπτυχιακα, διδακτορικα και 2-3 ξενες γλωσσες ειναι ανεργοι και φευγουν στο εξωτερικο; Ε; Για πες μας.
Αληθεια πως εισαι επιτυχων; Με ενα απολυτηριο Λυκειου και ενα Λοουερ στην καλυτερη; Οταν νεα παιδια πτυχιουχοι ΠΕ με μεταπτυχιακα, διδακτορικα και 2-3 ξενες γλωσσες ειναι ανεργοι και φευγουν στο εξωτερικο; Ε; Για πες μας.
Όχι φιλαράκι τερμινετορ δεν σου λέω. Έχω ένα επίπεδο που επιθυμώ να το διατηρήσω. Ο τρόπος που γράφεις και αντιδράς δείχνει το επίπεδό σου. Δεν κατεβαίνω εκεί, είσαι πιο έμπειρος και θα χάσω.
Οταν δεν ξερουμε τι να πουμε, λεμε για επιπεδα και αλλες φιλοσοφιες τετοιου τυπου. Για την ταμπακιερα ομως ουτε λεξη Βασιλακη. Και δεν ειμαστε φιλαρακια.
Στην ουσια ομως. Εισαι ΤΕ ή ΔΕ. Για τους ΠΕ δεν υπαρχει ενημερωση εδω και μηνες. Το αμφισβητεις αυτο; Αρα πως ξερεις οτι εισαι επιτυχων αφου δεν υπαρχει ενημερωση συγκεκριμενα για τους ΠΕ; Εισαι ΤΕ ή ΔΕ. Ξεκαθαρα πραγματα. Ξεκαθαρα επιπεδα.
Γιατι λοιπον τα νεα παιδια που ειναι πτυχιουχοι ΠΕ με μεταπτυχιακα, διδακτορικα και 2-3 ξενες γλωσσες να ειναι ανεργοι και να φευγουν στο εξωτερικο και εσυ να εισαι επιτυχων ΤΕ ή ΔΕ σε μια αντισυνταγματικη, κομματικη προκηρυξη με ενα απολυτηριο Λυκειου και ενα Λοουερ; Μπορεις να απαντησεις τωρα ή μηπως και παλι η ερωτηση δεν ειναι του επιπεδου σου;
Τι θα ελεγες σε αυτα τα παιδια; Ή δεν σε ενδιαφερει και να πανε να πνιγουν αρκει να διοριστεις; Αυτες οι ερωτησεις ειναι στο επιπεδο σου ή οχι;
Εδω σας θελω, να μιλατε για την ουσια, για την ταμπακιερα. Αλλα δεν εχετε επιχειρηματα, μονο με ψεματα και λασπη ξερετε.
Στην ουσια ομως. Εισαι ΤΕ ή ΔΕ. Για τους ΠΕ δεν υπαρχει ενημερωση εδω και μηνες. Το αμφισβητεις αυτο; Αρα πως ξερεις οτι εισαι επιτυχων αφου δεν υπαρχει ενημερωση συγκεκριμενα για τους ΠΕ; Εισαι ΤΕ ή ΔΕ. Ξεκαθαρα πραγματα. Ξεκαθαρα επιπεδα.
Γιατι λοιπον τα νεα παιδια που ειναι πτυχιουχοι ΠΕ με μεταπτυχιακα, διδακτορικα και 2-3 ξενες γλωσσες να ειναι ανεργοι και να φευγουν στο εξωτερικο και εσυ να εισαι επιτυχων ΤΕ ή ΔΕ σε μια αντισυνταγματικη, κομματικη προκηρυξη με ενα απολυτηριο Λυκειου και ενα Λοουερ; Μπορεις να απαντησεις τωρα ή μηπως και παλι η ερωτηση δεν ειναι του επιπεδου σου;
Τι θα ελεγες σε αυτα τα παιδια; Ή δεν σε ενδιαφερει και να πανε να πνιγουν αρκει να διοριστεις; Αυτες οι ερωτησεις ειναι στο επιπεδο σου ή οχι;
Εδω σας θελω, να μιλατε για την ουσια, για την ταμπακιερα. Αλλα δεν εχετε επιχειρηματα, μονο με ψεματα και λασπη ξερετε.
Σήμερα το πρωί έλαβα μήνυμα κατάταξης στους προσωρινούς πίνακες για ΠΕ2. Καλή επιτυχία σε όλους! (Terminator περαστικά)
Κ γω ελαβα μηνυμα. καταταξης για πε07. καλη εοιτυχια. ξερουμε κατα προσεγγιση ποτε θ καλεσουν γ εξετασεις; πχ σε ενα μηνα?2;
Φίλε έλληνα πιστεύω να μην τρολαρεις
Μολις μ. ηρθε μνμ για καταταξη πε07. Μια απορια για εξετασεις ποτε θ μασ καλεσουν; σε κανα μηνα?2?10 μερες; γνωριζει κανεις ποτε συνηθως;
DrTeo φυσικά και όχι. Λογικά μέσα στην ημέρα θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση στο site της υπηρεσίας
Συγγνώμη παιδιά εγώ έκανα λάθος το μήνυμα που έλαβα είναι τελικά από άλλο διαγωνισμό που συμμετέχω γράψτε άκυρο στο προηγούμενο σχόλιό μου.
Όντως συνεχίζεται ανέβηκε στο σάιτ ανακοίνωση
Άρα λογικά θα κλείσει φέτος ο διαγωνισμός αυτό για κάποιους που έλεγαν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια οτι θα ακυρωθεί και ασυναρτησίες απο το κεφάλι τους. Καλή επιτυχία σε όλους παιδια.
Όπως σας τα είπα. Που είναι ο κύριος που έλεγε ότι πάγωσε;
Συγχαρητηρια για σε ολους τους επιτυχοντες ανεξαρτητος ειδικοτητααααςςςςς. Αυτο εχω να πω μονο τπτ αλλο δν θα κρινω κανεναν ουτε κακια θα πω για οσα υποθηκαν περι ακυρωσεις!!! Τερμινατορ μακαρι να σου ρθε το μηνυμα φιλε!!! Καλη σταδιοδρομια σε ολους και να υπηρετεσουν οπως του αρμοζει σε μια υπηρεσια με αρκετο ζηλο και υπευθυνοτητα !!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες