Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Τελικα Robocop εισαι μεγαλο τρολ... Εικόνα
θοδωρης

Δημοσίευση από θοδωρης »

Εγω πηρα τηλεφωνο παιδια αυτες τις μερες ετυχε να το σηκωσουν και μου ειπαν οτι ο διαγωνισμος λογικα θα κλεισει φετος. Τώρα ασχολούνται με την κατηγορία των ΠΕ και οτι ενδεχομένως απο βδομάδα θα αρχισουν να ειδοποιουν. Αυτά αναμένουμε εξελίξεις
Gin5

Δημοσίευση από Gin5 »

Terminator θα λογοδοτησεις αλλου εσυ μν αγχωνεσαι για την προπαγανδα σου! Μαλλον για Αρειο παγο σε κοβω!

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Τελικα Robocop εχεις δικιο. Διαβασα τα σχολια σου και συμφωνω απολυτα μαζι σου. Δεν εισαι τρολ τελικα εγω εκανα λαθος πριν
Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

Θοδωρή ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Terminator

Δημοσίευση από Terminator »

@Τζιν5 Μαθε πρωτα τι ειναι ο Αρειος Παγος και βλεπουμε. Αμορφωτε.

1. https://el.Wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%82

Ο Άρειος Πάγος Είναι το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο Της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης Της Ελλάδας .

2. https://el.Wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BA%CF%85%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF

Κατά την κοινή νομική έκφραση ακυρωτικό δικαστήριο Ονομάζεται το δικαστήριο του Αρείου Πάγου Που είναι και το ανώτατο όλων των ελληνικών δικαστηρίων. Ο Άρειος Πάγος δεν αποτελεί τρίτο βαθμό δικαιοδοσίας, αφού δεν δικαιοδοτεί, αλλά απλά μηδενίζει αποφάσεις υποδεέστερων δικαστηρίων όταν αυτές αντιστρατεύονται προς την κείμενη νομοθεσία. Δεν υπεισέρχεται δηλαδή στον επανέλεγχο των πραγματικών γεγονότων, αλλά ελέγχει την επί της ουσίας ορθή εφαρμογή και ερμηνεία των κανόνων δικαίου επί των αποδεχομένων αυτών γεγονότων.

3. Οργανόγραμμα των Δικαστηρίων στην Ελλάδα - Υπουργειο Δικαιοσυνης

http://www.ministryofjustice.gr/site/el/%CE%9F%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%97br%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%97%CE%A3/%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1.aspx

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπερα! Υπαρχει τιποτα νεοτερο για τον διαγωνισμο; Ειμαι ΠΕ2 Επιτελεις Πληροφοριων αλλα δεν ελαβα καμια ειδοποιηση μεχρι τωρα. Εχει βγει πινακας επιτυχοντων; Ξερει να μου πει κανεις τι γινεται με την ημερομηνια των εξετασεων και ποτε θα δωσουμε; Εχω αγχωθει το αργουν πολυ τι κανουν τοσο καιρο μου λετε; Μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας μου φαινεται...
Ο μπαμπάς σας

Δημοσίευση από Ο μπαμπάς σας »

Ευχαριστώ για την ενημέρωση Θεόδωρε. Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!
Terminator

Απομενουν 4 εργασιμες εβδομαδες για το 2019 και πιστευετε ακομα πως υπαρχει διαγωνισμος;

1. Μου ειπαν οτι ο διαγωνισμος λογικα θα κλεισει φετος.Σας κοροιδευουν λογικα και ακομα ελπιζετε.

2. Τώρα ασχολούνται με την κατηγορία των ΠΕ. Ναι, σκιζονται για τους ΠΕ, ειναι ξεκαθαρο αυτο.

3. Και οτι ενδεχομένως απο βδομάδα θα αρχισουν να ειδοποιουν.Περιμενω ενδεχομενη ειδοποιηση.

4. Αυτά αναμένουμε εξελίξεις.Ποιες εξελιξεις; Αυτες στο μυαλο σας;

5. Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!Ποιον διαγωνισμο; Του 2019 ή του 2020;

Πολλοι καταπινουν αμασητα τα λογικα και τα ενδεχομενως. Ειναι αξιοι της μοιρας τους. Παμε το 2020.

Rafael

Δημοσίευση από Rafael »

Εμάς που έγραψε επιτέλους με βάση την λογική και θα πέσουν πάλι να τον φάνε... ΔΕ Κινεζικών εδώ
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Ρε τερμινετορ τι ζόρι τραβάς με την προκήρυξη. Ένταξη το εμπεδώσαμε, δεν θες να συνεχιστή , έλεος πια.
Terminator

Βασιλακη τρεχα επειγοντως σε ψυχιατρο.

Ο διαγωνισμος του ΣΥΡΙΖΑ εχει παγωσει οριστικα και αμετακλητα. Θα προκηρυχθει νεος διαγωνισμος το 2020.

Φλασ

Δημοσίευση από Φλασ »

Ρε βασιλη να σου πω εισαι επιτυχων η οχι; Αν εισαι δν στεναχωριεσαι καθολου; Και οποιος δηποτε αλλος εδω περα! Τους αποτυχοντες τους συμφερει αντε! Ξερει κανεις τα δικαιωματα του σε μια προκηρυξη π εχει περασει αν ακυρωθει πως Νομικα μπορει να κινηθει; Ετσι θα τις πεταξετε τις θεσεις σας και τα χαρτια π τρεξατε να κανετε ολοι οσοι συμμετιχατε; Ξυπνατε λιγο λεω γω γτ αν ησασταν επιτυχοντες και ακυρωθει και ξαναγινει και δν επιλεχτιτε θα κλαιτε ολοι με μαυρο δακρυ!Υ. Γ. ΤΕΡΜΙΝΑΤΟΡ καταλαβε ολοι τι απεγινες στην προκηρυξη και σε συμφερει να ξαναγινει! Την καληνυχτα μ σε σενα!

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 2

Μην μας αναγκάσετε ούτε να κλειδώσουμε το θέμα ούτε Να σταματήσουμε να εγκρίνουμε μηνύματα! Απαγορεύονται και οι διαξιφισμοί και τα κεφαλαία και οι συντομογραφίες. Συνεχίστε σε ήπιους τόνους!
Terminator

Καταρχην δεν υπαρχει οριστικος πινακας επιτυχοντων αρα δεν υπαρχουν δικαιωματα για προσφυγη στην δικαιοσυνη. Ειναι ξεκαθαρο αυτο. Εχουν ανακοινωθει μονο οι πινακες αποκλειομενων για οσουν δεν πληρουσαν κριτηρια οπως παραβολο, λαθος τιτλος σπουδων, ορια ηλικιας κτλ. Θα ηταν καλο να μην αναφερονται ανακριβειες και αποψεις καφενειου απλα για να εχει ο καθενας κατι να πει.

Ο διαγωνισμος θα ακυρωθει γιατι απλα υπαρχουν ζητηματα Νομιμοτητας και συνταγματικοτητας της προκηρυξης.

Η προχειροτητα της προκηρυξης φαινεται ηδη απο την αρχη. Για παραδειγμα, ενω για τις θεσεις ΠΕ1, ΠΕ2, ΠΕ3 και ΠΕ9 απαιτειται μεταπτυχιακο, οι επιτυχοντες θα προσληφθουν με εισαγωγικο βαθμο Δ και οχι με βαθμο Γ οπως επιτασσει το αρθρο 25 του νομου 4369/2016, αναφερεται στην προκηρυξη. Ο νομος 4316/2016 ειναι νομος του Συριζα για πολλους που δεν γνωριζουν.

Επισης δυο βουλευτες ειχαν υποβαλλει σχετικες ερωτησεις προς τον Συριζα για το διαγωνισμο τον Μαρτιο και τον Απριλιο.

1. Κώστας Κατσαφάδος, Βουλευτής Α' Πειραιώς &Νήσων, Νεα Δημοκρατια - 4 Απριλιου 2019

https://www.capital.gr/politiki/3352814/katsafados-me-amfiboles-diadikasies-i-proslipsi-302-atomon-stin-eup

2. Δημήτρης Καμμένος, Ανεξάρτητος Βουλευτής - 12 Μαρτιου 2019

https://kostasxan.blogspot.com/2019/03/blog-post_209.html

Ο διαγωνισμος εχει πολλα θεματα νομιμοτητας και αντισυνταγματικοτητας, κατι το οποιο πολλοι εδω στη συζητηση ειτε δεν γνωριζουν ειτε αρνουνται πεισματικα να αποδεχθουν.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες