Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Καλησπερα παιδια πως θα συνεχιστει υπαρχουν στους τελικους πινακες ατομα απο ειδικοτητες εστελεισαν πουθενα προσωπικα μηνυματα οπως ανεφερε το φεκ; Γνωριζει καποιος κτ;
Terminator10

Δημοσίευση από Terminator10 »

Ο διαγωνισμος εχει παγωσει και θα επαναπροκηρυχθει μεσα στο 2020
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από glock »

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται κανονικά. Εγώ ξέρω ότι θα υπάρξουν διαδικασίες εντός του 2019
Terminator10

Δεν αφορα κανεναν το τι ξερεις, πιστευεις, θεωρεις, φανταζεσαι ή υποθετεις.

Η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη.

Εντος του 2019 ΔΕΝ θα προχωρησει κανενος ειδους διαδικασια. Με 1,5 μηνα να απομενει για το τελος του ετους, περιμενεις ακομα μηπως και γινει καποιο θαυμα; Που ζεις; Τρελος εισαι;

Ο διαγωνισμος εχει παγωσει οριστικα.

Σταματα να διαδιδεις ψεμματα και να δινεις φρουδες ελπιδες.

Τα λεμε ξανα στις 31/12 για να δουν ολοι εδω στο φορουμ ποιος ειναι αυτος που διαδιδει ψεμματα και θεωριες απο το μυαλο του.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ranger94 »

Και γω ετσι ξερω οτι η προκηρυξη θα γινει απο την αρχη!
Αλφα

Δημοσίευση από Αλφα »

Terminator10 έγραψε:Δεν αφορα κανεναν το τι ξερεις, πιστευεις, θεωρεις, φανταζεσαι ή υποθετεις.

Η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη.

Εντος του 2019 ΔΕΝ θα προχωρησει κανενος ειδους διαδικασια. Με 1,5 μηνα να απομενει για το τελος του ετους, περιμενεις ακομα μηπως και γινει καποιο θαυμα; Που ζεις; Τρελος εισαι;

Ο διαγωνισμος εχει παγωσει οριστικα.

Σταματα να διαδιδεις ψεμματα και να δινεις φρουδες ελπιδες.

Τα λεμε ξανα στις 31/12 για να δουν ολοι εδω στο φορουμ ποιος ειναι αυτος που διαδιδει ψεμματα και θεωριες απο το μυαλο του.

Τερμινατορ η τρανσφορμερ η οπως αλλιως λεγεσαι να σου κανω μια ερωτηση; Εισαι του επαγγελματος εισαι των εσωτερικων τπτ και εχεις πληροφοριες για το τι θα γινει γτ στην απαντηση σου διακρινω υφος ειλικρινιας και απολυτοσυνης!! Δν μ λες βγηκε μια φημη απο ενα σαιτ μην το χαρακτηρησω πως και τα σχετικα!! Βγαινει σαιτ πιο απολυτο στις πληροφοριες και ενημερωνει οτι ξεπαγωσε και θα συνεχιστει!! Μν κατηγορεις τα παιδια οτι λενε οτι θελουν αν δν βγει το υπουργειο και πει αυτο π ειναι να πει ο καθενας θα λεει το μακρυ και το κοντο του!! Εννοειται οτι δν θα γινει κατι μεχρι τελος του χρονου αλλα ηδομεν απο το νεο ετος αντε γτ υπαρχουν ατομα π περιμενουν να μπουνε για να δουλεψουν οι ανθρωποι για να ζησουν!!! Αυτα απο μενα !!

Ο μπαμπάς σας

Δημοσίευση από Ο μπαμπάς σας »

Πολλά site πάντως έγραψαν "Τελικά, όμως, αποφασίστηκε ο διαγωνισμός να ολοκληρωθεί κανονικά και οι υποψήφιοι που έχουν καταθέσει ήδη τα χαρτιά τους θα συνεχίσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την πρόσληψή τους".
Terminator10

Αλφα πηγαινε να τελειωσεις πρωτα το Δημοτικο και μετα μπορουμε να μιλησουμε σοβαρα.

Οσα αναφερεις ειναι βγαλμενα απο το μυαλο σου και ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα.

Δεν χρειαζεται να γνωριζει καποιος πυρηνικη φυσικη για να καταλαβει πως η προκηρυξη εχει παγωσει οριστικα και αμετακλητα απο την κυβερνηση μεχρις οτου προκυρηχθει νεα το 2020.

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από glock »

Οκ. Φαντάζομαι εσύ είσαι Κομμένος από την προκήρυξη Κ θέλεις να βγάλει ξανά ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ranger94 »

Εγω που ειμαι επιτυχων σου λεω οτι θα επαναπροκηρυχθει ο διαγωνισμος μεσα στο 2020!

Αλφα

Δημοσίευση από Αλφα »

Transformer εχω τοσα χαρτια απο σχολες και πτυχια π μπορει να μην εχεις ουτε τα μισα και απολυτηριο λυκειου εχω 17.8!! Βασικα δν αξιζει να μιλαω μαζι σου ο διαγωνισμος θα συνεχιστει κανονικα το 2020!! Μαλλον οντως εισαι κομενος και θες να ξαναβγει!! Σε συμφερει ρε παιδι αλλα δυσκολο!!!
Teminator10

Δημοσίευση από Teminator10 »

1. Αποστολή:20/Ιουνίου/2019 ώρα 05:54

Δε πάγωσε απλά θα αργήσουν τα αποτελέσματα... Όσο για τις έγκυρες πηγές σας, να τις ρωτήσετε ξανά. Αν Κ εγώ πιστεύω ότι κόπηκατε γι αυτό τα λέτε

2. Αποστολή:21/Ιουνίου/2019 ώρα 00:36

Σας έκοψαν γι αυτό τα λέτε. Δεν πειράζει, πάλι από την αρχή θα ψάχνετε προκήρυξη

3. Αποστολή:29/Ιουνίου/2019 ώρα 23:11

ΕικόναΔεν έχει ακυρωθεί. Προφανώς εσύ έχεις κοπεί ΕικόναΕικόναΕικόνα

4. Αποστολή:30/Ιουνίου/2019 ώρα 14:54

Φίλε μου που σε έχουν κόψει... Να σε ενημερώσω ότι υπηρετω σε σε στα ασφαλείας.

Γυριστε ολοι στη Σελιδα 17. Εκει ειναι και οι 4 απαντησεις του Γκλοκ.

Γυριστε ολοι τωρα στη Σελίδα 23. Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 ώρα 10.38. Μια απο τα ιδια. Βγαλτε τα συμπερασματα σας.

5. Αποστολή: Σήμερα - Ώρα 10:38

Οκ. Φαντάζομαι εσύ είσαι Κομμένος από την προκήρυξη Κ θέλεις να βγάλει ξανά ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

@Γκλοκ. Αστο φιλε. Εδω στην Αθηνα ξερεις τρωμε φρεσκα κουλουρια. Πες μας και κατι καινουριο. Εισαι τρελος για δεσιμο.

@Ο μπαμπας σας. Ακομα πιστευεις τα sites εν ετη 2019; Μετανοειτε.

Terminator10

1.20 Ιουνιου 2019 ωρα 05:54 Δε πάγωσε απλά θα αργήσουν τα αποτελέσματα... Όσο για τις έγκυρες πηγές σας, να τις ρωτήσετε ξανά. Αν Κ εγώ πιστεύω ότι κόπηκατε γι αυτό τα λέτε

2.21 Ιουνιου 2019 ωρα 00:36

Σας έκοψαν γι αυτό τα λέτε. Δεν πειράζει, πάλι από την αρχή θα ψάχνετε προκήρυξη

3.29 Ιουνιου 2019 ωρα 23:11

ΕικόναΔεν έχει ακυρωθεί. Προφανώς εσύ έχεις κοπεί ΕικόναΕικόναΕικόνα

4.30 Ιουνιου 2019 ωρα 14:54

Φίλε μου που σε έχουν κόψει... Να σε ενημερώσω ότι υπηρετω σε σε στα ασφαλείας.

Γυριστε στη Σελιδα 17 του θεματος. Αυτες ειναι οι 4 απαντησεις του Γκλοκ σε αλλους συνομιλητες.

Σελιδα 23 του θεματος. Απαντηση του Γκλοκ, Πεμπτη 14 Νοεμβριου 2019. Βγαλτε τα συμπερασματα σας.

5.14 Νοεμβριου 2019 ωρα 10:38

Γκλοκ, ευτυχως δεν κανεις αντιγραφη-επικολληση τα σχολια σου. Πες μας και κατι καινουριο. Εμεις εδω στην Αθηνα ξερεις τρωμε φρεσκα κουλουρια...

Ο μπαμπας σας, ακομα πιστευεις στα site εν ετη 2019;

Ο διαγωνισμος εχει παγωσει και θα επαναπροκηρυχθει μεσα στο 2020.

Terminator10

Αλφα, αστο φιλε. Βγαλε Δημοτικο και βλεπουμε. Ας εισαι και αστροναυτης δεν με αφορα.

Απευθυνεσαι σε ατομο κατηγοριας ΠΕ με μεταπτυχιακο και οχι σε τιποτα ΔΕ και ΥΕ. Τι να το κανω λοιπον το απολυτηριο λυκειου σου; Ακομα χρησιμοποεις απολυτηριο λυκειου για τις προκυρηξεις; Πτυχιο Πανεπιστημιου δεν εχεις;

Τουλαχιστον αποδεχθηκατε οτι ο διαγωνισμος παει για το 2020. Ειναι μια αρχη αυτη.

Ο διαγωνισμος εχει παγωσει. Θα ακυρωθει και θα επαναπροκηρυχθει μεσα στο 2020.

Terminator10

Ο διαγωνισμος εχει παγωσει οριστικα. Θα προκηρυχθει ξανα το 2020.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες