Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Τικι

Δημοσίευση από Τικι »

Δυστυχώς επίσημη θέση για το ζήτημα των φετινων εποχικών πυροσβεστών δεν υπαρχει. εδω βλεπουμε ο καθένας να κάνει ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι χωρίς να βασίζεται τιποτα από αυτά σε έγκυρες πληροφορίες απλά υπάρχει μια ελπίδα. Όλοι ελπίζουμε σε ενα καλύτερο αύριο μακριά απ' την ανεργία τη φτώχεια και τη μιζέρια.
Άβαταρ μέλους
Falcon21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Falcon21 »

Καλημέρα παιδιά! Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρετε έχουμε φτιάξει μια ομάδα στο facebook και συζητάμε γενικώς τα θέματα που μας απασχολούν... Είμαστε και σε διαδικασία ίδρυσης Σωματείου.

Γίνε μέλος της ομάδας μου στην εφαρμογή Messenger πηγαίνοντας εδώ:https://m.me/join/AbYRGSkz-T_OYwvc

iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από iceman2 »

Παιδια εχουμε κανα νεοτερο τι θα γινει με τους εποχικους; Θα αναναιωθουν αυτοματα οσοι ειναι μεσα; Θα βγει καινουρια προκηρυξη; θα βγει συμπληρωματικη; Εχουμε καμια πληροφορια;
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Καλησπερα, εγω θα μεταφερω την πληροφορια απο ανθρωπο που εχει(αποδεδειγμενα) δυνατες ακρες στο αρχηγειο αν ειναι αληθεια ή οχι θα το δειξει ο καιρος. Υπαρχει ηδη ετοιμη προκ για 2.500 εποχικους για ιανουαριο. Που σημαινει οτι θα ξανα διαγωνιστουνε οι εποχικοι του 2019 (μ ενα 30% επιπλεον στα μορια) κ ισως ειναι αληθεια γτ στην αρχη μας ειπανε καποιοι απο εσας θα εισαστε και του χρονου. Αυτα προς το παρον.
jimis

Δημοσίευση από jimis »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Καλησπερα, εγω θα μεταφερω την πληροφορια απο ανθρωπο που εχει (αποδεδειγμενα) δυνατες ακρες στο αρχηγειο αν ειναι αληθεια ή οχι θα το δειξει ο καιρος. Υπαρχει ηδη ετοιμη προκ για 2.500 εποχικους για ιανουαριο. Που σημαινει οτι θα ξανα διαγωνιστουνε οι εποχικοι του 2019 (μ ενα 30% επιπλεον στα μορια) κ ισως ειναι αληθεια γτ στην αρχη μας ειπανε καποιοι απο εσας θα εισαστε και του χρονου. Αυτα προς το παρον.

για οσους νεους θελουν να δοκιμασουν, μπορουν ή δεν θα εχουν πιθανοτητες;

ξερουμε ποσοι εφυγαν ηδη λογω ΕΦ;

Solution

Δημοσίευση από Solution »

... δεν φύγαν πολύ αντε σε όλη τη σειρά καμία εικοσαριά άτομα.. Οι περισσότεροι δεν έχουν μόρια ούτε για θέση όδοκαθαριστή όσο και αν έχουν ανεβάσει τα κριτήρια το επίπεδο είναι λίγο χαμηλό.. Και πνευματικο και σωματικό τουλάχιστον αυτά που βλέπω εγώ. Σε σχέση βέβαια με τους παλιούς εποχικους που ήταν junkies, ψυχοπαθής και άμορφοτοι είμαστε πολύ καλύτερα.. Αν είσαι νέος σε ηλικία και εχεις όρεξη για δουλειά και πολύ υπομονή για χρονιά πάνε.. Εμένα μ αρέσει πολύ σαν επαγγελμα αλλά αν βρω κάτι σίγουρο έχω φύγει Γτ είσαι στον αέρα τελείως..
jimis

Δημοσίευση από jimis »

Solution έγραψε:

... Δεν φύγαν πολύ αντε σε όλη τη σειρά καμία εικοσαριά άτομα. Οι περισσότεροι δεν έχουν μόρια ούτε για θέση όδοκαθαριστή όσο και αν έχουν ανεβάσει τα κριτήρια το επίπεδο είναι λίγο χαμηλό. Και πνευματικο και σωματικό τουλάχιστον αυτά που βλέπω εγώ. Σε σχέση βέβαια με τους παλιούς εποχικους που ήταν junkies, ψυχοπαθής και άμορφοτοι είμαστε πολύ καλύτερα. Αν είσαι νέος σε ηλικία και εχεις όρεξη για δουλειά και πολύ υπομονή για χρονιά πάνε. Εμένα μ αρέσει πολύ σαν επαγγελμα αλλά αν βρω κάτι σίγουρο έχω φύγει Γτ είσαι στον αέρα τελείως.

πως και δεν πηγες ΕΦ ή στο λιμενικο τωρα;

ειδαν μορια για οδοκαθαριστες και ειχαν για εποχικους;

Driver

Δημοσίευση από Driver »

https://www.facebook.com/passyp2019/
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Ανανεωση για μια 4ετια δηλωσε ο γ. Γ πολιτικης προστασιας κ. Χαρδαλιας...

για τη σειρα του 2019

Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Ανανεωση για μια 4ετια δηλωσε ο γ. Γ πολιτικης προστασιας κ. Χαρδαλιας...

για τη σειρα του 2019

θα πάρει και άλλους;

Λάμπρος

Δημοσίευση από Λάμπρος »

Αυτό που το είδες ότι είναι θετικός ισχύει αλλά τίποτα τέτοιο δεν δήλωσε ακόμα.. Δεν λέω ωραίο να είσαι εποχικος αλλά μπορείς να ζεις με την αβεβαίωτητα

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Αυτο θα το κρινει ο καθενας μονος του, εσενα εαν δεν σου αρεσει παραιτησου και θα συνεχισουν οσοι θελουν.

τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά καλησπέρα... αν έχει τη καλοσύνη κάποιος από την ομάδα να μου απαντήσει... πώς μπορώ να μπω εθελοντής πυροσβέστης; ποια τα κριτήρια; και αν γίνω υπάρχει περίπτωση να μπω στο σώμα; ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

ydneas έγραψε:Παιδιά καλησπέρα... Αν έχει τη καλοσύνη κάποιος από την ομάδα να μου απαντήσει... Πώς μπορώ να μπω εθελοντής πυροσβέστης; Ποια τα κριτήρια; Και αν γίνω υπάρχει περίπτωση να μπω στο σώμα; Ευχαριστω

θα επρεπε να ειχες μαζεψει τα απαραιτητα δικαιλογητικα μεχρι 20 σεπτεμβρη αν θυμαμαι καλα.

η προθεσμια εχει περασει και εχει ηδη ξεκινησει η εκπαιδευση εθελοντων. Του χρονου απο τελος αυγουστου μαζεψε τα απαραιτητα χαρτια και ξεκινα με το καλο.

το εαν υπαρχει περιπτωση να μπεις στο σωμα ως εθελοντης μονο εαν κλεισεις τριετια και δωσεις πανελληνιες και εισαι μαξ 33 ή εκτος εαν ζητησει εποχικους και μπεις αρχικα εποχικος.

*υπαρχει αντιστοιχο θεμα για τους εθελοντες οποτε οτι θελεις διαβασε εκεινο το topic.

Λάμπρος

Δημοσίευση από Λάμπρος »

Προς το η επίθεση κυνιγε εσύ δεν είσαι αυτός που διαδίδει ράδιο αρβύλες συνέχεια ότι θα βγει για 5 ετες ότι έχεις πληροφορίες ότι θα ξανά γίνει διαγωνισμός και τώρα λες για τον χαρδαλια κράτα τη γνώμη σου για το εαυτό σου. Και εσύ δεν την έλεγες και πιο πίσω στους εθελοντές που δεν κάνουν τίποτα και τέτοια.. Εδώ μέσα τι είσαι δε καταλαβαίνω ο δικαστής και διμιος μας; Κάνε μας τη χάρη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Magnum7, purosvestis και 5 επισκέπτες