Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από NAVY »

Μακαρι φιλε φανη να εχεις δικιο! Ολοι αυτο θελουμε να μην απολυθει κανενας ΟΒΑ... Και να γινουν μονιμοι! Μακαρι να εχεις δικιο! Τωρα προς το παρον ειμαστε σε αναμονη... Της προκηρυξης! Υπομονη πρεπει να εχουμε ολοι μας! Το μονο που μπορουμε να κανουμε! Υπομονη... Υπομονη!
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από NAVY »

Καλημερα σε ολους! Κανα νεο παιδια υπαρχει; Εγω απο τις ελαχιστες γνωριμιες που εχω και ρωταω... Κανεις δεν ξερει τιποτα! Μια σιωπη υπαρχει! Και ομολογω οτι ανησυχω... Μηπως τελικα ειναι
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 198

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Fanis K. »

Φίλε NAVY όντως υπάρχει μια σιωπή. Νεότερα έχουμε να ακούσουμε σχεδόν ένα μήνα.Αναμένουμε για την ώρα.

Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από brorouk »

Παιδιά; Ουτε φωνη ουτε ακρόαση. Τι γινεται σ αυτο το υπουργείο; Μηδέν νέα για το προσωπικό
ΕΛ. ΔΥ. Κ
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από NAVY »

Δυστυχως φιλε brorouk ουτε σιγη ουτε ακροαση! Και αυτο ειναι πολυ ασχημο! Η προσωπικη μου αποψη ειναι και ο φοβος μου βεβαια... Ειναι οτι μαλλον κατ ουσιαν Εχουν καταργησει πλεον τον θεσμο των ΟΒΑ αλλα και των ΕΠΟΠ ! Δεν εξηγειται διαφορετικα! Αυτοι φωναζαν οι επιτελεις οτι δεν εχουν προσωπικο και πρεπει συντομα να παρουν και διαφορα τετοια! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς; Δεν βλεπω πλεον καμια κινηση για προσληψεις! Ουτε καν το συζητανε! Και πολυ φοβαμαι... Οτι ουτε το 2020... Εχουν σκοπο να παρουν! Γιατι οπως και να χει το πραγμα... Κατι θα ακουγοταν! Δυστυχως παιδια... Δεν βλεπω φως! Δεν ξερω που το πανε... Αλλα τα πραγματα ειναι μαυρα!10 χρονια περιμενουμε να παρουν! Και που θα παει αυτο; Τα χρονια περνανε και μεγαλωνουμε! Και στο τελος θα μεινουμε χωρις δουλεια να κοιταμε τα αστρα! Αναρωτιεμαι μηπως τελικα... Πρεπει να ψαχνουμε για καμια αλλη δουλεια; Ευχομαι φιλε να βγω ψευτης απο αυτα που ειπα... Και να βγαλουν καμια προκηρυξη! Και αυτο ευελπιστουμε ολοι! ... Αλλα σκουρα τα πραγματα!
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Να ξέρετε παιδιά ο Παναγιωτόπουλος είπε ότι θα ασχοληθεί με το προσωπικό του χρόνου.Επειδή λέει ότι πρέπει φέτος να κανονίσουν τα εξοπλιστικά και δεν γίνεται όλα να γίνουν μαζί.

Το πρόβλημα είναι όμως αν του χρόνου πάει να βγει κάτι και ξαφνικά προκύψει κάτι άλλο και μετά πάλι αναμονή.

Ας γίνει κάτι έστω και για του χρόνου.

Φίλε NAVY δες γενικά τι θα κάνεις από εργασία εκτός και αν έχεις ήδη και άσε τον στρατό όταν μας δωθεί η ευκαιρία.

Όταν βγει κάτι τότε πράττεις αναλόγως.

Φιλικά πάντα.

jimis

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από jimis »

όταν λες του χρόνου εννοείς το 20 ή 21
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από brorouk »

Fanis K. έγραψε: Να ξέρετε παιδιά ο Παναγιωτόπουλος είπε ότι θα ασχοληθεί με το προσωπικό του χρόνου.Επειδή λέει ότι πρέπει φέτος να κανονίσουν τα εξοπλιστικά και δεν γίνεται όλα να γίνουν μαζί.

Το πρόβλημα είναι όμως αν του χρόνου πάει να βγει κάτι και ξαφνικά προκύψει κάτι άλλο και μετά πάλι αναμονή.

Ας γίνει κάτι έστω και για του χρόνου.

Φίλε NAVY δες γενικά τι θα κάνεις από εργασία εκτός και αν έχεις ήδη και άσε τον στρατό όταν μας δωθεί η ευκαιρία.

Όταν βγει κάτι τότε πράττεις αναλόγως.

Φιλικά πάντα.

Φάνη ειδικά στο τελευταίο έχεις δίκιο. Αν περιμένει κάποιος από τον στρατό ν βγει προκυρηξη κ δεν δουλεύει το έχασε το τρένο. Μακάρι το 20 ν ακούσουμε ευχάριστα. Για πολλούς άλλωστε θα είναι κ η τελευταία χρονιά που Ν μπορούν ν δηλώσουν οπότε μακάρι εκεί στου Παπάγου ν βγάλουν τπτ, γτ καλά τα εξοπλιστικά αλλά πρέπει να υπάρχει κ το προσωπικό ν τα χειριστεί
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

jimis έγραψε:όταν λες του χρόνου εννοείς το 20 ή 21

Μέσα στο 2020

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Τα αυτονόητα λέμε φίλε brorouk.Πραγματικά όμως απορώ με κάποιους που τρελαίνονται που δεν βγαίνει προκήρυξη.

Δεν λέω, και εγώ έχω ξενερώσει που κάτι πάει να γίνει και ξαφνικά αλλάζουν όλα σε μια στιγμή και μετά πάλι αναμονή.

Αλλά επειδή ξέρουμε τι εστί ελληνικό κράτος και τα περιμένουμε όλα από αυτούς δεν θα κάτσω να στεναχωρηθώ και να εκνευρίζομαι.

Κοιτάμε να έχουμε την υγεία μας και μια εργασία να βγάζουμε το ψωμί μας.

Όταν βγει με το καλό προκήρυξη θα τα πούμε.

Υπομονή παίδες. Μην στεναχωριέστε.

Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

https://www.in.gr/2019/11/21/greece/2-000-proslipseis-epaggelmation-opliton-stis-enoples-dynameis/ Τώρα κατά πόσο είναι έγκυρο ή ισχύει δεν το γνωρίζω. Πάντως μιλάει για οβα το 2020.
Ζ'ΜΑΚ
jimis

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από jimis »

ΟΒΑ17 έγραψε:https://www.in.gr/2019/11/21/greece/2-000-proslipseis-epaggelmation-opliton-stis-enoples-dynameis/ Τώρα κατά πόσο είναι έγκυρο ή ισχύει δεν το γνωρίζω. Πάντως μιλάει για οβα το 2020.

ανανεώνουν παλιές δημοσιεύσεις

Jack

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Jack »

Παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει θα ήθελα τα φώτα σας, παίζει ενώ είμαι φαντάρος να κάνω τα χαρτιά μου για οβα όταν βγει και έχω την συναφή ειδικότητα που θα ζητάει η θα πρέπει να έχω ξεμπερδέψει με την θητεία και να μην έχουν περάσει 3 χρόνια; δεν το εχω καταλάβει παρόλο που έχω διαβασει την τελευταία προκήρυξη.
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Jack έγραψε: Παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει θα ήθελα τα φώτα σας, παίζει ενώ είμαι φαντάρος να κάνω τα χαρτιά μου για οβα όταν βγει και έχω την συναφή ειδικότητα που θα ζητάει η θα πρέπει να έχω ξεμπερδέψει με την θητεία και να μην έχουν περάσει 3 χρόνια; δεν το εχω καταλάβει παρόλο που έχω διαβασει την τελευταία προκήρυξη.

Χαρτιά κάνεις όταν βγει προκήρυξη.

Ειδικότητα ότι ζητάει και την έχεις.

Αν υπηρετείς και βγει προκήρυξη ΟΒΑ θα πρέπει να απολύεσαι σύντομα (2 μήνες).

Αν έχεις απολυθεί και έχουνε περάσει 3 χρόνια από την ημέρα απόλυσης και βγει τότε προκήρυξη , δεν μπορείς να κάνεις χαρτιά.

Εκτός και αν αυξήσουν τα χρόνια.

Ελπίζω να βοήθησα.

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

jimis έγραψε:
ΟΒΑ17 έγραψε:https://www.in.gr/2019/11/21/greece/2-000-proslipseis-epaggelmation-opliton-stis-enoples-dynameis/ Τώρα κατά πόσο είναι έγκυρο ή ισχύει δεν το γνωρίζω. Πάντως μιλάει για οβα το 2020.

ανανεώνουν παλιές δημοσιεύσεις

Παλιές δημοσιεύσεις συνήθως όλα αυτά τα χρόνια βγάζουν για ΕΠΟΠ.

Εκτός και αν μπερδεύτηκες και νομίζεις για ΕΠΟΠ, επειδή λέει Επαγγελματίες Οπλίτες.

Και οι ΟΒΑ νομίζω επαγγελματίες είναι ουσιαστικά. Στελέχη είναι.

Πάντως πολλά sites ανέφεραν με το νέο έτος ΟΒΑ. Και επίσης είπαν να εξασφαλιστούν κονδύλια για το 2021 και 2022.

Θα φανεί.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες