Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Xanthos »

Αυτό π λες ισχύει κ το ίδιο σκέφτομαι κ εγώ.. κοίταξε να δεις.. ότι θέλουν κάνουν εγώ αυτό κατάλαβα.. απ ψήφους από νόμους π λένε αυτοί κ από τέτοια η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω.. θα βρούνε τρύπα παντός.. Όπως πχ κάποιος έλεγε ότι για να ανέβει το όριο ηλικίας στους συνοριοφυλακες πρέπει να αλλάξουν να ψηφίσουν ένα νόμο να τ αλλάξουν κ καλά από 28 να ανέβει. κ όμως ακόμη κ τώρα συζητιέται το όριο ηλικίας αν είναι 28 η 30 κ υποτίθεται ότι μέχρι αύριο θα βγει.. οπότε ότι θέλουν κάνουν εγώ αυτό κατάλαβα..
Ο. Π. Κ. Ε
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από lef »

Xanthos έγραψε:Αυτό π λες ισχύει κ το ίδιο σκέφτομαι κ εγώ. Κοίταξε να δεις. Ότι θέλουν κάνουν εγώ αυτό κατάλαβα. Απ ψήφους από νόμους π λένε αυτοί κ από τέτοια η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω. Θα βρούνε τρύπα παντός. Όπως πχ κάποιος έλεγε ότι για να ανέβει το όριο ηλικίας στους συνοριοφυλακες πρέπει να αλλάξουν να ψηφίσουν ένα νόμο να τ αλλάξουν κ καλά από 28 να ανέβει. Κ όμως ακόμη κ τώρα συζητιέται το όριο ηλικίας αν είναι 28 η 30 κ υποτίθεται ότι μέχρι αύριο θα βγει. Οπότε ότι θέλουν κάνουν εγώ αυτό κατάλαβα.
επισης συνοριοφυλακες με συμβαση ετησια... Που ακουστηκε. Τεσπα πολλα κουλα υπαρχουν. Στο λιμενικο μηπως εσυ ξερεις αν περασεις αν μπορεις να ανεβεις με εσωτερικη αξιολογηση; Ή πας μεχρι σημαιοφορος... ; νομιζω οτι καπου ειδα οτι μπορεις μεχρι τα 30 να δωσεις για αξιωματικος... (νομιζω στην προκηρυξη που καναμε χαρτια το ειδα.) μισθολογικα ενα κατοσταρικο διαφερουν απο τους σημαιοφορους αλλα η εξελιξη ειναι το θεμα. Τεσπα σορρυ για το ασχετο αν τυχον ξερεις να μας διαφωτησεις

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν ξέρω να σ απαντήσω με σιγουριά αλλά ότι έχω δει εδώ μέσα. αυτο π λες νομίζω κ εγ ότι το έχω δει ότι μπορείς να δώσεις μέχρι και τα 30 αν δεν κάνω λάθος.. θα το ψάξω λίγο κ αν μάθω κ βρω κάτι θα σ πω με σιγουριά..
Ο. Π. Κ. Ε
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από lef »

Εικόνα
Xanthos έγραψε:Δεν ξέρω να σ απαντήσω με σιγουριά αλλά ότι έχω δει εδώ μέσα. Αυτο π λες νομίζω κ εγ ότι το έχω δει ότι μπορείς να δώσεις μέχρι και τα 30 αν δεν κάνω λάθος. Θα το ψάξω λίγο κ αν μάθω κ βρω κάτι θα σ πω με σιγουριά.
Εικόνα

John

Δημοσίευση από John »

Αποτελέσματα θα έχουμε δηλαδή πότε;
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Ranger94 »

Παιδια νομιζω δε γινεται να ξαναβγει προκηρυξη για λιμενοφυλακες, εφοσον παιρνει απο πανελληνιες! Πρεπει να βγαλουν απο τις πανελληνιες το λιμενικο για να ξαναβγει προκηρυξη λιμενοφυλακων. Αυτη ηταν η τελευταια προκηρυξη εκτος πανελληνιων ειχαν πει!

StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από StefanosPap »

Λοιπόν, σε επικοινωνία με κομματικό στέλεχος για το πότε περίπου θα βγούν τα αποτελέσματα των Λιμενοφυλάκων η απάντηση ήταν την πρώτη βδομάδα του Φεβρουαρίου

Όσων αφορά τα 1500 άτομα προσωπική του γνώμη ήταν ότι δύσκολα θα τους πάρει όλους από πανελλήνιες καθώς εμπλέκεται και ο υπεύθυνος μεταθέσεων, χωρίς να έχει όμως κάποια πληροφορία!

Θα δούμε, μακάρι να βγει προκήρυξη

StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από StefanosPap »

Επίσης οι 1500 θέσεις ανακοινώθηκαν σαν νούμερο, αυτή τη στιγμή περιμένει ο υπουργός την αναφορά του συνδικαλισμου Λιμενικών για τις σχετικές ελλείψεις, σύντομα θα έχουμε νεότερα πιστεύω

Περικλης

Δημοσίευση από Περικλης »

Τι θα γίνει τελικά ρ παιδιά; η υψομετρηση θα γίνει μαζί με τα αθλήματα; η θα πρέπει να ξανά πάμε; μήπως γνωρίζεις κάποιος;
Nikos t

Δημοσίευση από Nikos t »

Μόνο υψομέτρηση τωρα
Nick2

Δημοσίευση από Nick2 »

Καλησπέρα, αν γίνει αύξηση οργανικών θέσεων κατά 1500 λέτε να είναι εφικτό να καλέσουν και τους υπόλοιπους σημαιοφόρους για υψομετρηση και αγωνίσματα; Επίσης και λιμενοφύλακες αν καλέσουν αντίστοιχο ποσοστό λέτε να καλέσουν και τους υπόλοιπους αν όντως θέλουν να πάρουν επιλαχόντες;
Nikos b

Δημοσίευση από Nikos b »

Παρατήρησε κανείς ότι δεν μέτρησαν το lower?
Άβαταρ μέλους
Nick47
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nick47 »

Τι έγινε με το lower?
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 76