Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 32
Η προκυρηξη ζητουσε το τμημα λογιστικης και χρηματοοικονομικης και εσενα το πτυχιο σου ελεγε σκετο λογιστικης. Επρεπε να πας στην σχολη σου να σου βγαλουν την βεβαιωση οτι το πτυχιο σου στηριζεται σε σπουδες του αντικειμενου που ζηταει η προκυρηξη. Τελος, ανεφερε η προκυρηξη ξεκαθαρα σε περιπτωση που δεν προσκομισθει η βεβαιωση ισοτιμιας πτυχιου ο τιτλος δεν λαμβανεται υποψιν. Με ενσταση δεν μπορεις να δικαιωθεις επρεπε να διαβαζες καλυτερα την προκυρηξη πριν στειλεις τα χαρτια.
Λιονταρίνα και Begeta ευχαριστώ για τη ενημέρωση...
Λιονταρίνα έχω στείλει ήδη μαιλ για να ρωτήσω το λόγο απόρριψης. Φυσικά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση για την ώρα.
Begeta η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα εκείνο το σημείο στο οποίο θα πρέπει να προσκομίσω βεβαίωση ισοτιμίας πτυχίου.
Λιονταρίνα έχω στείλει ήδη μαιλ για να ρωτήσω το λόγο απόρριψης. Φυσικά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση για την ώρα.
Begeta η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα εκείνο το σημείο στο οποίο θα πρέπει να προσκομίσω βεβαίωση ισοτιμίας πτυχίου.
-
- Υπολοχαγός
Το ελεγε κατω απο το πτυχιο που ζητουσε π. Χ. Λογιστικης και χρηματοοικονομικης ή ισοτιμο και αντιστοιχο τιτλο. Αλλο λογιστικης και αλλο λογ και χρηματοοικονομικης, επρεπε να το αποδειξεις οτι στηριζονται σε ιδιο προγραμμα σπουδων. Ποσα μορια εχεις αν επιτρεπετε;
1062 μόρια
-
- Υπολοχαγός
liontarina για το υψος εκανες ενσταση;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Κάτσε να κοπώ πρώτα και βλέπουμε...Vegeta1993 έγραψε:liontarina για το υψος εκανες ενσταση;

Και σε πρώτη φάση, κάτσε να με καλέσουν κιόλας
Vegeta1993 έγραψε:Το ελεγε κατω απο το πτυχιο που ζητουσε π. Χ. Λογιστικης και χρηματοοικονομικης ή ισοτιμο και αντιστοιχο τιτλο. Αλλο λογιστικης και αλλο λογ και χρηματοοικονομικης, επρεπε να το αποδειξεις οτι στηριζονται σε ιδιο προγραμμα σπουδων. Ποσα μορια εχεις αν επιτρεπετε;
Καλημέρα Vegeta, να κάνω μία ερώτηση και μου απαντάς εφόσον γνωρίζεις φυσικά.
Απο περιέργεια πήρα το ΤΕΙ για να δω τι παίζει με την ισοτιμία τίτλο σπουδών, πως μπορώ να την πάρω κτλ, εξήγησα στη γραμματεία το λόγο που το χρειάζομαι και μου λέει ότι καμία σχολή δεν δίνει ισοτιμία τίτλου πτυχίου, δεν έχουνε μου λέει τέτοιο δικαίωμα.
Ο Καθένας μου είπε ότι κάνει τα χαρτιά του ανάλογα με το τι λέει το πτυχίο αποφοίτησης και δεν μπορεί να τα κάνει αλλού παρόλο που έχει γίνει μετανομασία της σχολής.
Είναι σωστό;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
TAKIS19 έγραψε:Vegeta1993 έγραψε:Το ελεγε κατω απο το πτυχιο που ζητουσε π. Χ. Λογιστικης και χρηματοοικονομικης ή ισοτιμο και αντιστοιχο τιτλο. Αλλο λογιστικης και αλλο λογ και χρηματοοικονομικης, επρεπε να το αποδειξεις οτι στηριζονται σε ιδιο προγραμμα σπουδων. Ποσα μορια εχεις αν επιτρεπετε;
Καλημέρα Vegeta, να κάνω μία ερώτηση και μου απαντάς εφόσον γνωρίζεις φυσικά.
Απο περιέργεια πήρα το ΤΕΙ για να δω τι παίζει με την ισοτιμία τίτλο σπουδών, πως μπορώ να την πάρω κτλ, εξήγησα στη γραμματεία το λόγο που το χρειάζομαι και μου λέει ότι καμία σχολή δεν δίνει ισοτιμία τίτλου πτυχίου, δεν έχουνε μου λέει τέτοιο δικαίωμα.
Ο Καθένας μου είπε ότι κάνει τα χαρτιά του ανάλογα με το τι λέει το πτυχίο αποφοίτησης και δεν μπορεί να τα κάνει αλλού παρόλο που έχει γίνει μετανομασία της σχολής.
Είναι σωστό;
Συγγνώμη που επεμβαίνω. Σου βάζω εδώ το κομμάτι της προκήρυξης που λέει για τη συνάφεια:
Οι κάτοχοι ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου σπουδών της ημεδαπής, με κάποιον εκ των ονομαστικά αναφερόμενων στο Κεφάλαιο Α΄ της παρούσας τίτλο Α. Ε. Ι. Πρέπει απαραιτήτως να προσκομίζουν και βεβαίωση του αρμοδίου οργάνου του Α. Ε. Ι. Ημεδαπής, στο οποίο ανήκει το Τμήμα που χορήγησε το εν λόγω πτυχίο ή δίπλωμα, περί του ότι ο τίτλος αυτός στηρίζεται σε σπουδές που καλύπτουν με πλήρη επάρκεια το γνωστικό αντικείμενο του ισότιμου και αντίστοιχου με αυτό πτυχίου που ζητείται στην Προκήρυξη. Σε περίπτωση που δεν προσκομισθεί η βεβαίωση αυτή, ο επικαλούμενος τίτλος δεν λαμβάνεται υπόψη.
Λοιπόν, το "χαρτί" που ζητάς από τη σχολή σου λέγεται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΠΤΥΧΙΟΥ και είναι κάτι που το δίνουν οι σχολές απ' όσο ξέρω.
Π. Χ στη σχολή που είμαι τώρα, γράφει στο site ότι ο/η απόφοιτος μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο τομέα σε:
Θέσεις ΠΕ Πληροφορικής Του Δημοσίου (εκδίδεται Σχετική Βεβαίωση συνάφειας πτυχίου εφόσον πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις ανάλογα με την εκάστοτε προκήρυξη, Βλ. Σημαντικές Παρατηρήσεις, Ενότητα Θ.
Πηγαίνοντας τώρα στην ενότητα θ γράφει τα παρακάτω:
Οι απόφοιτοι/ες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε προκηρύξεις των φορέων του Δημοσίου Μέσω ΑΣΕΠ για θέσεις ΠΕ Πληροφορικής στις οποίες δεν αναφέρεται το πτυχίο του Τμήματος στους αποδεκτούς τίτλους πτυχίων και εφόσον αναφέρεται ρητά από την εκάστοτε προκήρυξη ότι γίνονται αποδεκτοί τίτλοι σπουδών : «ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα ΕΑΠ (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) ή το ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότηταςπτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή ΕΑΠ (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής» εφόσον στους αποδεκτούς τίτλους σπουδών αναφέρεται το Τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων-Ψηφιακών Συστημάτων (Νέος Τίτλος) μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στη γραμματεία του Τμήματος και να αιτηθούν την έκδοση και αποστολή της σχετικής βεβαίωσης συνάφειας.
που στην δική μου περίπτωση σημαίνει ότι η σχολή που είμαι έχει συνάφεια με το τμήμα ψηφιακών συστημάτων και μόνο και όχι με το τμήμα πληροφορικής. Δηλαδή σε μία προκήρυξη που στους αποδεκτούς τίτλους έχει το τμήμα ψηφιακών συστημάτων, με μία βεβαίωση συνάφειας από τη σχολή θα μπορώ να συμμετέχω κανονικά.
Ό, τι χρειαστείς μπορείς να μου στείλεις και σε πμ. Θα χαρώ να σε βοηθήσω άμα ξέρω
Θα αμς τρελάνουν ρεεεεεεε...1500 νέες οργανικές
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/281349/erxontai-1-500-proslipseis-sto-limeniko?m=1
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/281349/erxontai-1-500-proslipseis-sto-limeniko?m=1
Κατάλαβα και τους 6000 για υψομετρηση θα μας καλέσουν
Καλα μηπως παιζουν με τη νοημοσυνη μας; Ειναι δυνατον να βγει νεα προκηρυξη απαξ και αυτη που βγηκε ειναι ακομα στα σκαρια... Να παρει επιλαχοντες... Το να γινει μια νεα προκηρυξη ειναι τουλαχιστον κοροιδια για οσους εκανα τα χαρτια τους σε αυτη. Εκει στο υπουργειο ηθελα να ηξερα τι φωστηρες λάμπεροι ειναι...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με τις νέες 1500 οργανικές θέσεις που είπε ο υπουργός ναυτιλίας; Νέα προκήρυξη, επιλαχοντες από την τρέχουσα προκήρυξη; Τι μπορεί να γίνει;
Το σαιτ έγραφε για νέα προκυρηξη.. Αλλά. ισως τραβήξουν επιλαχόντες
Ο. Π. Κ. Ε
νέων προσλήψεων έγραφε άλλο προκήρυξη άλλο προσληψηXanthos έγραψε:Το σαιτ έγραφε για νέα προκυρηξη.. Αλλά. ισως τραβήξουν επιλαχόντες
Ότι και να γίνει είναι θετικό, αν δεν πάρει τώρα επιλαχοντες θα ξαναβγει προκυρηξη!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες