Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Όσο αφορά τα 1000 άτομα που ακούστηκε... δεν υπάρχει πιθανότητα εκτός και αν δεν βγουν τα νούμερα και γίνει πάλι κάποια πρόσληψη εντός 2020! Το ξαναλέω όλοι νησιά εντολή αρχηγού. εχουν ξεκινήσει ήδη οι μετακινήσεις όλων των μόνιμων
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 32
Επιλαχοντες επιπλεον λες να παρουν;
Geokr έγραψε:Όσο αφορά τα 1000 άτομα που ακούστηκε... Δεν υπάρχει πιθανότητα εκτός και αν δεν βγουν τα νούμερα και γίνει πάλι κάποια πρόσληψη εντός 2020! Το ξαναλέω όλοι νησιά εντολή αρχηγού. Εχουν ξεκινήσει ήδη οι μετακινήσεις όλων των μόνιμων
Μα θα πάρει άτομα και το 2020 μέσω Πανελλαδικών, όσο για τα όλοι στα νησιά, γελάω και προφανώς δεν ισχύει, ούτε ο Πειραιάς θα αδειάσει ούτε η Ραφήνα και ούτε θα κοπεί προσωπικό από τα ΠΑΘ.
Τρίτος επιλαχών στην κατηγορία σημαιοφόρων υπάρχουν λέτε ρε παίδες πιθανότητες;
Καλησπέρα, μόλις είδα τα αππτελέσματα για τους δόκιμους σημαιοφόρους.
Όσοι δεν πληρούνε τις προυποθέσεις πως θα μάθουνε γιατί δεν πληρούνε τις προυποθέσεις;
Γιατί ο πίνακας που αναφέρει του μη πληρούντες φυσικά δεν αναφέρει κάτι αξιόλογο σαν αιτιολογία (για άλλη μια φορά)
Όσοι δεν πληρούνε τις προυποθέσεις πως θα μάθουνε γιατί δεν πληρούνε τις προυποθέσεις;
Γιατί ο πίνακας που αναφέρει του μη πληρούντες φυσικά δεν αναφέρει κάτι αξιόλογο σαν αιτιολογία (για άλλη μια φορά)
http://www.hcg.gr/node/22178 Αποτελεσματα
Καλημέρα, εάν θέλει κάποιος να κάνει ένσταση μπορεί;
Γνωρίζετε τη διαδικαδία απαιτείται κ πόσο κοστίζει;
Υπάρχει κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται να κάνει ένσταση;
Γνωρίζετε τη διαδικαδία απαιτείται κ πόσο κοστίζει;
Υπάρχει κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται να κάνει ένσταση;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
TAKIS19 έγραψε:Καλησπέρα, μόλις είδα τα αππτελέσματα για τους δόκιμους σημαιοφόρους.
Τσέκαρες ότι το πτυχίο που προσκόμισες είναι μέσα στη λίστα που γίνονται αποδεκτά από την προκήρυξη;
Πλήρωσες το παράβολο εμπρόθεσμα;
δεν ξερω τι αλλό μπορέι να σε έβγαλε εκτός διαδικασίας.
δες το νουμερο 2 που λέει που να απευθυνθείς
http://hcg.gr/sites/default/files/article/attach/anak_8.pdf
Έχω τσεκάρει την λίστα με τα Πτυχία (εγώ έχω πτυχίο της Λογιστικής το οποίο έχει μετανομαστεί πλέον Λογιστικής &Χρηματοοικονομικής).
θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι αυτός ο λόγος διότι θα έχουνε πετάξει πολύ κόσμο έξω και δεν είανι δίκαιο εξάλλου.
Επιπλέον, έχει προσκομιστεί και ο μεταπτυχιακός τίτλος.
Φυσικά και είναι εμπρόθεσμη η πληρωμή του παραβόλου (έχουν σταλεί και στο Λ. Σ για έλεγχο απο φορέα και πολίτη για σιγουριά)
Επίσης, για ποιο λόγο δεν βγάζουνε τα μόρια στη λίστα απορριπτέων ή το λόγο που δεν πληρεί τα κριτήρια "φανερά"και θα πρέπει ο καθένας να κάνει χωριστή αίτηση;
Επιπλέον, σε περίπτωση ένστασης παίζει να βγει κάτι ή πάλι θα τα κουκουλώσουν;
θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι αυτός ο λόγος διότι θα έχουνε πετάξει πολύ κόσμο έξω και δεν είανι δίκαιο εξάλλου.
Επιπλέον, έχει προσκομιστεί και ο μεταπτυχιακός τίτλος.
Φυσικά και είναι εμπρόθεσμη η πληρωμή του παραβόλου (έχουν σταλεί και στο Λ. Σ για έλεγχο απο φορέα και πολίτη για σιγουριά)
Επίσης, για ποιο λόγο δεν βγάζουνε τα μόρια στη λίστα απορριπτέων ή το λόγο που δεν πληρεί τα κριτήρια "φανερά"και θα πρέπει ο καθένας να κάνει χωριστή αίτηση;
Επιπλέον, σε περίπτωση ένστασης παίζει να βγει κάτι ή πάλι θα τα κουκουλώσουν;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Η ένσταση υπάρχει σε περίπτωση αμφιβολίας η αμφισβήτησης του αποτελέσματος, από την στιγμή που γνωρίζεις τα μόρια που έχεις κ θεωρείς ότι είσαι μέσα, αλλά σε έβαλαν στην λίστα των ατόμων που δεν πληρούν τα κριτήρια, καλο θα ήταν να κάνεις ένσταση η τουλάχιστον να μάθεις τον λόγο!
Έχει κάνει κάποιος άλλος ένσταση στον ΑΣΕΠ για να μου πει τι ακριβώς Διαδικασία χρειάζεται να ακολουθήσω;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 32
Τακη ξερω γιατι σε εκοψαν, επρεπε να προσκομισεις βεβαιωση ισοτιμιας πτυχιου πολλοι την πατησαν γι αυτο το λογο. Ιδια περιπτωση με εσενα ειμαι που μετονομαστηκε το τμημα μου απο λογιστικης σε λογ και χρηματοικονομικης, εδωσα την βεβαιωση και ειμαι συμμετεχοντες.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Έχω κάνει εγώ ένσταση στον ΑΣΕΠ (γιαλογαριασμό πελατη) αλλά κάνε αυτό που λέει το νούμερο 2 στο link που σου έστειλα. Για να μάθεις πρώτα τον λόγο απόρριψης και κινήσου μετά. Να ξέρεις δηλαδή για ποιο λόγο θα κάνεις ένσταση.Είναι το πτυχίο σου λογιστικής και είναι από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο που λέει η προκήρυξη η από κάποιο άλλο?TAKIS19 έγραψε:Έχει κάνει κάποιος άλλος ένσταση στον ΑΣΕΠ για να μου πει τι ακριβώς Διαδικασία χρειάζεται να ακολουθήσω;
Συγγνώμη, αν φαίνεται σαν να ρωτάω αυτονόητα πράγματα. Να σε βοηθήσω προσπαθώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες