Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Katv
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Katv »

Καλημέρα παιδιά! Εγω έστειλα τα χαρτια μου ταχυδρομικώς τη τελευταία μέρα της προθεσμίας και μπήκα μόλις για να ελέγξω τη πορεία του παραβόλου και φαίνεται δεσμευμένο. Αριθμο παραβόλου δεν έχω αλλά οπως φαίνεται όντως φτάνουν στο τέλος!!
left29

Δημοσίευση από left29 »

Katv έγραψε:Καλημέρα παιδιά! Εγω έστειλα τα χαρτια μου ταχυδρομικώς τη τελευταία μέρα της προθεσμίας και μπήκα μόλις για να ελέγξω τη πορεία του παραβόλου και φαίνεται δεσμευμένο. Αριθμο παραβόλου δεν έχω αλλά οπως φαίνεται όντως φτάνουν στο τέλος!

καλημερα, η δεσμευση του παραβολου δεν σημαινει απαραιτητα και ότι ειναι στην αιτηση σου. Το λεω γιατι σε πολλες προκηρυξεις ειχαν δεσμευτει παραβολα και βγηκαν αποτελεσματα μετα απο μηνες. Μια εικονα καλο ειναι να εχουμε αλλα ας κραταμε μικρο καλαθι στο θεμα των αποτελεσματων γιατι πιστευω οτι θα εχει μεγαλη καθυστερηση οπως και στις περισσοτερες προκηρυξεις που υπαρχει ο ΑΣΕΠ

Ειρήνη

Δημοσίευση από Ειρήνη »

213 1371546 πάρτε τηλέφωνο κ ρωτήστε. ειναι οι αρμόδιοι για την προκήρυξη.
Μπιανκαζούρο

Δημοσίευση από Μπιανκαζούρο »

Επίσης δεσμευμένο το δικό μ επ αριθμό 100*
Μπιανκαζούρο

Δημοσίευση από Μπιανκαζούρο »

Υπ* αριθμό
PeterPunk

Δημοσίευση από PeterPunk »

Τελικά θα πάρουν 1000 άτομα όπως έλεγαν; Έχουμε καμιά πληροφορία;
Ειρήνη

Δημοσίευση από Ειρήνη »

Να ρωτήσω θα ήθελα. όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα ακολουθεί 10 ήμερη ένσταση. κ μετά από πόσο καιρό ανακοινώνουν αθλητικες δοκιμασίες κ υψομετρηση; πόσο καιρό διαρκούν αυτές οι διαδικασίες ; κ εφόσον είσαι επιτυχον μετά από πόσο καιρό παρουσιάζεσαι στη σχολή . ευχαριστω
Λεω

Δημοσίευση από Λεω »

Ειρήνη πηρεσ τηλ;
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

Ειρήνη έγραψε: Να ρωτήσω θα ήθελα. όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα ακολουθεί 10 ήμερη ένσταση. κ μετά από πόσο καιρό ανακοινώνουν αθλητικες δοκιμασίες κ υψομετρηση; πόσο καιρό διαρκούν αυτές οι διαδικασίες ; κ εφόσον είσαι επιτυχον μετά από πόσο καιρό παρουσιάζεσαι στη σχολή . ευχαριστω
Μετά τις γιορτές επαναλαμβάνω τα αγωνίσματα! Ακριβώς 10 μέρες για ενστάσεις που δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερος +15-30 μερεσ για τα τελικά αποτελέσματα και μια εβδομάδα Εξετάσεις. Μετα από 3-5 μέρες παρουσιάζεσαι εφόσον βρεθει χωρος για την εκπαίδευση για 6 μήνες με πρακτική το καλοκαίρι σε νησιά. Κοπελα μου ποσα μόρια έχεις και έχεις τόση αγωνία;
Αποτελεσματα

Δημοσίευση από Αποτελεσματα »

Geokr, υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να παρουσιαστουμε για υψομετρηση πριν τις 10 Ιανουαριου; Οι πληροφοριες ειναι αξιοπιστες; Εισαι απο το γραφειο; Ευχαριστω
Ειρήνη

Δημοσίευση από Ειρήνη »

Πρώτον δεσποινίς παρακαλώ. εχω τόση αγωνία όσο έχεις εσύ για να είσαι ολημερίς στο φόρουμ. οσο για τα μόρια , μη βασίζεσαι εκεί φιλαράκο. τρεξε στη πισίνα κ βουτά κ μυτούλα μέσα για να περάσεις τα αγόρια που είναι ήδη πολίστες κ κολυμβητές. τα φιλιά μου.
Ilco

Δημοσίευση από Ilco »

Ρε παιδιά δίνετε χρονικα όρια για κάποια γεγονότα αθλήματα θα γινουν τότε ή αποτελέσματα τότε... Απο το κεφάλι σας τα βγάζετε η έχετε κάποια πληροφόρηση; Εάν έχετε παραθέστε και την πηγή

γιατί για ένα τέτοιο ερώτημα ποστάρουν ΟΛΟΙ διαφορετικές απαντήσεις...

Aim

Δημοσίευση από Aim »

Καλημέρα παίδες. Αποστόλη των δικαιολογητικών μου στις 18/10 με ΕΛΤΑ και μόλις είδα ότι σήμερα δεσμεύτηκε το παράβολο μου... Για να δούμε..

Ειρήνη

Δημοσίευση από Ειρήνη »

Πήρα κ μου είπαν θα αργήσουν πολύ γιατί οι αιτήσεις ήταν 6000 κ δεν ξερουν ακριβώς. φεβρουαριο κατά πάσα πιθανότητα. αλλα πάρτε κ εσείς μπορεί να ξέρουν κάτι νεότερο. κ να είναι κάποιος άλλος υπαλλήλος στο τηλέφωνο που να γνωρίζει κ παραπάνω. μη φοβάστε παρτε δε δαγκώνουν.
left

Δημοσίευση από left »

Geokr έγραψε:
Ειρήνη έγραψε: Να ρωτήσω θα ήθελα. Όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα ακολουθεί 10 ήμερη ένσταση. Κ μετά από πόσο καιρό ανακοινώνουν αθλητικες δοκιμασίες κ υψομετρηση; Πόσο καιρό διαρκούν αυτές οι διαδικασίες ; Κ εφόσον είσαι επιτυχον μετά από πόσο καιρό παρουσιάζεσαι στη σχολή. Ευχαριστω
Μετά τις γιορτές επαναλαμβάνω τα αγωνίσματα! Ακριβώς 10 μέρες για ενστάσεις που δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερος +15-30 μερες για τα τελικά αποτελέσματα και μια εβδομάδα Εξετάσεις. Μετα από 3-5 μέρες παρουσιάζεσαι εφόσον βρεθει χωρος για την εκπαίδευση για 6 μήνες με πρακτική το καλοκαίρι σε νησιά. Κοπελα μου ποσα μόρια έχεις και έχεις τόση αγωνία;
Η βεβαιότητα ότι θα βγούν μετα τις γιορτες απο που προκύπτει; Εχεις καποια ενημερωση; Γιατι εγω που παιρνω λενε δεν ξερουμε. Εγω λεω απο φεβρουάριο οτι θα βγουνε και μεχρι να παρουν αν παρουν επιλαχοντες θα παει μαιος...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες