Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Guard4Coast

Δημοσίευση από Guard4Coast »

Απλά Νικ0λας έγραψε: Θα ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη για τα "0" αντί για 0μικρ0ν αλλά έχει χαλάσει το πληκτρ0λ΄0γι0 μ0υ δυστυχώς... Άντε ελπίζω να βγει σύντ0μα να κάν0υμε και τα σχέδια μας τ0υλάχιστ0ν μια ενημέρωση. Αλλά επίσης και 0 καθένας να λέει τα δικά τ0υ, δεν είναι πράγματα αυτά, τ0 μ0υ 'πε σ0υ 'πε τ0υ 'πε δεν β0ηθάει κανέναν,'0λ0ι έχ0υν έναν γνωστ'0 π0υ λέει '0τι να 'ναι μέχρι να έχ0υμε σκληρά στ0ιχεία καλ΄0 είναι να κάν0υμε υπ0μ0νή και να μην αγχών0υμε τ0ν διπλαν'0 μας
Ναι, ισχυει αυτό! Διάβασα μια έρευνα πάνω στο θέμα και λεει αν δεν εισαι σίγουρος για κάτι καλύτερα να μην το λες! Άλλωστε το να ζεις στο αυριο δεν ειναι καθόλου καλό, διότι δεν θα ζήσεις ποτέ στην στιγμη, στο σήμερα! Απλά συνεχίζουμε μέχρι να αλλάξει κάτι..
Λωλης

Δημοσίευση από Λωλης »

Κανένα νέο έχουμε βρεεε;
Θοδωρης

Δημοσίευση από Θοδωρης »

Λωλης έγραψε:Κανένα νέο έχουμε βρεεε;
στην αναμονηΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από 310LELE »

Θερμή παράκληση, οποίος παρατηρήσει ότι το παράβολο του άλλαξε από πληρώθηκε σε δεσμεύθηκε ας ενημερώσει. Για να υπάρχει μια ας πούμε εικόνα για το που μπορεί να βρισκόμαστε.
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από alex7 »

310LELE έγραψε:Θερμή παράκληση, οποίος παρατηρήσει ότι το παράβολο του άλλαξε από πληρώθηκε σε δεσμεύθηκε ας ενημερώσει. Για να υπάρχει μια ας πούμε εικόνα για το που μπορεί να βρισκόμαστε.

το δικο σου σε τι κατασταση ειναι;

alex
Roki

Δημοσίευση από Roki »

Παιδιά τα αθλήματα σας δυσκολεύουν; εμένα πολύ... τρέχω όλη μέρα κ πάλι δεν μπορώ γτ;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

alex7 έγραψε:
310LELE έγραψε:Θερμή παράκληση, οποίος παρατηρήσει ότι το παράβολο του άλλαξε από πληρώθηκε σε δεσμεύθηκε ας ενημερώσει. Για να υπάρχει μια ας πούμε εικόνα για το που μπορεί να βρισκόμαστε.

το δικο σου σε τι κατασταση ειναι;

Πληρώθηκε και έστειλα τα χαρτιά μου στις 16/10 και τα παρέλαβαν στις 23/10

Ειρήνη

Δημοσίευση από Ειρήνη »

Εγώ απ' ότι βλέπω δεν θα βγουν προσεχώς. αλλιως θα υπήρχε κάποια ενημέρωση. για μετά τις γιορτές το βλέπω. ασχολούνται με τους πρόσφυγες τώρα δεν έχουν χρόνο... κ μετά αδειουλες για τις γιορτές.
Ντονατέλα

Δημοσίευση από Ντονατέλα »

Τα αθληματα τα γμωριζουμε; Ειχα ακουσει κατι για 1.000 μετρα σε 4:30 λεπτα! Ισχυει; Διοτι δεν το βγαζω τωρα αλλά παλια το εβγαζα αν παρεχω βιντεο απο τοτε ως αποδειχθικο στοιχειο θα το εγκρινουν η οχι; Φυσικα θα κανω οση προπονηση μπορω αλλα ρωταω σε περιπτωση που δεν τα καταφερω
Chris

Δημοσίευση από Chris »

Ειχε προαναφερθει οτι το 500 κατι ήταν δεσμευμενο...

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Όσον αφορά τους κοιλιακούς ζητάνε full sit ups η μπορείς να κάνεις και ροκανισματα;
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

310LELE έγραψε:Όσον αφορά τους κοιλιακούς ζητάνε full sit ups η μπορείς να κάνεις και ροκανισματα;

σιγα μην μας πανε και σε crossfit game Στην αμερικη.

alex
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

Ντονατέλα έγραψε:Τα αθληματα τα γμωριζουμε; Ειχα ακουσει κατι για 1.000 μετρα σε 4:30 λεπτα! Ισχυει; Διοτι δεν το βγαζω τωρα αλλά παλια το εβγαζα αν παρεχω βιντεο απο τοτε ως αποδειχθικο στοιχειο θα το εγκρινουν η οχι; Φυσικα θα κανω οση προπονηση μπορω αλλα ρωταω σε περιπτωση που δεν τα καταφερω

εχω και εγω ενα βιντεακι απο το γυμνασιο που εβγαζα ολα τα αθληματα. Να τους το δωσω λες στην επιτροπη; Επειδη τα περνουσα καποτε.

alex
Hcg

Δημοσίευση από Hcg »

Ντονατέλα έγραψε:Τα αθληματα τα γμωριζουμε; Ειχα ακουσει κατι για 1.000 μετρα σε 4:30 λεπτα! Ισχυει; Διοτι δεν το βγαζω τωρα αλλά παλια το εβγαζα αν παρεχω βιντεο απο τοτε ως αποδειχθικο στοιχειο θα το εγκρινουν η οχι; Φυσικα θα κανω οση προπονηση μπορω αλλα ρωταω σε περιπτωση που δεν τα καταφερω
Δεν γίνεται να το ρωτάς σοβαρά , τόση βλακεια συσσωρευμένη μέσα σε ένα μυαλό ΕικόναΕικόνα
Σταματης

Δημοσίευση από Σταματης »

Γεια χαρά παίδες κατι για φροντεξ και τα κανα πάνω μου, δεν θέλω τε παιδιά να πάω να καθαρίζω τους μετανάστες τι να κάνω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης