Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άγγελος

Δημοσίευση από Άγγελος »

Άρα εγώ που είχα η 147 η 149 αριθμό πρωτοκόλλου θα έχει ανοίξει
Σταύρος Ελλάς

Δημοσίευση από Σταύρος Ελλάς »

Ειρήνη έγραψε:Φυσικά κ είμαστε ξεκρεμαστοι. τουλαχιστον στην αστυνομία υπήρχαν συνεχώς ανακοινώσεις κ ήταν συνεπείς. κ δεν ξέρεις κ επαγγελματικα τι να κάνεις , γιατί περιμενεις, άλλος θέλει να προετοιμάστει αθλητικά , πως να δεσμευτεί ς με μια εργασία τώρα κ να τους πεις φεύγω τον άλλο μήνα. δηλαδη είναι πολλά. κ αγωνία κ άγχος , να ψάχνω σε όλα τα site μπας κ αναφέρουν κάτι. τι ανοργανωσια υπάρχει σε τέτοια θέματα που αφορά τα εργασιακά. εδω σε άλλες προκήρυξεις του δημοσίου έτυχε να περιμένω κ 1 χρόνο ++. απαράδεκτοι που δεν υπάρχει ανακοίνωση.
Στην ίδια ακριβως κατασταση ειμαι ειρήνη !! Πιστευω τέλος του μήνα θα ξερουμε

Chris

Δημοσίευση από Chris »

Άγγελε ρίξε μια ματία καλύτερα. Πάντως είναι απαράδεκτο όλο αυτό και ειδικά για τους αξιωματικούς.Μιλάμε για 1000 αιτήσεις. Ουσιαστικά με 40 αιτήσεις απο την ημέρα που έκλεισαν οι αιτήσεις θα είχαν ξεμπερδέψει...

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από alex7 »

Υπαρχει καποιος που εκανε στο αρχηγειο την αιτηση και του δειχνει το παραβολο "πληρωμενο" στο σαιτ;
alex
left29

Δημοσίευση από left29 »

Βαγγέλης. έγραψε:Αν με το καλο μπεις στο σωμα θα βγει καποια στιγμη σχολειο για Κεα και μυα. Αν εκανες τα χαρτια σου με την κατηγορια των ειδικων δυναμεων θα το παρακολουθησεις υποχρεωτικα και θα υπηρετησεις 10 χρονια τουλαχιστον σε αυτα τα τμηματα. Αν εισαι στη γενικη κατηγορια θα υποβαλεις τη συμμετοχη σου και θα παρακολουθησεις το σχολειο και αν κριθεις ικανος θα μπεις. Αυτη ειναι η διαδικασια για να μπεις στα Κεα η στη Μυα(ουκ του λιμενικου). Οι του 2015 ακομα περιμενουν σχολειο αν δεν κανω λαθοες εχει να βγει απο το 2013(χωρις να ειμαι σιγουρος ωστοσο).
Φίλε συμφωνώ με όσα λες έχω όμως την εντύπωση ότι το σχολείο ΚΈΑ δεν είναι υποχρεωτικό αλλά εθελοντικο μπορείς να μην ακολουθήσεις. Για την μυα είναι άλλη κατηγορία από ουκ πολεμικό ναυτικό όχι λιμενικό. Έχει συζητηθεί ξανά το εν λόγω θέμα. Κρατώ μια μικρή επιφύλαξη πάντα αν ξέρει κάποιος ακριβώς να ενημερώσει πιο έγκυρα

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Liontarinos έγραψε:Λιονταρινα τι προβλεπεις για την πρόσληψη 1000 λφ;
Τίποτα.

Στο κάτω κάτω τι ειμαι εγώ για να προβλέψω;

Ούτε έχει νόημα να προβλέπει κάνεις για μελλοντικές προκήρυξεις, για βάσεις ή για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Ότι είναι να γίνει θα γινει.

Βαγγέλης.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Βαγγέλης. »

left29 έγραψε:
Βαγγέλης. έγραψε:Αν με το καλο μπεις στο σωμα θα βγει καποια στιγμη σχολειο για Κεα και μυα. Αν εκανες τα χαρτια σου με την κατηγορια των ειδικων δυναμεων θα το παρακολουθησεις υποχρεωτικα και θα υπηρετησεις 10 χρονια τουλαχιστον σε αυτα τα τμηματα. Αν εισαι στη γενικη κατηγορια θα υποβαλεις τη συμμετοχη σου και θα παρακολουθησεις το σχολειο και αν κριθεις ικανος θα μπεις. Αυτη ειναι η διαδικασια για να μπεις στα Κεα η στη Μυα(ουκ του λιμενικου). Οι του 2015 ακομα περιμενουν σχολειο αν δεν κανω λαθοες εχει να βγει απο το 2013(χωρις να ειμαι σιγουρος ωστοσο).
Φίλε συμφωνώ με όσα λες έχω όμως την εντύπωση ότι το σχολείο ΚΈΑ δεν είναι υποχρεωτικό αλλά εθελοντικο μπορείς να μην ακολουθήσεις. Για την μυα είναι άλλη κατηγορία από ουκ πολεμικό ναυτικό όχι λιμενικό. Έχει συζητηθεί ξανά το εν λόγω θέμα. Κρατώ μια μικρή επιφύλαξη πάντα αν ξέρει κάποιος ακριβώς να ενημερώσει πιο έγκυρα

Απο αυτο που διαβαζω στην προκυρηξη οι εχοντες δηλωσει στην κατηγορια ειδικων δυναμεων οταν προσληφθουν κ οταν βγει σχολειο πρεπει να το παρακολουθησουν κ να υπηρετησουν στην ειδικοτητα 10 ετη. Για αυτο αλλωστε κ η δηλωση. Ωστοσο δεν ξερω τι γινεται αν κοπει καποιος απο τα σχολεια κατα τη διαρκεια..

left29

Δημοσίευση από left29 »

Σταύρος Ελλάς έγραψε:
Ειρήνη έγραψε:Φυσικά κ είμαστε ξεκρεμαστοι. Τουλαχιστον στην αστυνομία υπήρχαν συνεχώς ανακοινώσεις κ ήταν συνεπείς. Κ δεν ξέρεις κ επαγγελματικα τι να κάνεις, γιατί περιμενεις, άλλος θέλει να προετοιμάστει αθλητικά, πως να δεσμευτεί σ με μια εργασία τώρα κ να τους πεις φεύγω τον άλλο μήνα. Δηλαδη είναι πολλά. Κ αγωνία κ άγχος, να ψάχνω σε όλα τα site μπας κ αναφέρουν κάτι. Τι ανοργανωσια υπάρχει σε τέτοια θέματα που αφορά τα εργασιακά. Εδω σε άλλες προκήρυξεις του δημοσίου έτυχε να περιμένω κ 1 χρόνο ++. Απαράδεκτοι που δεν υπάρχει ανακοίνωση.
Στην ίδια ακριβως κατασταση ειμαι ειρήνη ! Πιστευω τέλος του μήνα θα ξερουμε

πολυ δυσκολο τελος του μηνα αν αναλογιστείτε οτι στους σημαιοφορους με 1000 αιτησεις ακομα τα αποτελεσματα να βγουν και εχει περασει προ πολλου ο μήνας... Ουτε τελος δεκεμβρη προσωπικα ετσι που παει δεν το βλεπω...

Chris

Δημοσίευση από Chris »

left29 έγραψε:
Σταύρος Ελλάς έγραψε:
Ειρήνη έγραψε:Φυσικά κ είμαστε ξεκρεμαστοι. Τουλαχιστον στην αστυνομία υπήρχαν συνεχώς ανακοινώσεις κ ήταν συνεπείς. Κ δεν ξέρεις κ επαγγελματικα τι να κάνεις, γιατί περιμενεις, άλλος θέλει να προετοιμάστει αθλητικά, πως να δεσμευτεί σ με μια εργασία τώρα κ να τους πεις φεύγω τον άλλο μήνα. Δηλαδη είναι πολλά. Κ αγωνία κ άγχος, να ψάχνω σε όλα τα site μπας κ αναφέρουν κάτι. Τι ανοργανωσια υπάρχει σε τέτοια θέματα που αφορά τα εργασιακά. Εδω σε άλλες προκήρυξεις του δημοσίου έτυχε να περιμένω κ 1 χρόνο ++. Απαράδεκτοι που δεν υπάρχει ανακοίνωση.

πολυ δυσκολο τελος του μηνα αν αναλογιστείτε οτι στους σημαιοφορους με 1000 αιτησεις ακομα τα αποτελεσματα να βγουν και εχει περασει προ πολλου ο μήνας... Ουτε τελος δεκεμβρη προσωπικα ετσι που παει δεν το βλεπω...

Υποτίθεται οτι θέλανε να προλάβουν το ακαδημαικό έτος...

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Ranger94 »

Παιδια μηπως το καθυστερουν επιτηδες για να δουν τι θα γινει με τους 1000 επιπλεον που ανακοινωσαν; Μηπως αυτοι οι 1000 ειναι επιλαχοντες απο αυτη τη προκηρυξη; Αυτο σκεφτομαι εγω!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τίποτα δεν ανακοίνωσαν. Τα 1000 άτομα είναι το αίτημα των λιμενικών, για αύξηση των Οργανικών θέσεων του ΛΣ.

Εαν γίνει αύξηση, θα παρουν επιπλέον επιλαχόντες απ αυτήν την προκήρυξη εντός ενός έτους απ την ορκωμοσία των 155 επιτυχόντων.

Δε γίνεται να βγει αλλη προκήρυξη βάση νόμου, λόγω των πανελληνίων. Η τελευταία ήταν.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Ranger94 έγραψε:Παιδια μηπως το καθυστερουν επιτηδες για να δουν τι θα γινει με τους 1000 επιπλεον που ανακοινωσαν; Μηπως αυτοι οι 1000 ειναι επιλαχοντες απο αυτη τη προκηρυξη; Αυτο σκεφτομαι εγω!

δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Άμα είναι να πάρουν θα πάρουν. Σιγά μην περιμένουν πότε και αν θα εγκριθούν τα εξτρα άτομα.

Κάσιος

Δημοσίευση από Κάσιος »

Σταύρος Ελλάς έγραψε:

Φίλε Σταύρο, μην το γελάς καθόλου! Πιθανόν! Από ότι άκουσα από έναν δικό μου, θα ξέρουμε σύντομα, φυσικά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα θέματα, Ελλάδα ζούμε άλλωστε. Πάντως κάνε κουράγιο, ο Μοχάμεντ Αλί, ένας προσωπικός μου ήρωας έλεγε, δεν μετράω όταν ξεκινάω αλλά όταν πονάω, επειδή τότε έχει σημασία!

ΑυστριακόςΔρυς

Δημοσίευση από ΑυστριακόςΔρυς »

Liontarina έγραψε:
Ranger94 έγραψε:Παιδια μηπως το καθυστερουν επιτηδες για να δουν τι θα γινει με τους 1000 επιπλεον που ανακοινωσαν; Μηπως αυτοι οι 1000 ειναι επιλαχοντες απο αυτη τη προκηρυξη; Αυτο σκεφτομαι εγω!

δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Άμα είναι να πάρουν θα πάρουν. Σιγά μην περιμένουν πότε και αν θα εγκριθούν τα εξτρα άτομα.

Πες το ψέματα! Αν είναι να γίνει θα γίνει.

Απλά Νικ0λας

Δημοσίευση από Απλά Νικ0λας »

Θα ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη για τα "0" αντί για 0μικρ0ν αλλά έχει χαλάσει το πληκτρ0λ΄0γι0 μ0υ δυστυχώς...
Άντε ελπίζω να βγει σύντ0μα να κάν0υμε και τα σχέδια μας τ0υλάχιστ0ν μια ενημέρωση. Αλλά επίσης και 0 καθένας να λέει τα δικά τ0υ, δεν είναι πράγματα αυτά, τ0 μ0υ 'πε σ0υ 'πε τ0υ 'πε δεν β0ηθάει κανέναν,'0λ0ι έχ0υν έναν γνωστ'0 π0υ λέει '0τι να 'ναι μέχρι να έχ0υμε σκληρά στ0ιχεία καλ΄0 είναι να κάν0υμε υπ0μ0νή και να μην αγχών0υμε τ0ν διπλαν'0 μας
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες