Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ειρήνη

Δημοσίευση από Ειρήνη »

https://www.thepresident.gr/2019/11/08/proslipsi-epipleon-prosopikoy-sto-limeniko-meleta-to-yp-naytilias/
jimis

Δημοσίευση από jimis »

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/276699/proslipseis-sto-limeniko-erxetai-prokiryksi-gia-1-000-theseis-logo-metanasteftikoy?fbclid=IwAR18ZBgIlXG9wxYOUOPOnTYV649E-EHIurDK3X1Bq-Hutrdb7aIrcvrMbnw&m=1

Λ/Φ 2019

Δημοσίευση από Λ/Φ 2019 »

Στην σελίδα "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ" ανέβασαν ότι έρχεται προκήρυξη για 1000 θέσεις... λόγω μεταναστευτικού..
Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/276699/proslipseis-sto-limeniko-erxetai-prokiryksi-gia-1-000-theseis-logo-metanasteftikoy?m=1
Liontarinos

Δημοσίευση από Liontarinos »

Καλησπέρα φιλτατε , έχω ενα φιλο που ο φίλος του έχει ενα k9 και πέρνει αυτό το επίδομα! Και θα πάρει και σύνταξη αμα πεθάνει! Αλλά το επίδομα είναι της ταξης 599?
Αγχωμενος

Δημοσίευση από Αγχωμενος »

Καλησπέρα έχω μια απορία θέλω να βγάλω τα ουκ μπορώ από λιμενικό ; Θέλω πολύ είναι το όνειρο μου να τα βγάλω είμαι 19 τελείωσα αμφιβιος ι μακ... Έχω απολυτήρια 18,6 πτυχίο αγγλικών c1 κ γερμανικών b2 αλλά θέλω να πάω μόνο για τα βατράχια Σκαραμαγκάς αλλιώς θα συνεχίσω να δουλεύω σερβιτοριλικι Αθήνα Ακρόπολη θέα έχει καλά τιπς εκεί... αλλά αλλη φαση βατράχια τρέχουν μαραθώνιους τους βλέπω φωνάζουν συνθήματα μαλλί ξυρισμένο παληκαρια αγχώνομαι όμως τι να κάνω πείτε μου ;
Ροδόλφος

Δημοσίευση από Ροδόλφος »

Γεια χαρά, Κέα πως θα πάμε ρε παίδες; Σε ποιες περιοχές έχει κλιμάκια ξέρει κανεις;

Επίσης ΟΥΚ το δηλωνεις και πας άμεσα εφόσον είσαι ηδη λιμενοφυλακας, ή χρειαζεται να συμπλήρωσω κάποια έτη στο λιμενικό;

Ευχαριστώ!

Κυριλλος

Δημοσίευση από Κυριλλος »

Καλησπέρα έχω μια απορια τι παίζει γενικά με τις μεταθέσεις των λιμενικών καθώς ειμαιι απο Χανιά και θέλω μα έρθω κάποια στιγμή μόνιμα να κάνω τα εξτραδακια μου(άσε τι κάνω εγώ😉) θα είμαι ποτέ μόνιμα Χανιά χωρίς να αγχώνομαι για εκ νέου μετάθεση; Επίσης έχω βύσμα πολιτικό που με βοηθά, μπορεί να με στειλει Συμη που νοικιάζει η κοπέλα μου;
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από glock »

http://policenet.gr/article/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-1000-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%81%CE%BF%CF%8E%CE%BD
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kyriakos155 »

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από 310LELE »

Στη τελευταία προκήρυξη πόσους επιλαχόντες είχε πάρει επιπλέον;
left228a

Δημοσίευση από left228a »

Αγχωμενος έγραψε:Καλησπέρα έχω μια απορία θέλω να βγάλω τα ουκ μπορώ από λιμενικό ; Θέλω πολύ είναι το όνειρο μου να τα βγάλω είμαι 19 τελείωσα αμφιβιος ι μακ... Έχω απολυτήρια 18,6 πτυχίο αγγλικών c1 κ γερμανικών b2 αλλά θέλω να πάω μόνο για τα βατράχια Σκαραμαγκάς αλλιώς θα συνεχίσω να δουλεύω σερβιτοριλικι Αθήνα Ακρόπολη θέα έχει καλά τιπς εκεί... Αλλά αλλη φαση βατράχια τρέχουν μαραθώνιους τους βλέπω φωνάζουν συνθήματα μαλλί ξυρισμένο παληκαρια αγχώνομαι όμως τι να κάνω πείτε μου ;

Αν θυμαμαι σωστα η προκηρυξη ειχε κατευθυνση για ΟΥΚ. Θα επρεπε βεβαια να ειχες βγαλει το σχολειο να ειχες παει μεσω των ειδικων δυναμεων να περασεις το σχολειο για ΟΥΚ. Τωρα απο δω εσυ τι δηλωσες; Ειδικες δυναμεις λιμενικου; Αυτοι βγαζουν σχολειο ΣΕΑΛΣ αν το λεω σωστα οποτε προκυρηχθει αλλα δεν εχουν σχεση με τα ΟΥΚ και τη ΜΥΚ. Θα εισαι στο κλιμακιο ειδικων αποστολων του λιμενικου. Οποτε πες μας τι δηλωσεις και γιατι να σου απαντησουμε σε αυτο που θες

left228a

Δημοσίευση από left228a »

KΑλησπερα παιδια και απο μενα. Επειδη το σαιτ πεφτει συνεχεια δεν ξερω τι εχει γινει και δεν μπορω να συνδεθω μερες τωρα θελω να ρωτησωα αν καποιος ξερει σχτικα με την ειδηση οτι θα παρουν περισσοτερα ατομα περιπου στα 1000. Αυτο αν γινει πραξη θα γινει στην ηδη ισχυουσα προκηρυξη; Δεν πιστευω να βγαλουν καινουργια θα ειναι και κοροιδια αλλα θα περιμενουν μεχρι να δωθει η εγκριση και παρουν επιλαχοντες απο την ΙΔΙΑ προκηρυξη. Δεν ξερω βεβαια τι κατηγορια θα ειναι; Γενικη σειρα; Ειδικες δυναμεις; Οποιος γνωριζει σχετικα κατι ας ενημερωσει. Ευχαριστω
Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

Στο taxisnet στα παραβολα λεει ακομα πληρωμενο! Μολις γραψει Δεσμευμενο εχουν ανοιξει τους φακελους...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες