Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Κατηγορια Α. Ε. Ν./ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ! καλα τα λες όποτε μην βγαίνουν κάποιοι να το παίζουν έξυπνοι, γιατί οντως υπάρχουν πιο έξυπνοι και πιο μάχιμοι που δεν έχουν ξαναγράψει εδώ μέσα... εδώ είναι φόρουμ για να μαθαίνουμε νέα για τις προκυρηξεις όχι να ακούμε εξυπνάδες για μόρια!!! έχετε και τον πλακιωτακη στη Κρήτη που θα σας χώσει κάποιους κρητικούς Ελπιζω να σας δω εσάς τους 12! Καλά λιονταρίνα Ελπιζω να περάσεις από τα μόρια, μετά υψομετρικά κτλπ και αν τύχει να είμαι στους λιμενοφύλακες να με κοντραρεις στη πισίνα και στο 1000αρι... ρε σοβαρευτείτε!!!
ΛιμενοφύλακαςΓιαννης έγραψε:Δεν νομίζω να κάθομαι να τρομοκρατώ κανέναν εφόσον έχω υψηλή μοριοδότηση... ξέρω ότι θα μπω γιαυτο και έκανα τα χαρτιά μου!!! , απλώς βλέπω εσείς να το κάνετε... ειδικά ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ! Ελπιζω να μπω σημαιοφόρος και όχι λιμενοφύλακας... αλλά εντάξει χαλαρώστε γίνεστε γραφικοί ώρες ώρες εκεί στη Κρήτη
Χαχαχχαχαα εχεις ενα θεματάκι με την Κρήτη ε... μάθε να την αγαπάς και να την συνηθισεις γιατί Κρητικούς θα βλέπεις πάντα εντος και εκτός βουλής. Καλή επιτυχία σε όλους! Κρητικούς και μη! Χαχαχχα
Να μας πει ο μάγκας το όνομα του.. που έχει θεματάκι με την Κρήτη
Παιδιά δε θέλω να απογοητεύσω αλλά είναι λίγες οι θέσεις.. υπάρχουν πολλά παιδιά με πτυχία που δε βρίσκουν δουλειά και κάναν αίτηση... με προφισιενσι καλό απολυτήριο ειδικές υπολογιστές..
Ντάξει Georgels σε είχαμε καταλάβει από το τρόπο που γράφεις ότι είσαι βύσμα μην μας γίνεσαι αλλο... έχεις βάλει και το ls και καλα λιμενικό Σώμα τρομάρα σου
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Δεν έδωσα για εφ γιατί ήξερα ότι θα μείνω πίσω λόγω του ότι δεν έχω ειδικές δυνάμεις.jimis έγραψε:@liontarina ασχολησε με κάποιο άθλημα; πως και δεν έδωσες για ΕΦ?

-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Καταρχάς δεν θα διαγωνιστούμε στην ίδια κατηγορία με ποτσεπη. Σαν παράδειγμα το έφερα. Το θεμα με το ύψος δεν θα το σχολιάσω καν.Cro cop έγραψε:Καλά εσύ λιονταρινα προσεχε μην σκίσεις κάνα καλσόν... που είπες ότι έχεις και περισσότερα μόρια από το ποτσεπη... Ο ποτσεπης έχει 1270 μόρια και μην μου πεις ότι έχεις παραπάνω... στο τέλος θα μας πεις ότι ήσουν και στις ειδικές δυνάμεις... και εκτός αυτού είσαι κομμένη από τώρα σε παλαιότερα ποστ έλεγες δεν ξέρω αν κάνω αίτηση γιατί είμαι 169 δεν είμαι 170... Ε λοιπόν το ύψος είναι 170 για όλους θα κοπείς Κ εσύ.
Καμία πληροφορία για τα αποτελέσματα έχετε; Εγω είχα ακούσει απο Δευτέρα αλλά δεν το κόβω.
Καλά εγώ με 1070 μόρια ακόμα και ειδικές που είμαι δεν ελπίζω καν καλή επιτυχία σε όσους περάσετε παιδιά στερνή μ γνώση να σ είχα πρώτα στους υπόλοιπους, (και σε μένα)
. Αυτό με τ αποτελέσματα ειναι γελοίο δλδ στις 15000 αιτήσεις που είχαν για αστυνομία έπρεπε να κάνουν χρόνο;Nikos G έγραψε:Καμία πληροφορία για τα αποτελέσματα έχετε; Εγω είχα ακούσει απο Δευτέρα αλλά δεν το κόβω.
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
. Αυτό με τ αποτελέσματα ειναι γελοίο δλδ στις 15000 αιτήσεις που είχαν για αστυνομία έπρεπε να κάνουν χρόνο; [/QUOTENikos G έγραψε:Καμία πληροφορία για τα αποτελέσματα έχετε; Εγω είχα ακούσει απο Δευτέρα αλλά δεν το κόβω.
Τέλος του μήνα το είπαν ξεκάθαρα... έλεος πια
Ξέρει κάποιος αν θα τα βγάλουν μαζί τα αποτελέσματα για σημαιοφόρους και λιμενοφύλακες;
Τελος Νοεμβρίου; Θα επρεπε έστω για της σημαιοφορους να επιταχυνθουν οι διαδικασιες...
Τελος νοεμβρη και αν... Μεχρι προχτες ουτε ποσες αιτησεις εγιναν δεν ηξεραν... Γυρω στα τελη δεκεμβρη τα αθληματα για οσους περασουν. Και να παρεις τηλ θα σου πουν δεν ξερω... Δες το σαιτ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες