Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Δεν νομίζω τόσο γρήγορα το λιμενικό να βγάλει τα αποτελέσματα όπως στους ειδικούς φρουρούς. ας ελπίσουμε ότι μέσα στο μήνα Νοέμβριο θα βγουν ώστε να μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε κ την ζωή μας αναλόγως.
Ρε παιδια ας μη τρομαζουμε τον κοσμο..17 απολυτηριο ειναι απιστευτα καλο.. αν εισαι στην κατηγορια ειδικων δυναμεων ειναι αρκετα ψηλο κιολας πιστευω... ποιοι με 19 απολυτηριο υπηρετησαν στις ειδικες δυναμεις; Ας μη γελιομαστε λιγο..19 απολυτηριο σημαινει οτι στις πανελληνιες πηγες καλα αρα σπουδασες ποσοι υπηρετησαν στα 25 τους ειδικες δυναμεις και καναν και χαρτια για το λιμενικο; Λιγο με κοινη λογικη να το δεις και στατιστικα ειναι ελαχιστα καλα απολυτηρια. Δεν ηταν τυχαιο το γεγονος που υπηρξε αλλαγη του οριου του βαθμου απολυτηριου στο φεκ απο 12 σε 10.. και μην ακουσω το γνωστο για τα 10? παραβολο εγιναν αυτα γιατι θα ανοιγε 155 γενικη σειρα για να τριπλασιαστουν οι αιτησεις.. Τεσπα τη γνωμη μου ειπα να πω..
Βαγγέλης. έγραψε:Ρε παιδια ας μη τρομαζουμε τον κοσμο..17 απολυτηριο ειναι απιστευτα καλο.. αν εισαι στην κατηγορια ειδικων δυναμεων ειναι αρκετα ψηλο κιολας πιστευω...
Βαγγέλη, το 17 ειναι απιστευτα καλό αλλά και η ανεργία εχει χτυπήσει κόκκινο. Απο Κρήτη σας ερχόμαστε με αγάπη... εγω με 17.8 απολυτηριο απο τα 12 ατομα/φιλους και γνωστους γενικης σειρας που θα σας ερθουμε πειραια σκεψου οτι με 1219 μορια γενικης ειμαι στην παρεα ο προτελευταιος. Αυτοί είναι μονο οι παρέα μου.29 χρονων με παιδιά και άνεργοι.1 θεση για 33... αυτο τα λεει ολα. Τελος παντων, αν καποιοι τρομαζουν με τον ανταγωνισμο τοτε δεν εχουν ψηθει στην ζωη, ειναι ανωριμοι και δεν εχουν καταλαβει σε τι σωμα πανε. Οπως και να εχει, κεφαλι ψηλα και ας μην μας απασχολουν οι βασεις. Ποτε δεν ξερεις. Μπορει να εισαι ο τελευταιος στον πινακα και να κοπουν ολοι υγειονομικα. Αυτο που πρεπει να απασχολει περισσοτερο καποια/καποιον υποψηφιο είναι η παραμεθώριος που θα εχει και οτι στα 45 του π. χ θα του σκασει μεταθεση. Δεν το λες το λιμενικο και καβατζα μην τρελαθουμε...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Πες τα γιατί με λένε υπερβολική όταν λέω για βάσεις και βαθμούς.Georgels έγραψε:Βαγγέλης. έγραψε:Ρε παιδια ας μη τρομαζουμε τον κοσμο..17 απολυτηριο ειναι απιστευτα καλο.. αν εισαι στην κατηγορια ειδικων δυναμεων ειναι αρκετα ψηλο κιολας πιστευω...
Βαγγέλη, το 17 ειναι απιστευτα καλό αλλά και η ανεργία εχει χτυπήσει κόκκινο. Απο Κρήτη σας ερχόμαστε με αγάπη... εγω με 17.8 απολυτηριο απο τα 12 ατομα/φιλους και γνωστους γενικης σειρας που θα σας ερθουμε πειραια σκεψου οτι με 1219 μορια γενικης ειμαι στην παρεα ο προτελευταιος. Αυτοί είναι μονο οι παρέα μου.29 χρονων με παιδιά και άνεργοι.1 θεση για 33... αυτο τα λεει ολα. Τελος παντων, αν καποιοι τρομαζουν με τον ανταγωνισμο τοτε δεν εχουν ψηθει στην ζωη, ειναι ανωριμοι και δεν εχουν καταλαβει σε τι σωμα πανε. Οπως και να εχει, κεφαλι ψηλα και ας μην μας απασχολουν οι βασεις. Ποτε δεν ξερεις. Μπορει να εισαι ο τελευταιος στον πινακα και να κοπουν ολοι υγειονομικα. Αυτο που πρεπει να απασχολει περισσοτερο καποια/καποιον υποψηφιο είναι η παραμεθώριος που θα εχει και οτι στα 45 του π. χ θα του σκασει μεταθεση. Δεν το λες το λιμενικο και καβατζα μην τρελαθουμε...
Μένω Λέσβο, οποίος πάρει μετάθεση εδώ να έρθει να μου πει τη γλύκα

αδερφέ από τη Κρήτη ακούστηκε ότι ο κρητικοσ υπουργός έχει 6 άτομα από Κρήτη ήδη στους 155! Εσείς επιστήμονες με μόρια στη γενική πάνω από 1219 τι επικαλείστε; Ανεργία σας έδωσε αυτό που σπουδάσατε και θα σας δώσει τα φράγκα το λιμενικό με βασικό 830; Δημόσιο σας έμαθαν οι γονείς... απλώς για να μην δω απάντηση ότι να ναι... Απολ.19.2, ΑΕΙ120 μόρια, αγγλικά Γ2, γαλλικά Γ2, υπολογιστές, ταχυπλοο... σας περιμένω στα αγωνίσματα... εκεί θ γελάσω!!! ελπιζω να είστε πάνω από 1.70 και αθλητικά ικανοί γιατί δεν λέει να χαλάσεις χρήματα στα εισιτήρια από λεσβο και Κρήτη
-
- Ταγματάρχης
Η πιθανότητα 1/33 δεν λέει τίποτα... Στη γενική σειρά μπορεί να είναι 1/100 και στις ειδικές 1/20 και στους μουσικους 1/10 κτλ. Ο συντάκτης στο γουορκεντερ έκανε τη διαίρεση 5000 αιτήσεις δια 155 θέσεις και έβγαλε αυτό το 1/33 που λέει. Ο, τι να ναι δηλαδή. Τίποτα δε λέει ουσιαστικά. Αντίστοιχα και για τους σημαιοφόρους.
ΛιμενοφύλΓιαννης έγραψε:αδερφέ από τη Κρήτη ακούστηκε ότι ο κρητικοσ υπουργός έχει 6 άτομα από Κρήτη ήδη στους 155! Εσείς επιστήμονες με μόρια στη γενική πάνω από 1219 τι επικαλείστε; Ανεργία σας έδωσε αυτό που σπουδάσατε και θα σας δώσει τα φράγκα το λιμενικό με βασικό 830; Δημόσιο σας έμαθαν οι γονείς... απλώς για να μην δω απάντηση ότι να ναι... Απολ.19.2, ΑΕΙ120 μόρια, αγγλικά Γ2, γαλλικά Γ2, υπολογιστές, ταχυπλοο... σας περιμένω στα αγωνίσματα... εκεί θ γελάσω!!! ελπιζω να είστε πάνω από 1.70 και αθλητικά ικανοί γιατί δεν λέει να χαλάσεις χρήματα στα εισιτήρια από λεσβο και Κρήτη
"Ανεργια σας εδωσε αυτο που σπουδασατε και θα σας δωσει τα φραγκα το λιμενικο;" ειπε ο τυπος που μαζευει 1900 μορια με δυο γλωσσες αριστες! Αρα φιλε μου η ανεργια φαινεται οτι μας τσουζει ολους... και ειδικα εσενα που εχεις κ παραπανω προσοντα ισως κ απο ολους εδω μεσα! Εσυ παντως εισαι μεσα σταντε... καλη σου θητεια!!!
-
- Ταγματάρχης
ΛιμενοφύλΓιαννης έγραψε:αδερφέ από τη Κρήτη ακούστηκε ότι ο κρητικος υπουργός έχει 6 άτομα από Κρήτη ήδη στους 155! Εσείς επιστήμονες με μόρια στη γενική πάνω από 1219 τι επικαλείστε; Ανεργία σας έδωσε αυτό που σπουδάσατε και θα σας δώσει τα φράγκα το λιμενικό με βασικό 830; Δημόσιο σας έμαθαν οι γονείς... Απλώς για να μην δω απάντηση ότι να ναι... Απολ.19.2, ΑΕΙ120 μόρια, αγγλικά Γ2, γαλλικά Γ2, υπολογιστές, ταχυπλοο... Σας περιμένω στα αγωνίσματα... Εκεί θ γελάσω! Ελπιζω να είστε πάνω από 1.70 και αθλητικά ικανοί γιατί δεν λέει να χαλάσεις χρήματα στα εισιτήρια από λεσβο και Κρήτη
προσωπικά στα αγωνίσματα ξεφτυλίζω και παιδακια των ειδικων δυνάμεων

ωστόσο δεν σε κόβω να έχεις τα μόρια που λες γιατί αν τα είχες δεν θα έμπαινες εδώ για να τρομοκρατήσεις κόσμο με σκοπό να μην κατέβουν στα αγωνίσματα,
γιατί πολύ απλά θα ήσουν αρκετά σίγουρος ότι θα μπεις... Οπότε δεν θα σε απασχολούσε τι θα έκαναν οι υπόλοιποι.
Καλά εσύ λιονταρινα προσεχε μην σκίσεις κάνα καλσόν... που είπες ότι έχεις και περισσότερα μόρια από το ποτσεπη... Ο ποτσεπης έχει 1270 μόρια και μην μου πεις ότι έχεις παραπάνω... στο τέλος θα μας πεις ότι ήσουν και στις ειδικές δυνάμεις... και εκτός αυτού είσαι κομμένη από τώρα σε παλαιότερα ποστ έλεγες δεν ξέρω αν κάνω αίτηση γιατί είμαι 169 δεν είμαι 170... Ε λοιπόν το ύψος είναι 170 για όλους θα κοπείς Κ εσύ.
@liontarina ασχολησε με κάποιο άθλημα; πως και δεν έδωσες για ΕΦ?
Δεν νομίζω να κάθομαι να τρομοκρατώ κανέναν εφόσον έχω υψηλή μοριοδότηση... ξέρω ότι θα μπω γιαυτο και έκανα τα χαρτιά μου!!! , απλώς βλέπω εσείς να το κάνετε... ειδικά ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ! Ελπιζω να μπω σημαιοφόρος και όχι λιμενοφύλακας... αλλά εντάξει χαλαρώστε γίνεστε γραφικοί ώρες ώρες εκεί στη Κρήτη
Παιδιά εδώ μέσα υπάρχει συνομιλία ώστε ο ένας να βοηθάει τον άλλον κ να υπάρχει κάποια ενημέρωση , όχι να υπάρχει αυτος ο κακος ανταγωνισμός, ποτέ δε γίνεται κάτι καλο με την κακία κ τα νεύρα κ την εξυπνάδα. αν υπήρχε ενότητα κ καλή προαίρεση να ξέρετε πως ο θεός θα επέτρεπε να έχουμε τα αποτελέσματα κ αύριο κιόλας. γ αυτο ας εστιάσουμε όλοι στη γρήγορη έκβαση των πραγμάτων κ να λύνονται οι απορίες. δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας. όλοι έχουμε κάποια όνειρα κ στόχους κ όλοι είμαστε στην ίδια κατασταση άγχους. οπότε ας χαμηλώσουμε το κεφάλι μας γιατί ακόμη κ η επιτυχία γ μια θέση εργασίας εξαρτάται από ανωθεν.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 32
Τι κατηγορια δινεις φιλε σημαιοφορους;
Καλησπέρα παιδιά... Δεν χρειάζεται να υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Στην εν λόγω περίπτωση τα μόρια μιλούν και τα λόγια είναι περιττά. Απλά να γνωρίζουν όλοι ότι ως προείπαν ορισμένοι η ανεργία θερίζει και παιδιά με πολλά πτυχία προσόντα κτλ κάνουν αίτηση για μια από τις λίγες θέσεις. Απλά όσοι μιλούν για χαμηλές βάσεις ακόμη και στην κατηγορία ειδικές δυνάμεις πλανώνται πλάνη οικτρά. Εμένα μέσα από το ίδιο σπίτι φεύγουν δύο αιτήσεις από 1260 (ειδικές) κ 1265 (γενική) και ελπίζει μόνο ο υποψήφιος στην ειδική θεωρώ. Απλά παιδιά μην νομίζετε ότι επειδή πήγατε ειδικές με lower και 15 - 17 είστε μέσα... Υπάρχουν γλώσσες και άλλα μόρια που ορισμένοι τα έχουν... Οπότε μην διαμορφώνετε τις βάσεις σύμφωνα με αυτά π έχετε εσείς. Καλή επιτυχία σε όλους και να θυμάστε Κυριακή κοντή γιορτή λένε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης