Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από ydneas »

Εγώ πάντως σήμερα που κατέθεσα τα χαρτιά ούτε που τα κοίταξαν... αν είναι επικυρωμένα αν δεν είναι.. τίποτα..
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Meraklis έγραψε:
Liontarina έγραψε:
Meraklis έγραψε:Γειά φίλοι μου. Μαρεσει που γράφεται είναι αυστηρά τα πράγματα μέσω ασεπ. Είδαμε και με τους σωφρονιστες πόσο γελοία ήταν όλα στα αθληματα μέσω ασεπ που μετραγαν φτερνες και τους πέρναγαν έτσι...

τι εννοείς μέτραγαν φτέρνες;Εικόνα

Στο άλμα εις μήκος φίλη μου..

Μαααάλιστα... Με την ίδια λογική ας μας μετράνε "στις μύτες" στην υψομετρηση... Εικόνα

Ntaras

Δημοσίευση από Ntaras »

Παιδιά καλησπέρα με 1.075 μόρια στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων έχω πιθανότητες να είμαι στους επιλαχόντες για τα αθλήματα
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

ydneas έγραψε: Εγώ πάντως σήμερα που κατέθεσα τα χαρτιά ούτε που τα κοίταξαν... αν είναι επικυρωμένα αν δεν είναι.. τίποτα..
όλα τα κοιτάνε... αλλά οκ
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

Meraklis έγραψε: Γειά φίλοι μου. Μαρεσει που γράφεται είναι αυστηρά τα πράγματα μέσω ασεπ. Είδαμε και με τους σωφρονιστες πόσο γελοία ήταν όλα στα αθληματα μέσω ασεπ που μετραγαν φτερνες και τους πέρναγαν έτσι...

Υπό την εποπτεία... γίνεται! κάθε υπουργείο διαφέρει, συνεπώς και ο βαθμός δυσκολίας! στο λιμενικό λόγω θέσεων θα είναι αυστηρά
Σωκρατης

Δημοσίευση από Σωκρατης »

Αρχές Νοέμβρη τα αποτελέσματα;Geokr τι λες;
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά ξέρουμε τους επιλαχόντες σε κάθε κατηγορία; γιατί διαβάζω την προκήρυξη και δε βρίσκω να το λέει πουθενά
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ydneas έγραψε:Παιδιά ξέρουμε τους επιλαχόντες σε κάθε κατηγορία; γιατί διαβάζω την προκήρυξη και δε βρίσκω να το λέει πουθενά
Διάβασε ξανά.

Άβαταρ μέλους
Tetras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Tetras »

Πόσες αιτήσεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής; Εγώ την Τετάρτη που πήγα είχα αριθμό 1280
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Meraklis έγραψε:Γειά φίλοι μου. Μαρεσει που γράφεται είναι αυστηρά τα πράγματα μέσω ασεπ. Είδαμε και με τους σωφρονιστες πόσο γελοία ήταν όλα στα αθληματα μέσω ασεπ που μετραγαν φτερνες και τους πέρναγαν έτσι...

Η 6κ είναι η πιο αξιοκρατική προκήρυξη στην ιστορία του ελληνικού κράτους.

Ποιες φτερνες; Με 3,58 τον έκοψαν μπροστά μου τον άλλον στην 3η προσπάθεια. Για 2 χιλιοστά.

Και την ίδια στιγμή στους φρουρους περνούσαν οι μπουληδες με 4.40 1000αρι, μήκος ούτε 3 μέτρα και αν ήταν τόσο γιωταδες τους έλεγαν ξαναελατε.

Θοδωρης

Δημοσίευση από Θοδωρης »

Διασωστης31 έγραψε:

Η 6κ είναι η πιο αξιοκρατική προκήρυξη στην ιστορία του ελληνικού κράτους.

Ποιες φτερνες; Με 3,58 τον έκοψαν μπροστά μου τον άλλον στην 3η προσπάθεια. Για 2 χιλιοστά.

Και την ίδια στιγμή στους φρουρους περνούσαν οι μπουληδες με 4.40 1000αρι, μήκος ούτε 3 μέτρα και αν ήταν τόσο γιωταδες τους έλεγαν ξαναελατε.

συμφωνω με τον διασωστη και ημουν και γω εκει παρων... οποιος δεν ηταν εκει παρων να μην λεει παπαριες.
Kal

Δημοσίευση από Kal »

1950 αιτήσεις παιδιά μέχρι αυτήν την ώρα. Κλειδωνει στα 1200+ μόρια περίπου η βάση στην γενική κατηγορία από όσα λένε στο αρχηγείο
Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

Παιδια στο αλμα σε μηκος πηδαμε απο τον βατήρα κανονικα με την λευκή γραμμή ή απλα απο την άκρη του σκαμματος; ξέρει καποιος με σιγουρια; (απο παιδι πανελληνιων π. χ)
Ntaras

Δημοσίευση από Ntaras »

Στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων τι πιστεύετε;
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Kal έγραψε:1950 αιτήσεις παιδιά μέχρι αυτήν την ώρα. Κλειδωνει στα 1200+ μόρια περίπου η βάση στην γενική κατηγορία από όσα λένε στο αρχηγείο
1950 μαζί με τις αιτήσεις που έχουν σταλεί ταχυδρομικά;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες