Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

Καλημέρα σας.. χρειάζεται και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης να βγάλουμε; Πήγε ένας φίλος μου σε γραφείο που σε κάνουν την αίτηση και του ζήτησε πιστοποιητικό. Απλά δεν το είδα να το γράφει στα δικαιολογητικά για αυτό.
Ειρήνη

Δημοσίευση από Ειρήνη »

Εγώ θέλω να ρωτήσω δηλαδή αν είσαι 1.69 ύψος κ πλήρεις τα υπόλοιπα κριτηρια θα σε κόψουν γ αυτόν τον πόντο;
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ptg »

Μήπως γνωρίζει κανείς το χρονοδιάγραμμα; Πότε περίπου δηλαδή θα βγουν τα αποτελέσματα και τι γίνεται μετά;
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

Ειρήνη έγραψε: Εγώ θέλω να ρωτήσω δηλαδή αν είσαι 1.69 ύψος κ πλήρεις τα υπόλοιπα κριτηρια θα σε κόψουν γ αυτόν τον πόντο;
Ναι θα είναι αρκετα αυστηροι από τη πρώτη μέρα, αρχίζοντας από το ύψος! εδω κόπηκαν άτομα 1.69,5
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από ydneas »

Sos παιδιά δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με την υπεύθυνη δήλωση για ειδικές δυνάμεις. αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει να είναι καλά... εγώ είμαι πεζοναύτης , έχω βάλει και το πιστοποιητικό..
Δεα...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Δεα... »

Παιδιά εκεί που λέει για το ταχύπλοο εκδούσα αρχή τι βάζουμε ; Επδ ακόμα το κανονικό καρτελάκι εμένα δεν μου έχει έρθει και η φωτοτυπία επάνω δεν γράφει τίποτα
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

Ptg έγραψε:Μήπως γνωρίζει κανείς το χρονοδιάγραμμα; Πότε περίπου δηλαδή θα βγουν τα αποτελέσματα και τι γίνεται μετά;

Αν και μπορεί να σας φανεί γελοία η ερώτηση μου γνωρίζετε πως θα ξέρουμε ότι παρέλαβαν τα δικαιολογητικά μας;

Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Μάγκες μια ερώτηση. Το πιστοποιητικό Η/Υ, συγκεκριμένα το Unicert Primary χρειάζεται επικύρωση από δικηγόρο;
Νικόλας

Δημοσίευση από Νικόλας »

Καλησπέρα παιδια... ειμαι για τν Κατηγορία ειδικών δυνάμεων, εχω 15,500απολυτήριο Λύκειου, πτυχίο πληροφορικής, δίπλωμα αυτοκινήτου και αγγλικά c2... αξίζει να κανω τα χαρτια μ; υπάρχει ελπίδα λετε ;

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από marine575 »

Καλησπέρα και από εμένα. Έχει ακούσει κανείς πόσες αιτήσεις έχουν γίνει έως τώρα; Δεν βλέπω να γίνεται τόσο ντόρος όσο στους εφ.
Άβαταρ μέλους
ESA
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ESA »

Καλησπέρα. Η αίτηση συμμετοχής γράφει στο τέλος μετά από εκεί που γράφουμε τη λίστα με το τι έγγραφα επισυνάπτουμε, ότι η ίδια η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 Ν.1599/1986. Οπότε δε χρειάζεται να κάνουμε επιπλέον υπεύθυνη δήλωση για το ότι θα χρειαστεί να υπηρετήσουμε στις τάξεις των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ για τουλάχιστον 10 έτη. Σωστά;GEOKR ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
Στελιος

Δημοσίευση από Στελιος »

Καλησπέρα παιδιά στην αίτηση εκεί που λέει για τον στρατό στις ειδικές δυνάμεις ειδικότητα δεν έβαλα κάτι παίζει κάποιον ρόλο; Ε αλά μόνο α σ λοκατζης κ ημερομηνία κατάταξης κ απωλησεισ
Άβαταρ μέλους
shootmann
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

Χρειαζεται φίλε μου κάνεις και ξεχωριστή υπεύθυνη δήλωση
Λ/Φ 2019

Δημοσίευση από Λ/Φ 2019 »

Αυτό ισχύει μόνο για τις ειδικές δυνάμεις σωστά; αν περνεις μέρος σε γενική κατηγορία δεν χρειάζεται χρησιμοποιούμε αυτή που είναι είδη μέσα έτσι;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες