Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
....

Δημοσίευση από .... »

Ρε εσένα ποιος έβαλε να απογοητεύεις όσους γράφουν; Και εκτός αυτού ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μπαίνεις και να παραπληροφορείς; Έχεις γραψει με ψεύτικο όνομα 100 φορές και εμφανίζεις μόρια 1300+ για να απογοητεύσεις όσους έχουν 1000-1100 μόρια· σκόπιμα μήπως και είναι λίγες οι αιτήσεις και μπεις εσυ!! Και ποιος σου είπε ότι το σώμα θέλει άτομα σαν εσένα; Πήγαινε γίνει νταβατζής καλύτερα, σου ταιριάζει με την συμπεριφορά αυτή.
Σωκράτης

Δημοσίευση από Σωκράτης »

Κι εγώ σήμερα κατέθεσα.1220 εδ. Δεν έχω πολλές ελπίδες αλλά ίσως κάτι γίνει. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πιστεύετε οι θέσεις για Υ/Κ θα καλυφθούν όλες; Λίγο απίθανο μου φαίνεται.Geork έχετε αιτήσεις από βατράχια;
Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

Ναι φίλε μου ηλεκτρονικά και εκτυπώνεις κάποια χαρτιά και στέλνεις αυτό που λέει προς φορέα..
521αετος
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 521αετος »

Άδικο που εξισώνουν απολυτήριο γενικου και επαλ κατα την γνώμη μου το απολυτήριο γενικού πρέπει να ειχε μεγαλύτερο συντελεστή σε σχέση με αυτο του επαλ. με 900 μόρια δεν πάω πουθενά προφανώς ελπίζω να κοπούν οι ακατάλληλοι στα αθλήματα της κατηγορίας των ειδικών δυνάμεων και στο βύσμα μου. Μη κρυβόμαστε πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή οι περισσότεροι θα βάλουμε, στην Ελλάδα ζούμε και στο ελληνικό δημόσιο θέλουμε να μπούμε.
Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

Δηλαδή ειδικές δυνάμεις πάνω από 1200 μόρια ; πολύ υψηλή Μ φαίνεται η βάση.. κ περίμεναν κ 1500 άτομα αστυνομία..
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

521αετος έγραψε: Άδικο που εξισώνουν απολυτήριο γενικου και επαλ κατα την γνώμη μου το απολυτήριο γενικού πρέπει να ειχε μεγαλύτερο συντελεστή σε σχέση με αυτο του επαλ. με 900 μόρια δεν πάω πουθενά προφανώς ελπίζω να κοπούν οι ακατάλληλοι στα αθλήματα της κατηγορίας των ειδικών δυνάμεων και στο βύσμα μου. Μη κρυβόμαστε πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή οι περισσότεροι θα βάλουμε, στην Ελλάδα ζούμε και στο ελληνικό δημόσιο θέλουμε να μπούμε.
Ελληνικό δημόσιο Χμ οκ!!! Στο λιμενικό ενημερωτικά ο μισθοσ Που θα παίρνεις καθως και ότι υπάρχουν μεταθέσεις ειδικά τώρα με το πρόβλημα που υπάρχει, δεν αξίζει τόσο τον κόπο! τωρα αν το βλέπεις σε μια 5ετια και μετά οκ αλλά δεν μην περιμενεις πολλά... αν ήσουν σημαιοφόρος αλλάζει...
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

521αετος έγραψε: Άδικο που εξισώνουν απολυτήριο γενικου και επαλ κατα την γνώμη μου το απολυτήριο γενικού πρέπει να ειχε μεγαλύτερο συντελεστή σε σχέση με αυτο του επαλ. με 900 μόρια δεν πάω πουθενά προφανώς ελπίζω να κοπούν οι ακατάλληλοι στα αθλήματα της κατηγορίας των ειδικών δυνάμεων και στο βύσμα μου. Μη κρυβόμαστε πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή οι περισσότεροι θα βάλουμε, στην Ελλάδα ζούμε και στο ελληνικό δημόσιο θέλουμε να μπούμε.
Εδώ φίλε μου τα ΤΕΙ έγιναν πανεπιστήμια πλάκα μου κανεις!
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Σωκράτης έγραψε: Κι εγώ σήμερα κατέθεσα.1220 εδ. Δεν έχω πολλές ελπίδες αλλά ίσως κάτι γίνει. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πιστεύετε οι θέσεις για Υ/Κ θα καλυφθούν όλες; Λίγο απίθανο μου φαίνεται.Geork έχετε αιτήσεις από βατράχια;
Βατράχια θα ειναι λίγα... αλλα ναι υπήρχαν!
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

... έγραψε: Ρε εσένα ποιος έβαλε να απογοητεύεις όσους γράφουν; Και εκτός αυτού ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μπαίνεις και να παραπληροφορείς; Έχεις γραψει με ψεύτικο όνομα 100 φορές και εμφανίζεις μόρια 1300+ για να απογοητεύσεις όσους έχουν 1000-1100 μόρια· σκόπιμα μήπως και είναι λίγες οι αιτήσεις και μπεις εσυ!! Και ποιος σου είπε ότι το σώμα θέλει άτομα σαν εσένα; Πήγαινε γίνει νταβατζής καλύτερα, σου ταιριάζει με την συμπεριφορά αυτή.
Φίλε μου θα δεις πολλά στο φόρουμ και λίγους θα πιστεύεις! η εφηβεία δεν σταματάει στα 18, τώρα να σε απογοητεύσει από τι; κοιταξε οι αιτήσεις δεν θα είναι πολλές αλλά και οι θέσεις δεν είναι πολλές... ειδικά γ. κ θα γίνει χαμός! ο καθένας σας κάνει τη προσπάθεια ποτε δεν ξέρεις. Απλώς οι βάσεις θα είναι ψηλά αυτή είναι η αλήθεια γιατι υπάρχουν μόρια από ΑΕΙ, ταχύπλοο κτλπ
jimis

Δημοσίευση από jimis »

Στα αποτελεσματα ποσοι ηταν διασωστες και ποσοι βατραχοι θα το λεει?
left29

Δημοσίευση από left29 »

Καλημέρα γνωρίζει κανείς πότε αναμένονται αποτελέσματα; Και για τους σημαιοφορους και λιμενικούς;
Vegeta1993

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Geokr τι κατηγορία δίνεις φίλε;
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Στο τέλος της αίτησης που λέει να αναγράφουμε τι δικαιολογητικά επισυνάπτονται εννοεί μόνο όσα βάζουμε εμείς έτσι; όπως πχ απόλυτηρια δίπλωμα οδήγησης αγγλικά κ κλπ.. γιατί κάποιοι βάζουν κ την υπεύθυνη δήλωση που έχει μέσα η αίτηση κάτι όμως που είναι έτοιμο σε στην Αίτηση και δεν κάτι έξτρα δικό μας που βάλαμε εμείς κανονικά τι ισχύει;
2009 δ εσσο 309 σειρα
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Vegeta1993 έγραψε: Geokr τι κατηγορία δίνεις φίλε;
Δεν είμαι σε καμία κατηγορία
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Vasilis loxias (pz) έγραψε: Στο τέλος της αίτησης που λέει να αναγράφουμε τι δικαιολογητικά επισυνάπτονται εννοεί μόνο όσα βάζουμε εμείς έτσι; όπως πχ απόλυτηρια δίπλωμα οδήγησης αγγλικά κ κλπ.. γιατί κάποιοι βάζουν κ την υπεύθυνη δήλωση που έχει μέσα η αίτηση κάτι όμως που είναι έτοιμο σε στην Αίτηση και δεν κάτι έξτρα δικό μας που βάλαμε εμείς κανονικά τι ισχύει;
Ακόμα και το παράβολο, διότι μπορεί να γίνει κάποιο λαθος
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης