Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

Προσοχή στις αιτήσεις!!! Θα απορριφθούν αιτήσεις με ανακρίβειες, γενικά το σύστημα στο λιμενικό είναι αρκετά αυστηρό. Και είπαμε πριν μπείτε στη διαδικασία σκεφτείτε καλά τι θέλετε και ότι δεν είναι δημόσιο... έχει αρκετεσ Δυσκολίες το σώμα!!! παντως η γενική κατηγορία καθώς και κάποιοι από ειδικές κατηγορίες θα τοποθετηθούν σε νησιά λόγο προβλήματος με το μεταναστευτικό.
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Λιμενοβυσμα έγραψε:
317δ1 έγραψε:Καλησπέρα πως πληρώνω το παράβολο ;

Δεν χρειάζεται θα πληρωθεί μόνο του.

Κοιταξε αν είναι 18 χρόνων σίγουρα δεν έχει ακούσει ποτε στη ζωή του για κάποια πληρωμή μέσω aade
Άβαταρ μέλους
Μ.Α.Κης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Μ.Α.Κης »

Καλησπέρα στο φόρουμ! Όσοι δεν έχουμε b2 ξένης γλώσσας αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια; Αν πιανουμε όλα τα υπόλοιπα κριτήρια θα γίνει δεκτή η αίτηση η όχι;
Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

Καλημέρα σας μια ερώτηση. Στην αίτηση στις σελίδες που βρίσκεται η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να μπει σφραγίδα από ΚΕΠ σε εκείνη την σελίδα έτσι;
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Meraklis »

Μ. Α. Κης έγραψε:Καλησπέρα στο φόρουμ! Όσοι δεν έχουμε b2 ξένης γλώσσας αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια; Αν πιανουμε όλα τα υπόλοιπα κριτήρια θα γίνει δεκτή η αίτηση η όχι;
Και σε τι γλώσσα θα μιλάς στους μετανάστες φίλε μου;

Άβαταρ μέλους
Μ.Α.Κης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Μ.Α.Κης »

Meraklis από την μια μου απαντας στην ερώτηση μου και κατανοητό αλλά εγώ ρωτάω αν γίνεται δεκτή η αίτηση αν ξέρει κάποιος να μου πει
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από The Marine »

Μ. Α. Κης έγραψε:Meraklis από την μια μου απαντας στην ερώτηση μου και κατανοητό αλλά εγώ ρωτάω αν γίνεται δεκτή η αίτηση αν ξέρει κάποιος να μου πει

Δεν γίνεται δεκτή η αίτηση σου φίλε μου, είναι αυτονόητο πρέπει να έχεις Β2 σε μια από τις γλώσσες που λέει για να μπορείς να συμμετέχεις στην προκυρηξη.

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
George 25

Δημοσίευση από George 25 »

Παιδιά εκεί π λέει στρατολογικά στοιχεία υποψηφίου κλάδος Ε. Δ... μόνο όσοι ήταν ειδικές δυνάμεις συμπληρώνουν εκεί;
Xristinab
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Xristinab »

Καλησπέρα παιδιά συγνώμη ζητά ε φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου. Στην αίτηση επίσης λέει φωτογραφία υποψηφίου είναι έξτρα φωτογραφία αυτή κανονική η μια από τις δύο τύπου διαβατηρίου ευχαριστω
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Xristinab έγραψε: Καλησπέρα παιδιά συγνώμη ζητά ε φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου. Στην αίτηση επίσης λέει φωτογραφία υποψηφίου είναι έξτρα φωτογραφία αυτή κανονική η μια από τις δύο τύπου διαβατηρίου ευχαριστω
Είναι κατανοητά όλα... να σε ρωτήσω τι μόρια έχεις; Καθωσ αν έχεις ιδέα γενικά με τη διαδικασία, αγωνίσματα γενικά για τη εξέλιξη σου στο σώμα αν μπεις
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Επισης νεοσ Αρχηγός Λιμενικού Σώματος... Αντιναύαρχος Κλιάρης Θεόδωρος! Ενημερωτικά δεν πρόκειται να βοηθήσει και δεν μπορεί κιόλας αν το χρησιμοποιήσετε για βύσμα
Αλε

Δημοσίευση από Αλε »

Οι βάσεις θα είναι πεσμένες... με 1500. που πήραν αστυνομια... έφυγαν πολλοί που είχαν πολλά μόρια..
ΣΠΠΜ

Δημοσίευση από ΣΠΠΜ »

Laskaris έγραψε:Αυτό που θέλω να ρωτήσω και είναι SOS είναι το εξής: Έχει κάποιος πληροφόρηση αν μπορούν οι ΟΒΑ να λάβουν μέρος στην προκήρυξη ή απαιτείται προηγουμένως να παραιτηθούν από τις τάξεις των Ε. Δ. Τα τηλέφωνα στο λιμενικο δεν τα σηκώνει κανείς. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να μας ενημερώσει.

Εγώ τα έκανα πάντως...Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Λιμενοβυσμα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Λιμενοβυσμα »

Geokr έγραψε:Επισης νεοσ Αρχηγός Λιμενικού Σώματος... Αντιναύαρχος Κλιάρης Θεόδωρος! Ενημερωτικά δεν πρόκειται να βοηθήσει και δεν μπορεί κιόλας αν το χρησιμοποιήσετε για βύσμα

Τι εννοείς δεν μπορεί ο αρχηγός να βοηθήσει;

Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Λοιπόν χθες έγινε ένας χαμός, οπως και σήμερα!!! παιδια από Παρασκευή βλέπω να λασκάρει το σύστημα...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες