Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Sdrd88

Δημοσίευση από Sdrd88 »

Δεύτερο σκ καμια μα καμια κοπελα δεν πέρασε... το 90% έκανε το χιλιαρι.. Στο δικο μου γκρουπ δυο επιλαχόντες κόπηκαν μόνο και οχι στο 1000 ολοι οι άλλοι πέρασαν καλη επιτυχία σε όλους
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Πως δε κόπηκαν επιτυχόντες, γιατί τρως κουτόχορτο?; Κόπηκαν και χτες επιτυχόντες κανονικά, υπήρχε γκρουπ των 5 που οι 4 κόπηκαν στο μηκος.

Κόπηκε επιτυχών στο ύψος μπροστά μου.

Ο κλαψιαρης που λέει για οικογένειες, να ενημερώσω ότι στο δικό μου γκρουπ ο πρώτος 29 χρονών με 4 παιδιά,1000αρι 3.27.

Χαιδεψε την κοιλιά σου εκεί στην Ακρόπολη συμβασιουχε αρχαιοφυλακα, και ασε τις ενστολες υπηρεσίες.

Άβαταρ μέλους
Easy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Easy »

Meraklis έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Γυναίκες μέχρι τις 12.30 είχαν κοπεί ΟΛΕΣ, η επιτροπή μου το είπε. Κρίμα μια που είδα κόπηκε για 4 δευτερόλεπτα.

2-3 άτομα σε κάθε 10αδα κόβονταν.

Στην δικιά μου, ενας δεν ήρθε καν να τρέξει.

Έχουν κοπεί και επιτυχόντες που πηγαν με σύμβαση. Στο κατάστημα που είναι να πάω εγώ, έχουν κοπεί 5 συμβασιουχοι...

Οι τοποθετήσεις θα αλλάξουν σίγουρα, και πιθανόν θα ξανακαλεσουν άτομα για αθλήματα επειδή δε θα συμπληρωθούν οι θέσεις.

Όντως υπάρχει κάποιος απ εξω που όλη μέρα, σημειώνει χρόνους και αριθμούς. Κάμερα δεν παρατήρησα.

Οπότε φίλε μου πιστεύεις ότι οι επιλαχοντες έχουν ελπίδες αρκετές να μπουν; Κράτα μας ενημερους και για τα αθλήματα σήμερα

Από επιλαχωντες θα επικρατήσει το μεγαλύτερο βύσμα και άντε μετά τρέχα να βρεις γτ μπήκε αυτός και όχι εγώ πάντως πάνω από 40 50 επιλαχών δεν μπαίνουν

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Meraklis »

Έχει ιδέα κανείς πότε θα βγουν τα αποτέλεσμα?; Και αν οι επιλαχοντες 100 - 130 έχουμε ελπίδες;
Teo

Δημοσίευση από Teo »

Κανω πρόβλεψη οτι μεχρι 15/10 θα εχουν βγεί
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Meraklis έγραψε:Έχει ιδέα κανείς πότε θα βγουν τα αποτέλεσμα?; Και αν οι επιλαχοντες 100 - 130 έχουμε ελπίδες;

Μέχρι τέλος του μήνα το πολύ, καμία ελπίδα για τους περισσότερους επιλαχοντες.

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Meraklis »

Thanos888 έγραψε:
Meraklis έγραψε:Έχει ιδέα κανείς πότε θα βγουν τα αποτέλεσμα?; Και αν οι επιλαχοντες 100 - 130 έχουμε ελπίδες;

Γιατί φίλε μου; αρκετοί κόπηκαν και άλλοι τόσοι θα πήγαν ειδικοί φρουροί..

Άβαταρ μέλους
Easy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Easy »

Δεν έλεγαν αν κοπηκες η όχι πως ξέρεις ότι κόπηκαν επίσης πως ξέρεις από αυτούς που δεν έπιαναν τα όρια αν ήταν προσωρινοί διοριστεοι η επιλαχών
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Meraklis έγραψε:
Thanos888 έγραψε:

Γιατί φίλε μου; αρκετοί κόπηκαν και άλλοι τόσοι θα πήγαν ειδικοί φρουροί..

Όχι δε κόπηκαν αρκετοί, οι γυναίκες κόπηκαν. Στους άντρες 1-2 στους 10 κόπηκαν

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ »

Όλα είναι πιθανότητες. Μόνο στο ύψος και στο μήκος είσαι σίγουρος αν έχεις παράσει και λίγο στο χιλιαρή. Όσο αφορά τα 100 μετρά κάνεις δεν ξέρει τι θα γίνει. Εγώ για περιέργεια μέτρησα 2 με 3 φορές σχεδόν όλοι ήταν οριακά (μέσα σε αυτούς βάζω και τον εαυτό μου) Και να ξέρετε ένα πράγματος στο χιλιάρι υπήρχε οθόνη στο μήκος σου το έλεγαν και αν δεν πέρναγες δεν συνέχιζες στο ύψος. Στα100 μετρά πλήρης αγνοία ούτε οθόνη ούτε σου έλεγαν. Είναι καθαρά στο χέρι του κάθε εξεταστή μιλάμε πάντα για δευτερόλεπτα!
Mizax
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Mizax »

Στα 100 μέτρα απλά ρωτουσες τον τύπο με το χρονόμετρο αν είσαι στο χρόνο και στο έλεγε. εμεις τον ρωτήσαμε 3 φορές. δεν σου έλεγε το χρόνο αν είσαι μέσα σου έλεγε. τωρα για τις γυναίκες που λέτε δεν άκουσα καμιά να λέει κόπηκα. ολοι ελπίζουν κομμένοι και μη γι αυτό και όσοι κόπηκαν ήρθαν και την επομένη. εγω αν κοβομουν δεν θα πήγαινα πάλι και γιατί είναι άδικος κόπος και χάσιμο αλλά και για λόγους αξιοπρέπειας να έχω απ' έξω τους άλλους να λένε να αυτός που κόπηκε ήρθε πάλι είναι βύσμα. ο ένας να φάει τον άλλο είμαστε μου φαίνεται. τωρα ποιοι ήταν επιτυχόντες και ποιοι επιλαχόντες δεν το ξέρει κανένας ακόμα οι ενστάσεις δεν ξέρουμε ακόμα τι θα δείξουν.
Tim

Δημοσίευση από Tim »

Πιστεύω τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα αυτή την εβδομάδα βαριά την επόμενη. Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσουν, πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία και η ανακοίνωση απλα θα αναφέρει τους επιτυχόντες κ λογικά την ημ/νια των ψυχοτεχνικων. Όσοι από τους άντρες που ήταν στους προσωρινούς πίνακες δεν πέτυχαν στις αθλητικές δοκιμασίες θα αντικατασταθούν από επιλαχόντες.. Στις γυναίκες τώρα αν πραγματικά τα κατάφεραν τόσο λίγες κ δεν επαρκούν οι επιλαχουσες κατι που ειναι σχεδον σιγουρο είναι ένα ζήτημα κ ίσως πάει η διαδικασία πιο πίσω μιας κ η λογικη λεει οτι θα πρεπει να καλεσουν τις επομενες στον πινακα καταταξης..

Στο πρώτο γκρουπ νομίζω μόνο 2 η 3 γυναίκες έβγαλαν το 1000αρι σε χρόνο κάτω από 4.20

Στο 2ο από ότι αναφέρθηκε μαλλον χειρότερα...

Οι γυναίκες τις παρέας τι λένε Πώς πήγαν;

ntavoukias
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ntavoukias »

Ξερει κανεις τον μισθο που θα περνουμε;
επιλαχών

Δημοσίευση από επιλαχών »

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κοπεί αρκετά ατομα
Ipopsifios6k
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ipopsifios6k »

Η επιτροπή στο μήκος απαράδεκτη κανονικά πρέπει να τους περάσουν όλους στο μήκος ειδικά τις γυναίκες.. δεν γίνεται αφού έχεις τελειώσει 100αρι να μπαίνεις σε 2 λεπτά μήκος 3 άλματα ούτε επαγγελματίες αθλητές δεν τα κάνουν αυτά. Έπρεπε αφού έβγαινες από 100αρι να περιμενες τουλάχιστον 20 λεπτά για να δώσεις μήκος.. να ξεκουραστούν τα πόδια να πάρεις τις ανάσες. Και αυτοι που μετρούσαν όπου να ναι έβαζαν την μεζούρα δεν γίνονται αυτά βάλτε δικηγόρο επανάληψη μήκους και κανονική χρονομέτρηση στο 100αρι τςρματιζαμε και δεν ξέρουμε τον χρόνο μας.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες