Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Tim

Δημοσίευση από Tim »

REDMAN316 έγραψε:Τιμ μακάρι να έχεις δίκαιο αλλά αυτό που λες δεν φαίνεται λογικό (τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό!) και το λέω γιατί αν κάποιος ο οποίος είναι επιτυχών στους εξωτερικούς φρουρούς και περάσει αθλήματα αρκετά αργότερα λόγο τραυματισμού και μάλιστα τα περάσει ως επιτυχών τότε θα πρέπει να περάσει και από την δίμηνη εκπαίδευση προτού αναλάβει υπηρεσία. Αν σκεφτείς ότι όλοι υπόλοιποι έχουν τελειώσει την εκπαίδευση τότε αυτός θα πρέπει να περάσει μόνος του πράγμα που δεν γίνεται για πολλούς τεχνικούς λόγους. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι αυτός που είναι στους προσωρινούς πίνακες ως επιτυχών αν είναι και τραυματίας και περάσει τα αθλήματα αλλά κοπεί τότε θα αφήσει μία κενή θέση που θα προκαλέσει εκ νεου ανακατάξεις.

Υπάρχει βάση σε αυτό που λες αλλά κάποιος που έχει χιαστους η κάτι πιο σοβαρό μπορεί να χρειαστεί αρκετούς μήνες να αναρρώσει πόσο μάλλον να συμμετέχει σε αθλητικές δοκιμασίες... Οπότε το να μείνει πίσω όλη η προκήρυξη είναι πολύ δύσκολο... Η σχολή μάλλον δεν θα είναι θέμα κ ίσως την περάσει με τους επόμενους. Τώρα όσον αφορά την κατάταξη πιστεύω ότι απλά δεν θα την αλλάξουν μετά των πίνακα ψυχοτεχνικων η ακόμη καλύτερα μετά των πίνακα διοριστέων οπότε αν κάποιος ο οποίος θα συμμετέχει αργότερα σε αθλητικές δοκιμασίες κοπεί δεν θα επηρεάσει τους άλλους κ ο επιλαχών θα πάει στη θέση του.

Βέβαια όλα αυτά συνέβαιναν κάπως έτσι στις προηγούμενες προκηρύξεις... Σε αυτή θα δείξει πως θα το χειριστεί η Επιτροπή του ΑΣΕΠ

επιλαχών

Δημοσίευση από επιλαχών »

Γίνονται κανονικά τα αθλήματα σήμερα έχουμε ενημέρωση
Mizax
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Mizax »

Καλημέρα. πως πάει σήμερα ρε παιδιά; όλα καλά στα αθλήματα;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Tim έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:Τιμ μακάρι να έχεις δίκαιο αλλά αυτό που λες δεν φαίνεται λογικό (τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό!) και το λέω γιατί αν κάποιος ο οποίος είναι επιτυχών στους εξωτερικούς φρουρούς και περάσει αθλήματα αρκετά αργότερα λόγο τραυματισμού και μάλιστα τα περάσει ως επιτυχών τότε θα πρέπει να περάσει και από την δίμηνη εκπαίδευση προτού αναλάβει υπηρεσία. Αν σκεφτείς ότι όλοι υπόλοιποι έχουν τελειώσει την εκπαίδευση τότε αυτός θα πρέπει να περάσει μόνος του πράγμα που δεν γίνεται για πολλούς τεχνικούς λόγους. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι αυτός που είναι στους προσωρινούς πίνακες ως επιτυχών αν είναι και τραυματίας και περάσει τα αθλήματα αλλά κοπεί τότε θα αφήσει μία κενή θέση που θα προκαλέσει εκ νεου ανακατάξεις.

Υπάρχει βάση σε αυτό που λες αλλά κάποιος που έχει χιαστους η κάτι πιο σοβαρό μπορεί να χρειαστεί αρκετούς μήνες να αναρρώσει πόσο μάλλον να συμμετέχει σε αθλητικές δοκιμασίες... Οπότε το να μείνει πίσω όλη η προκήρυξη είναι πολύ δύσκολο... Η σχολή μάλλον δεν θα είναι θέμα κ ίσως την περάσει με τους επόμενους. Τώρα όσον αφορά την κατάταξη πιστεύω ότι απλά δεν θα την αλλάξουν μετά των πίνακα ψυχοτεχνικων η ακόμη καλύτερα μετά των πίνακα διοριστέων οπότε αν κάποιος ο οποίος θα συμμετέχει αργότερα σε αθλητικές δοκιμασίες κοπεί δεν θα επηρεάσει τους άλλους κ ο επιλαχών θα πάει στη θέση του.

Βέβαια όλα αυτά συνέβαιναν κάπως έτσι στις προηγούμενες προκηρύξεις... Σε αυτή θα δείξει πως θα το χειριστεί η Επιτροπή του ΑΣΕΠ

Ελπίζω να βγει μια ανακοίνωση μέσα στην εβδομαδα ώστε να ξέρουμε τι γίνεται και με τον ΑΣΕΠ. Γενικά εσύ πιστευεις ότι ο νέος πίνακας με τις ανακαταξεις λόγο αθλημάτων θα βγει σύντομα ή είναι χρονοβόρα διαδικασια άρα θα αργησει;

$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από $treetwise »

5Η ομάδα 10:30 2η δεκάδα. Έχω την εντύπωση πως το ρολόι ήταν 00.00.00 καθ'ολη τη διάρκεια με αποτέλεσμα να μην δούμε χρόνους και εννοείτε πως δεν μας τους είπαν. Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι η δεν είδα καλά.1η δεκάδα το έβλεπα να λειτουργεί κανονικά ξέρει κάποιος κάτι;
(◣_◢)==ε/̵͇̿​̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Meraklis »

Τι γίνεται ρε αλανια κόπηκε κόσμος σήμερα, είχε συμμετοχή;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μερακλή δυστυχώς για σενα και ευτυχώς για μας τους ΕΠΙΤΥΧΌΝΤΕΣ δεν κόπηκε κανένας
Λευτέρης

Δημοσίευση από Λευτέρης »

Ήμουν στην πρώτη ομάδα το ρολόι δούλευε κανονικά και μάλιστα πέρασαν και οι δέκα
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Γιώργος έγραψε:Μερακλή δυστυχώς για σενα και ευτυχώς για μας τους ΕΠΙΤΥΧΌΝΤΕΣ δεν κόπηκε κανένας
Όχι ρε φίλε μου. Δώσε μας λίγο κίνητρο και σε εμάς. Δεν είδες ούτε έναν να κόβεται;

Sgreg87
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Sgreg87 »

Meraklis έγραψε:Τι γίνεται ρε αλανια κόπηκε κόσμος σήμερα, είχε συμμετοχή;
Εγώ κάθισα γύρω στις δύο ώρες εκεί.. Αυτό που μπόρεσα και είδα είναι πως κοβόταν σίγουρα ένας σε κάθε δεκάδα.. Και άκουσα σίγουρα και 5 άτομα που δεν ήρθαν καν..

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Sgreg87 έγραψε:
Meraklis έγραψε:Τι γίνεται ρε αλανια κόπηκε κόσμος σήμερα, είχε συμμετοχή;
Εγώ κάθισα γύρω στις δύο ώρες εκεί.. Αυτό που μπόρεσα και είδα είναι πως κοβόταν σίγουρα ένας σε κάθε δεκάδα.. Και άκουσα σίγουρα και 5 άτομα που δεν ήρθαν καν..

Αμα δεν πάτησαν το πόδι τους κάμποσοι, κάμποσοι σίγουρα θα κόπηκαν στο χιλιαρι και κάποιοι άλλοι αύριο. Κουτσά κουτσά έχουμε και εμείς οι επιλαχοντες που περιμένουμε σαν κέρβεροι να μπούμε

Επιλαχουσα

Δημοσίευση από Επιλαχουσα »

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οποιος ξέρει η αν προσέξατε πως πήγε η διαδικασία με τις γυναίκες; Αν και δεν ήμουν στα αθλήματα άκουσα ότι γενικά κόπηκαν πολλές γυναίκες κ μάλλον θα πάρουν κ πιο κάτω στη λίστα. Κόπηκαν όντως σήμερα τόσες πολλές η είναι ράδιο αρβύλα; Πραγματικά ρωτάω σεβομενη όσες γυναίκες συμμετέχουν στη διαδικασία αλλά δυστυχώς τα αθλήματα για εμάς είναι πραγματικά ζόρικα και εγώ θα κοβομουν αν συμμετείχα.
Sdrd88

Δημοσίευση από Sdrd88 »

Για αυτο που ρωτήσε για το χρονόμετρο στην 5 ομαδα την δεύτερη σειρα ολοι και οι 10 τερματίσαμε κατβ απο 4:10 βασικα ο τελευταίος τερμάτισε σε 4:10
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Γυναίκες μέχρι τις 12.30 είχαν κοπεί ΟΛΕΣ, η επιτροπή μου το είπε. Κρίμα μια που είδα κόπηκε για 4 δευτερόλεπτα.

2-3 άτομα σε κάθε 10αδα κόβονταν.

Στην δικιά μου, ενας δεν ήρθε καν να τρέξει.

Έχουν κοπεί και επιτυχόντες που πηγαν με σύμβαση. Στο κατάστημα που είναι να πάω εγώ, έχουν κοπεί 5 συμβασιουχοι...

Οι τοποθετήσεις θα αλλάξουν σίγουρα, και πιθανόν θα ξανακαλεσουν άτομα για αθλήματα επειδή δε θα συμπληρωθούν οι θέσεις.

Όντως υπάρχει κάποιος απ εξω που όλη μέρα, σημειώνει χρόνους και αριθμούς. Κάμερα δεν παρατήρησα.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Ρε παιδιά οι επιλαχόντες που θα φάνε την θέση όσων συμβασιούχων κόπηκαν, τι θα γίνει με αυτούς;Εφόσον η σύμβαση τρέχει ακόμα, θα δουλευει ένα συμβασιούχος (κομμένος) μέχρι να λήξει η σύμβαση και ταυτόχρονα στη θέση αυτή θα δουλεύει και ο επιτυχών επιλαχών;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης