Ηθελα να πω και εγω τη προσωπικη μου γνωμη πανω σε αυτο.
Θεωρω πως ο Δ. Υ. Κ και ο Νασσος ειναι απτα καλυτερα μελη εδω μεσα, που ακομα και ανωνυμα σου βγαζουν μια συμπαθεια, μια επιστοσυνη προς το προσωπο τους οταν τους μιλας και ο λογος τους ειναι παντα μετρημενος. Εκτος αυτου, ο ΔΥΚ ξερει τα παντα πανω σε προκηρυξεις και οποιο προβλημα ειχα παντα ειχε ετοιμη την απαντηση. Ο Νασσος δεν πιανεται στα εξοπλιστικα, καμια φορα θελω να γραψω κατι αλλα λεω " που πας ρε Λευτερη τωρα ξυπολητος στα αγκαθια " οποτε καθομαι και απολαμβανω τις συζητησεις του για τα νεα των Ενοπλων Δυναμεων.
Τον Yandr, δεν τον εχω γνωρισει αρκετα αλλα απτα λιγα σχολια του που εχω δει γενικα φαινεται ενας σοβαρος και μετρημενος ανθρωπος και η αληθεια ειναι πως καμια φορα η σοβαροτητα σου σε μερικα μηνυματα με " φοβιζει " πραγμα καλο, διοτι κρατιεται το επιπεδο οταν πρεπει. Επισης εχω καταλαβει πως ειναι εξισου πολυ διαβασμενος πανω σε εξοπλισμους οπως και σε οτι αφορα νεα πακετων εξοπλιστικων των Ενοπλων Δυναμεων. Με λιγα λογια θα εβαζα στα ιδια επιπεδα και τους 3, απλα Ο καθενας ειναι λιγο καλυτερος στον τομεα του και λογικο αυτο.
Απο εκει και περα, υπαρχουν ατομα τα οποια τα παω για τον λογο που εχουν και για τις ωραιες απαντησεις τους.
Fsasa: Οι απαντησεις του παντα ηταν τοσο ωραιες, ισως μερικες φορες ειρωνικες, αλλα παντα τα ελεγε ετσι ωστε να μη βαριεσαι ποτε.

Xanthos: Πολυ καλο παιδι οπου τον γνωρισα απτο φορουμ το 19, απτα παιδια που θα κατσει να σου μιλησει, να σε βοηθησει οσο γνωριζει και να πει τη γνωμη του ομορφα κι ωραια διχως διαξιφισμους.
Διασωστης31 : Απτα ατομα, τα οποια γνωρισα επισης το 19 απτο φορουμ, οπου κραταμε και επαφες εκτος φορουμ απο τοτε. Τι να πω γι αυτον τωρα; Ο τυπος δεν πιανεται πανω σε θεματα περι Νομων και τα σχετικα. Τρομερο παιδι.
Σιγουρα ξεχναω κι αλλα ονοματα ειτε παλια ειτε καινουρια, οποτε θα επανελθω αν μου ερθει καποιο σαν φλασια.