1η Στρατιά "Αχιλλέας" - Λάρισα
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μάθω για το πώς είναι τα πράγματα από θέμα αδειών και υπηρεσιών στην 1η στρατιά Λάρισας και στο Φρουραρχείο Τρικάλων;
Το 485 ΤΔΒ καπως τρώγεται. Το ΤΣ είναι full στιν αγγαρία.
YΠάρχουν στράτοπεδα σε Λάρισα και Τρίκαλα οπού υπηρετούν τη θητεία τους φαντάροι του στρατού ξηράς;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Η 1η Στρατιά είναι στη Λάρισα;
Γνωρίζει κανείς τί παίζει σε σχέσει με τις συνθήκες εκεί και ειδικά για στρατιώτη Έρευνας Πληροφορικής;
Σχετικά με υπηρεσίες, εξόδους και γενικότερα.
Γνωρίζει κανείς τί παίζει σε σχέσει με τις συνθήκες εκεί και ειδικά για στρατιώτη Έρευνας Πληροφορικής;
Σχετικά με υπηρεσίες, εξόδους και γενικότερα.
Παιδιά γνωρίζει κανείς πως είναι τα πράγματα αυτο τον καιρό ΤΣ/1η ΣΤΡΑΤΙΑ ; Θα με στείλουν εκει αρχες του αλλου μηνα και θα ηθελα να ξερω πως ειναι! 

ΠΑΙΔΙΑ Τα Πραγματα ειναι Απλα Τωρα Στο 485 Ηταν ειναι και Θα Ειναι Ενα Απο Τα Χειρωτερα Μπουρδελα που Πηγα Ποτε Εγω Ημουν Το 1986 87 Εκει Ευχωμαι Να Ειναι Καλητερα Απο Ολα Τα Α2 Στρατοπεδα Που Πηγα Ποτε Α2 Λενε Τα Στρατοπεδα Ανεπυθημητων Οσο Για Το φαει Ποιο καλα ηταν Τα Σκατα
Παιδια ξερει κανενας πως ειναι τωρα στην 1η στρατια; Ευχαριστω
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Για 1η Στρατιά στη Λάρισα είναι κανένας?; 🇬🇷
Παιδια θα ηθελα πληροφοριες για τη 1η στρατια. Συγκεκριμενα πηρα μεταθεση στο Κενοκ οπου θα υπηρετησω τους τελευταιους 2 μηνες της θητειας μου.
Φίλε μου 1η στρατιά είναι εάν φιλαράκι κι μου λέει ότι τους μετράνε το κρεβάτι με μέτρο 🤦♂️
Χαίρετε,
παρουσιάζομαι στο Στρατόπεδο Πλαστήρα Νικολάου και θέλω να μάθω εντυπώσεις από εκεί μέσα.
Ευχαριστώ.
παρουσιάζομαι στο Στρατόπεδο Πλαστήρα Νικολάου και θέλω να μάθω εντυπώσεις από εκεί μέσα.
Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες