Τραυλισμός στο Στρατό
Τραυλισμός στο Στρατό
Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτησω αν ο τραυλισμος θα μου προκαλεσει καποιο προβλημα στον στρατο
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Τραυλισμός στο Στρατό
Θες να μπεις μονιμος ή για την θητεια σου μιλας;
Τραυλισμός στο Στρατό
Οχι δεν θελω να μπω μονιμος. Για την θητεια μου μιλαω.
-
- Στρατηγός
Τραυλισμός στο Στρατό
guest753 έγραψε:Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτησω αν ο τραυλισμος θα μου προκαλεσει καποιο προβλημα στον στρατο
Ι2-Ι4 αναφέρει το ΦΕΚ, προφανώς ανάλογα με τη βαρύτητα της διαταραχής, σε βαριές περιπτώσεις που εμποδίζουν σημαντικά τη λεκτική επικοινωνία δίνουν και Ι5, λογικά θα σου δώσουν ένα γιωτόχαρτο του τύπου "ελεύθερος φωνοασκήσεων" για να αποφύγεις τυχόν ποινές, γενικά πάντως δεν θα έχεις πρόβλημα.
Τραυλισμός στο Στρατό
Greek_Army έγραψε:guest753 έγραψε:Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτησω αν ο τραυλισμος θα μου προκαλεσει καποιο προβλημα στον στρατο
Ι2-Ι4 αναφέρει το ΦΕΚ, προφανώς ανάλογα με τη βαρύτητα της διαταραχής, σε βαριές περιπτώσεις που εμποδίζουν σημαντικά τη λεκτική επικοινωνία δίνουν και Ι5, λογικά θα σου δώσουν ένα γιωτόχαρτο του τύπου "ελεύθερος φωνοασκήσεων" για να αποφύγεις τυχόν ποινές, γενικά πάντως δεν θα έχεις πρόβλημα.
Greek υπάρχει κάπου δημοσιευμένο αυτο το ΦΕΚ ;
Θελω και μπορώ !
Τραυλισμός στο Στρατό
ΦΕΚ Σωματικής Ικανότητας
Αν στο βγάζει "Κινέζικα", πήγαινε στο Εθνικό Τυπογραφείο (http://www.et.gr) και στην αναζήτηση βάσει ΦΕΚ επέλεξε "Έτος 2002", "Τεύχος Α" και αριθμό "109". Εϊναι με ημερομηνία έκδοσης 17/05/2002.
Αν στο βγάζει "Κινέζικα", πήγαινε στο Εθνικό Τυπογραφείο (http://www.et.gr) και στην αναζήτηση βάσει ΦΕΚ επέλεξε "Έτος 2002", "Τεύχος Α" και αριθμό "109". Εϊναι με ημερομηνία έκδοσης 17/05/2002.
Τραυλισμός στο Στρατό
Nassos έγραψε: ΦΕΚ Σωματικής Ικανότητας
Ευχαριστώ Νάσσο
Θελω και μπορώ !
Τραυλισμός στο Στρατό
Καλησπέρα σε όλους σας! μια ερώτηση θέλω να κάνω, πρόκειται να παρουσιαστώ στην 124 πβε στην αεροπορία! Θα ήθελα να μου πείτε σχετικά με τις αναφορές πρωινές και βραδινές, δηλαδή ένας ένας φαντάρος λέει το όνομα του φωναχτά με τη σειρά όλοι;
- Kourtembeu
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Τραυλισμός στο Στρατό
Vin έγραψε:Καλησπέρα σε όλους σας! Μια ερώτηση θέλω να κάνω, πρόκειται να παρουσιαστώ στην 124 πβε στην αεροπορία! Θα ήθελα να μου πείτε σχετικά με τις αναφορές πρωινές και βραδινές, δηλαδή ένας ένας φαντάρος λέει το όνομα του φωναχτά με τη σειρά όλοι;
Αυτό έχει σχέση με το θέμα του τραυλισμού; Έχεις το ίδιο πρόβλημα και φοβάσαι μην σε κοροιδέψουν ή είναι γενική ερώτηση; Αν έχεις το πρόβλημα που αναφέρεται στο τίτλο του θέματος τότε θα το γνωστοποιήσεις και ΔΕΝ θα έχεις πρόβλημα, αν όχι είσαι σε λάθος θέμα.

Τραυλισμός στο Στρατό
Ναι έχω το ίδιο πρόβλημα και θα σε παρακαλούσα αν μπορούσες να μου απαντήσεις στην ερώτηση πιο πάνω! Παρουσιαζονται όλοι ένας ένας και σε πια αναφορά;
-
- Πολίτης
Τραυλισμός στο Στρατό
Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτησω σχετικα με τον τραυλισμό, μπορεί κάποιος να πάρει αναβολή χωρίς να υπηρετήσει καθόλου; Διαβάζω στο προεδρικό διαταγμα ότι δίνουν διετή αναβολή και βγαίνεις ως και Ι5 σε βαριές περιπτώσεις. Παίρνεις αναβολή σε όλα τα επίπεδα (μετρια - βαρια) τραυλισμου έχει κανεις εμπειρία; Ευχαριστώ πολύ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες