Όριο ηλικίας για προκηρύξεις ΕΠΟΠ
Ναι έτσι πιστεύω και εγώ ή προκήρυξη θα μας λύση την απορία ελπίζω να μπορέσουμε να συμμετέχουμε γιατί περιμέναμε τόσα χρόνια και τώρα που λένε ότι θα βγει μπορεί να μην μας παίρνει η ηλικία δυστυχώς
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 14
Εύχομαι να μπορέσεις να δηλώσεις και καλή επιτυχία
Ευχαριστώ φίλε επίσης
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Ευχομαι σε ολα τα παιδια που αγαπανε το στρατο και δε το βλεπουν δημοσιο πραγματικα να μπουνε.
-
- Υποστράτηγος
Ήταν το όνειρο μου αφού δεν πέρασα με πανελλήνιες, όπως και των περισσότερων... Εύχομαι μόνο να βγει επιτέλους
Χαχα ούτε την πόρτα δεν θα περάσεις κολοψαρο χαχαχαχαχαχαχα. Αχαχαχαχα κολοψαροοο
-
- Υποστράτηγος
Σε μένα το είπες;
Οι γεννηθέντες του 1993 δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης για εποπ, ακόμα κι αν βρίσκονται στον μέσον της στρατιωτικής τους θητείας;
Δυστυχώς όχι. Σύμφωνα με την στρατολογική νομοθεσία οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ δεν θα πρέπει να έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους, ήτοι σημαίνει ότι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από την 01/01/1994 και μεταγενέστερα ή όσοι ΟΒΑ υπηρετούν τη θητεία τους και δεν έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους κατά την υποβολή της αίτησης τους.
Συγγνώμη αλλά μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει...2021-1993=28 ΓΙΑΤΙ να μην μπουν οι 93δες;
Και εγώ έτσι το σκέφτηκα, δε βλέπω το λόγο που δεν μπορούμε να υποβάλλουμε αίτηση! Θα διευκρινιστεί αυτό, θεωρώ!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Γιατι στο στρατο απο την 1 Ιανουαριου οσοι ειναι γεννημενοι το 93 τους μετραει 28 ειτε τα εχουν κλεισει ειτε οχι
Και παλι στο φεκ λεει να μην εχουν υπερβει το 28 ετος της ηλικιας τους, οχι να μην το εχουν συμπληρωσει...
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Τσεκαρε την προκηρυξη οβα που βγηκε το 2020 παλι ισχυει το οριο ηλικιας 28 και γραφει επιτρεπεται να συμμετασχουν οσοι ειναι 1-1-1993 και μετα οποτε το 2021 οι προκηρυξεις του στρατου θα λενε 1-1-1994
Μπορεις σε παρακαλω να μας κοινοποιησεις το συγκεκριμενο link;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες