ΣΣΑΣ Νομικό
ΣΣΑΣ Νομικό
Γεια σας.. εγώ θα ήθελα να ρωτήσω γιατί διαβάζω τόση ώρα και δεν έχω καταλάβει καλά... Πρέπει αναγκαστικά να δώσεις τα αθλήματα για να μπεις στα γραφεία του Στρατού;
ΣΣΑΣ Νομικό
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω παίρνω το πτυχίο μου σε λίγο καιρό μπορώ να δώσω κατατακτήριες για να μπω ΣΣΑΣ αλλά στην νομική; Και αν ναι πρέπει να δώσω και αθλήματα ή όχι; Ευχαριστώ πολύ
ΣΣΑΣ Νομικό
Δημήτρης έγραψε:Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω παίρνω το πτυχίο μου σε λίγο καιρό μπορώ να δώσω κατατακτήριες για να μπω ΣΣΑΣ αλλά στην νομική; Και αν ναι πρέπει να δώσω και αθλήματα ή όχι; Ευχαριστώ πολύ
Δεν υπάρχει η δυνατότητα για κατατακτήριες με πτυχίο από συμβατικο πανεπιστήμιο για καμία στρατιωτική σχολή, παρά μόνο μέσω πανελληνίων εάν και εφόσον πληρείται το ηλικιακό όριο.
ΣΣΑΣ Νομικό
Καλησπέρα είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχω υπηρετήσει στις ειδικές Δυνάμεις και θα ήθελα να ενταχθω στη νομική υπηρεσία του στρατού. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή πρέπει να είναι κάποιος απόφοιτος της ΣΣΑΣ;
- GeoCommand
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Στρατός- σχέδιο-Αεροπορία
ΣΣΑΣ Νομικό
Κανονικά το Νομικό σώμα των ΕΔ συγκροτούν απόφοιτοι ΣΣΑΣ.Ενδεχομένως κατά διαστήματα να δέχονται και πολιτικό προσωπικό, αλλά δεν γνωρίζω με σιγουριά αν προκηρύξεις εκτός από ΟΒΑ , ΕΠ. ΟΠ κ. α. ορίζουν και την πρόσληψη δικηγόρων...
Άμμες δέ γ' εσσόμεθα πολλώ κάρρονες
ΣΣΑΣ Νομικό
Νομίζω ότι γίνονται προκηρύξεις και μπαίνουν δικαστές απευθείας λοχαγοί. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος οπότε αν κάνω λάθος διορθώσετε με
ΣΣΑΣ Νομικό
Παλαιότερα είχα διαβάσει σε άλλο φόρουμ ότι γινόταν ενίοτε διαγωνισμός για την πρόσληψη δικηγόρων οι οποίοι αποκτούν το βαθμό του λοχαγού. Αληθεύει κάτι τέτοιο;
ΣΣΑΣ Νομικό
Φίλε αυτό έχω διαβάσει κι εγώ αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
ΣΣΑΣ Νομικό
Καλημέρα σας! Ύστατη προσπάθεια σε αυτό εδώ το φόρουμ σχετικά με την προκήρυξη για τους Στρατιωτικούς Δικαστικούς Γραμματείς. Κάθε πληροφορία μου είναι απαραίτητη για τη μορφή των θεμάτων καθώς δεν υπάρχει κάποιο αρχείο ή παλαιότερα θέματα του αντίστοιχου διαγωνισμού (αν θα είναι πρακτικά, θεωρία ή άρθρα απέξω). Οι θεματολόγοι είναι αξιωματικοί της ΣΣΑΣ Νομικής. Θέλω πολύ να πετύχω σε αυτό τον διαγωνισμό αν και οι θέσεις είναι μόνο 15. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες