Εμπορικό ναυτικό για αλλοδαπούς

Απάντηση
Στρατός και θητεία
κατερινα

Δημοσίευση από κατερινα »

Αν ειναι να σκεφτεσαι τετοια πραγματα τοτε αστο καλυτερα, αν εσυ ο ιδιος αντιμετωπιζεις τον εαυτο σου ως μειονοτητα τοτε φαντασου τι θα κανουν οι αλλοι. Απλως θα αντιμετωπισεις τους γυρω σου οπως πρεπει και δεν θα δειξεις οτι πτοεισαι, στην σημερινη εποχη πρεπει να δειχνουμε τα δοντακια μας για να μας φοβουνται οι αλλοι, πρεπει να δειχνουμε δυναμικοι αλλιως θα μας καταπατησουν, θα μας λιωσουν... Α η ζωη ειναι για ολους ιδια κανεις δεν ειναι ανωτερος η κατωτερος εσυ ο ιδιος πρεπει πρωτα να το συνειδητοποιησεις και ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν κανενας δεν ορισε καποιον αρχηγο ειμαστε ολοι ισοι και πρεπει να δεχτουμε. Ο αρχηγος ειναι μονο ενας και βρισκεται εκει πανω ολοι εμεις ειμαστε ταπεινοι υπηρετες του!
Αντώνιος

Δημοσίευση από Αντώνιος »

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα (λίγο καθυστερημένα)

Έχω μια απορία. Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016, ιδρύθηκε το ειδικό τμήμα των Ηλεκτρολόγων Α. Ε. Ν. Έχω έναν φίλο που είναι Μολδαβός, φανατικός Φιλέλληνας και αγαπάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την πατρίδα μας. Έχει μια απορία; Επειδή, θέλει να παρακολουθήσει το τμήμα Ηλεκτρολόγων Α. Ε. Ν. αλλά βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2007 (11 έτη), έχοντας φοιτήσει 5 έτη στη Μέση Εκπαίδευση και αυτά που φοιτάει ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ. Ε. Στο Τ. Ε. Ι. Στερεάς Ελλάδας, πρέπει να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια, για να βγάλει Ναυτικό Φυλλάδιο; Και αν ναι, έχει δυνατότητες να το κάνει, αφ' ού πάρει πτυχίο από το Τ. Ε. Ι.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Αντώνιος έγραψε:Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα (λίγο καθυστερημένα)

Έχω μια απορία. Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016, ιδρύθηκε το ειδικό τμήμα των Ηλεκτρολόγων Α. Ε. Ν. Έχω έναν φίλο που είναι Μολδαβός, φανατικός Φιλέλληνας και αγαπάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την πατρίδα μας. Έχει μια απορία; Επειδή, θέλει να παρακολουθήσει το τμήμα Ηλεκτρολόγων Α. Ε. Ν. Αλλά βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2007 (11 έτη), έχοντας φοιτήσει 5 έτη στη Μέση Εκπαίδευση και αυτά που φοιτάει ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ. Ε. Στο Τ. Ε. Ι. Στερεάς Ελλάδας, πρέπει να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια, για να βγάλει Ναυτικό Φυλλάδιο; Και αν ναι, έχει δυνατότητες να το κάνει, αφ' ού πάρει πτυχίο από το Τ. Ε. Ι.

Γιά να βγάλει ναυτικό φυλλάδιο θέλει την ιθαγένεια.

Εργκι

Δημοσίευση από Εργκι »

Γεια σε ολους μια ερωτηση θελω να κανω αμα δεν εχω ελληνικη ιθαγενεια αλλα εχω τελειωσει ναυτικο επαλ και τωρα θα μπω σε μια ιδιοτηκι σχολη εμπορικου ναυτικου. απλα επειδη ειμαι κανονικα νομοιμος θα μου δωσουνε αδεια για μπαρκο;
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Terminator »

Οχι δεν δικαιούσε ναυτικό φυλλάδιο μόνο όσοι έχουν πολιτογραφηθεί έλληνες υπήκοοι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες