Επιτροπή Απαλλαγών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Pan12345

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Pan12345 »

Και η δική μου εμπειρία από την επιτροπή την προηγούμενη εβδομάδα για β ετήσια αναβολή. Τυπικός έλεγχος του φακέλου. Να έχετε τη βεβαίωση από το ψυχίατρο που σας παρακολουθεί. Προσωπικά είχα την εντύπωση πως την είχα καταθέσει στο φρουραρχείο. Ωστόσο στο φάκελο που μου. Παρεδωσαν στην γραμματεία της επιτροπής δεν βρήκα το έγγραφο αυτό. Τους κατέθεσα οπότε φωτοτυπία που είχα βγάλει. Τους χρειάζεται για να αντιγράψουν την πάθηση στο κείμενο της τελικής κρίσης. Καλή συνέχεια σε όλους
Αλέξανδρος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

401 σήμερα για Α ετήσια αναβολή, τζάμπα αγχώθηκα τόσο, με ρώτησε αν με παρακολουθεί κάποιος ψυχολόγος έδωσα την γνωμάτευση και σε 3-4 λεπτά είχε τελειώσει, μου είπε σε 1,5 μήνα να μπώ stratologia gr να δω την αναβολή μου
Ody

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Ody »

Πέρασα και εγώ σήμερα από επιτροπή. Πήγα 10:00, ουτε ουρές ούτε τίποτα. Σέ καθοδηγούν από την πύλη.

Μπενεις στο κτήριο της Επιτροπής και περιμένεις 2-3 λεπτά να σε φωνάξουν.

Εμένα το μόνο που με ρώτησε είναι Εάν με παρακολουθεί γιατρός.

Σφραγίδες και Γεια σας.

Ούτε 5 λεπτά.

Σέ ένα μήνα μου ειπε βγαίνει η απόφαση.

Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 30

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Kaizoku »

Ειχα κλεισει ραντεβου με την επιτροπη 424 στις 11.(απο οτι καταλαβα μας χωριζουν σε γκρουπ ανα ωρα) εγω εφτασα κατα τις 11 15 και ημουν ο τελευταιος νομιζω απο το γκρουπ μου.

Έξω απο την επιτροπη περίμενε κόσμος να περαει απο την επιτροπη. Εδωσα τα χαρτια μου, με εστειλαν στον ιατρο για να γραψει την δευτερη αναβολη. Πολυ συντομα, ξαναγυρισα στην επιτροπη για να με δουν. Ο κόσμος που λογικα ειχε παει απο πιο νωρις ισως και απο τις 10 30, περιμενε ακομη την επιτροπη.

Τελικα, η επιτροπη ηρθε και ξεκινησε η διαδικασια. Συνολικα μου πηρε 1 ωρα και 15 λετα περιπου για να ξεμπερδεψω.

Anonymous

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Anonymous »

Ήρθε η μετάθεση μου στο 401 επιτροπή απαλλαγών πως είναι τα πράγματα; Υπηρεσίες;
St

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από St »

Πέρασε κανένας για οριστική απαλλαγή (Ι5) ; Έχουν γίνει πιο αυστηροί λόγω αύξησης θητείας;
Παύλος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Παύλος »

Καλησπέρα στην ομάδα,

Έχω περάσει εδώ και ένα μήνα απο την επιτροπή της Τρίπολης για αναβολή αλλά ακόμα στο site της στρατολογίας δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση σχετικά με την αναβολή. Έχει βγεί σε κανέναν η απόφαση;

Trelos

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Trelos »

Ούτε σε μένα Παύλο. Ακόμα περιμένω.
moderat

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από moderat »

Καλησπέρα.

Πέρασα σήμερα από επιτροπή για δεύτερη διετή αναβολή στο 401. Η διαδικασία κράτησε 30 δεύτερα, πήραν απλά τα χαρτιά μου και μού είπαν ότι θα ενημερωθώ σε ένα μήνα για την απόφαση. Στα χαρτιά είχα επισυνάψει βεβαίωση από ψυχίατρο δημοσίου νοσοκομείου.

Λέτε να γίνει καμιά στραβή;

moderat

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από moderat »

moderat έγραψε:Καλησπέρα.

Πέρασα σήμερα από επιτροπή για δεύτερη διετή αναβολή στο 401. Η διαδικασία κράτησε 30 δεύτερα, πήραν απλά τα χαρτιά μου και μού είπαν ότι θα ενημερωθώ σε ένα μήνα για την απόφαση. Στα χαρτιά είχα επισυνάψει βεβαίωση από ψυχίατρο δημοσίου νοσοκομείου.

Λέτε να γίνει καμιά στραβή;

Μονοετή αναβολή, εννοώ...

Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 30

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Kaizoku »

Εγω που πηγα 31 Μαιου για δευτερη αναβολη, έχει βγει.

επίσης, ρώτησα τον ιατρο αν δικαιούμαι απαλλαγή ττου χρόνου με την πάθηση μου για να μου φύγει το άγχος και μου είπε "ναι".

οποτε να λεω από τωρα ότι τελείωσα με το στράτο;

Σωτηρης

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Παιδιά καλήσπερα σας θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας για τη περίπτωση μου, τέλος του χρόνου θα έρθει η ώρα της οριστικής απαλλαγής μου, παρακολουθουμαι από ιδιωτικό ψυχίατρο με συνταγογράφηση κλπ έχοντας ήδη δύο ετήσιες αναβολές, έχω ακούσει ότι με χαρτί δημοσίου ψυχιάτρου ξεμπερδευεις αρκετά πιο εύκολα αυτό ισχύει ή είναι απλά μύθος; Σας ρωτάω διότι η πρώτη αναβολή μου προήλθε από διακοπή θητείας όπου πέρασα αρκετά άσχημα και αναγκαστικά να ζητήσω αναβολή για διαταραχή προσαρμογής δε γίνεται να ξαναμπώ μέσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους.

Trelos

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Trelos »

Έχει κανείς νέα από Τρίπολη; Από το Μάρτη περιμένω και τπτ ακόμα στο σιτε της στρατολογιας.
xristoforos9119

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από xristoforos9119 »

Καλησπέρα στα παιδιά.

Τελειώνει η διετής αναβολή μου στις 15/07 και προσπαθώ να προετοιμαστώ από τώρα για τυχόν χαρτιά κλπ.

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν εσάς σας είχανε στείλει ταχυδρομικώς την απόφαση της επιτροπής για αναβολή; Εγώ πέρασα επιτροπή προπερσυ το καλοκαίρι, μου δώσανε 2 χρόνια, αλλά δεν έλαβα ποτέ χαρτί με την απόφαση αυτή.

Στο site πάντως κανονικότατα βλέπω την 2ετη αναβολή μου, μέχρι τις 15/07. Όταν πήρα τηλέφωνο στην στρατολογία να ρωτήσω πότε λήγει η αναβολή, το επιβεβαίωσε και εκεί η κυρία που μίλησα. Επίσης, έχω κρατήσει το παραπεμπτικό του Φρουραρχείου που λέει να κανονίσω ραντεβού με την επιτροπή της Τρίπολης, μην τυχόν χρειαστεί για να αποδείξω ότι είχα αναβολή. Είναι απαραίτητο το χαρτί - απόφαση της διετούς αναβολής για την φορά αυτή, που θα είναι για απαλλαγή, για να το παρουσιάσω κάπου; Αγχώθηκα λίγο γιατί δε ξέρω αν χρειάζεται ή όχι. Και δε θυμάμαι αν είχα πάρει τηλέφωνο προπερσυ να ρωτήσω, αν είναι απαραίτητο να λάβει κάποιος χαρτί για την αναβολή του.

Όποιος είναι σε παρόμοια κατάσταση, ας ενημερώσει παρακαλώ.

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να είμαστε όλοι καλά.

Παυλος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Παυλος »

Trelos έγραψε:Έχει κανείς νέα από Τρίπολη; Από το Μάρτη περιμένω και τπτ ακόμα στο σιτε της στρατολογιας.

Καλησπέρα, Εμένα αναρτήθηκε στο site κανονικά. Θα σου πρότεινα να πάρεις τηλ την στρατολογία να ρωτήσεις τι γίνεται.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες