Επιτροπή Απαλλαγών
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Επιτροπή Απαλλαγών
Μολις τωρα πληροφορηθηκαμε απο το τηλ. Κεντρο 2107494000 Του 401 πως δεν χρειαζεται ραντεβου. Περνας απο εκει με τα απαραιτητα εγγραφα Δευτερα με Παρασκευη απο 9-12.30 Ρωτας στη πυλη για κατευθυνσεις.
Επιτροπή Απαλλαγών
Μήπως σας ενημέρωσαν εάν αυτοί που είναι για αναβολή θα περάσουν τελικά από επιτροπή ή περνάνε όλοι;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Επιτροπή Απαλλαγών
Ο γιος μου παει για πρωτη αναβολη... Δεν μας ρωτησαν εαν προκειται για αναβολη η απαλλαγη οποτε φανταζομαι πως για το Γ Εσσο ολοι περνανε κανονικα. Για καλως η κακως θα παει για να ειναι σιγουρος.
Επιτροπή Απαλλαγών
Χρειαζεται καποιο covid test για να περασω απο επιτροπη;
Επιτροπή Απαλλαγών
Χαίρετε παιδιά,
Πέρασε κανείς από την Γ' ΕΣΣΟ από το 401 από την επιτροπή για αναβολή ;
Τίποτα εντυπώσεις, ήταν τυπική η διαδικασία; Είχε ερωτήσεις ; Πώς ήταν γενικά;
Πέρασε κανείς από την Γ' ΕΣΣΟ από το 401 από την επιτροπή για αναβολή ;
Τίποτα εντυπώσεις, ήταν τυπική η διαδικασία; Είχε ερωτήσεις ; Πώς ήταν γενικά;
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπέρα σε όλους. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με την επιτροπή απαλλαγών μου είπαν ότι για Γ' ΕΣΣΟ θα περάσουμε όλοι από επιτροπή χωρίς ραντεβού.(είτε είμαστε για αναβολή, είτε για απαλλαγή) Απλά να πάμε στο 401,9-12κ30 και θα εξυπηρετηθούμε.
Επιτροπή Απαλλαγών
Παιδιά καλησπέρα.
Παίρνω εδώ και 2 μέρες τηλέφωνο την επιτροπή απαλλαγών και δεν απαντάει κανείς.
Τελικά πήγε κάποιος από το 401 να μας πει πως είναι η φαση;
Κλείνεις ραντεβού ή απλά πας και εξετάζεσαι;
Παίρνω εδώ και 2 μέρες τηλέφωνο την επιτροπή απαλλαγών και δεν απαντάει κανείς.
Τελικά πήγε κάποιος από το 401 να μας πει πως είναι η φαση;
Κλείνεις ραντεβού ή απλά πας και εξετάζεσαι;
Επιτροπή Απαλλαγών
Όπως λέει το αμέσως παραπάνω από εσένα μήνυμα πας απλά χωρίς ραντεβού 9 με 12.30.
τώρα ως προς το πως είναι η φάση, ελπίζω κάποιος να μεταφέρει σχετικά τις πληροφορίες.
τώρα ως προς το πως είναι η φάση, ελπίζω κάποιος να μεταφέρει σχετικά τις πληροφορίες.
Επιτροπή Απαλλαγών
Πήγα εγώ σήμερα από Επιτροπή Απαλλαγών στο 401. Μου ζητήσανε την γνωμάτευση του γιατρού μου και μου είπαν να μπω στο site της Στρατολογίας σε ενα μηνα για το αποτέλεσμα.
Σε 10 λεπτά είχα τελειώσει. Πολύ τυπική διαδικασία (ήμουν για 2η ετήσια αναβολή).
Σε 10 λεπτά είχα τελειώσει. Πολύ τυπική διαδικασία (ήμουν για 2η ετήσια αναβολή).
Επιτροπή Απαλλαγών
Πήγα και εγώ από την επιτροπή απαλλαγών στο 401. Μην παίρνετε τηλέφωνο δύσκολα θα απαντησουν. Σε 10 λεπτά είχα τελειώσει.
Επιτροπή Απαλλαγών
Ερωτήσεις σας έκαναν τίποτα ; Για συμπτώματα ή προσωπικές πληροφορίες κλπ;
Επιτροπή Απαλλαγών
Παιδια ζητανε self test στην επιτροπη;
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπέρα. Ερωτηση πρωτη, αν εχει γενικα ουρες κλπ και πρεπει να παμε απο το χαραμα για να εξυπηρετηθουμε σχετικα νωρις κι επισης πως ειναι η εξεταση της επιτροπή τυπική ή κανουν ερωτήσεις κλπ;
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες