Επιτροπή Απαλλαγών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Alex

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Alex »

Καλημέρες παιδιά,

Εν τέλει είναι σίγουρο ότι στη Γ εσσο θα περάσουμε όλοι (είτε αναβολή είτε απαλλαγή) από την επιτροπή απαλλαγών;

έχει κλείσει κάνεις ραντεβού;

Cormoran

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Cormoran »

Εμένα δεν μου έχει ερθει κατι ακόμα από την Στρατολογία για να παρουσιαστώ στην Επιτροπή Απαλλαγών. Αν καποιος κλεισει ραντεβού για αναβολή ή παρει τηλέφωνο και του πει οτι δεν χρειάζεται να εμφανιστεί στην Επιτροπή, ας μας το πει...
I

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από I »

Καληαπερα, παιδια, περασα από Φρούραρχειο Αθήνας με τη Β ΕΣΣΟ, αλλά στο site δεν έχει βγει ακόμα η αναβολή, είναι και σε κανέναν άλλο έτσι; Η παιζει να μου την αρνήθηκαν από την Επιτροπή;
Οδυσσεας

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Οδυσσεας »

Καλημέρα ! Εμένα μου έστειλαν Εχθές το παραπεμπτικό, και τηλεφώνησα μοκις τώρα και μου είπαν πως να πάρω από το 401 να περάσω από επιτροπή με τα χαρτιά μου σε ακριβώς 10 εργάσιμες μέρες... Ξέρει Κάποιος να μου πει τι θα με ρωτήσουν εκεί πέρα; Περνάω για πρώτη φορά. Πάσχω από κρίσεις πανικού, αγοραφοβία και αγχώδης διαταραχή.

Στο χαρτί ο ψυχίατρος του φρουραρχιου έγραψε "καταθλιπτική διαταραχη"

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 30

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Kaizoku »

Πέρασε κανεις πρόσφσατα απο το 424 για αναβολη;

πως ηταν η εμπειρια;

εγω παει για δευτερη φορα φετος και θα ηθελα να ρωτησω αν λενε εκεινη την στιγμη αν την πήρα την αναβολή ή όχι. Περυσι στην επιτροπη ηταν μονο 1 και μου ειπε οτι την πηρα.

Σε περιπτωση που δεν μου πουν, ποσο καιρο κάνει να δω την αποφαση;

πηρα τηλεφωνο στο 424 και μου ειπαν συνεδριαζουν και να παρω αυριο.

παιζει να μην χρειαστει να παμε εκει;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kaizoku την Τετ Μάιος 19, 2021 2:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Kaizoku »

Παιρνω τηλ αλλα λεει κατειλληεμνο στο 424
KT-ST

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από KT-ST »

Και εγώ ακριβώς το ίδιο, ακόμα περιμένω!
Pan12345
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Pan12345 »

Η γραμμή στο 401 καθώς μου είπαν την περασμένη εβδομάδα στο τηλέφωνο είναι, ως προς τους στρατευσιμους της Γ εσο, να περάσουν από την Επιτροπή οσοι είναι για απαλλαγή και όχι οσοι είναι για αναβολές 6μηνες ή ετήσιες. Με διαβεβαίωσαν ρητά σχετικα με αυτό. Το ερώτημα είναι κατά πόσο η οδηγία αυτή θα αλλάξει εντός του μήνα. Προσωπικά πέρασα από το φρουραρχειο στις 5 Μαΐου. Θέλω να πιστεύω πως δεν άλλαξε στο ενδιάμεσο κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pan12345 την Σάβ Μάιος 22, 2021 5:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cormoran

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Cormoran »

Πέρασα από το Φρουραρχείο στις 7 Μαϊου. Πήρα τηλέφωνο την Επιτροπή και μου είπαν να πάω από το 401 10 εργάσιμες μέρες μετά την σύνταξη του εγγράφου που με παραπέμπει στην Επιτροπή Απαλλαγών.

Είμαι για ετήσια αναβολή όχι απαλλαγή. Οπότε φαντάζομαι ότι άλλαξε η διαδικασία από την προηγούμενη ΕΣΣΟ.

dimi

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από dimi »

Δηλαδή λένε στο τηλέφωνο να πάμε στο 401 10 μέρες μετά την ημερομηνία του παραπεμπτικου;

δεν θα γίνεται πανικός έτσι χωρίς συγκεκριμένο ραντεβού και ώρα ;

ελπίζω να γράψει σύντομα κάποιος που όσα περάσει από την επιτροπή για το τι ακριβώς παίζει

Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Kaizoku »

Πως γινεται να ειπαν οτι οσοοι ειναι για αναβολη δεν περνανε απο επιτροπη, ενω αλλος εγραψε οτι του ειπαν να παει σε 10 μερες;

επισης τι γινεται με το 424; Παιρνω τηλεφωνο και μια κατειλλημενο, μια δεν το σηκωνει κανεις. Ειμαι για δευτερη αναβολη. Παντως οταν ειχα πιασει γραμμη μυο ειχαν πει οτι συνεδριαζαν. Περασε κανεις απο 424 προσφατα για αναβολη;

Παύλος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Παύλος »

Καλησπέρα στην ομάδα,

Έχω περάσει εδώ και ένα μήνα απο την επιτροπή της Τρίπολης για αναβολή αλλά ακόμα στο site της στρατολογίας δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση σχετικά με την αναβολή. Αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος το ίδιο;

Βασίλης

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Βασίλης »

Καλησπέρα σε όλους. Μπράβο για την δουλειά που γίνετε εδώ μεσα και για τις απαντησεις σας. Περασα σημερα απο επιτροπη απαλλαγων στο 401 (για απαλλαγή) Μου ειπαν οτι η απάντηση θα βγει στο σιτε της στρατολογιας σε λιγες μερες.

Επισης ενα ατομο της επιτροπης μου είπε οτι πλεον αφου παρεις απαλλαγη σε εξεταζουν κάθε 3 χρόνια μεχρυ 45 χρονων.

Ξέρει κάποιος αν ισχύει κατι τετοιο;

Έιχε κάποιος παρομοια εμπειρια;

Ευχαριστω εκ των προτερων

ringo

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από ringo »

Πώς ήταν η εμπειρία στην επιτροπή απαλλαγών; Πόσο έκατσες; Σε ρώτησαν τπτ ιδιαίτερο φίλε;

αντε με το καλό η απαλλαγή

Mother is only one
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Mother is only one »

Καλημερα και απο μια μανα που διαβαζει τα ποστ εδω μπας και βρουμε ακρη μιας και αδυνατουμε να πιασουμε γραμμη Με την επιτροπη απαλλαγων. Στις 7 Μαιου πηγε ο γιος μου στο Φρουραρχειο, του εχει ερθει και το εμαιλ Εξέταση Σωματικής Ικανότητας στις 13 Μαι. Τα τηλεφωνα που παιρνουμε και ειναι συνεχεια κατειλημμενες ειναι τα :2107494893,2107494894 Ειναι σωστες η υπαρχει αλλο νουμερο; Ευχαριστω εκ των προτερων!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες