Επιτροπή Απαλλαγών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
makis_nomotagis

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από makis_nomotagis »

Bill έγραψε:Καλησπέρα σας,

Πέρασα απο το φρουραρχείο την προηγούμενη εβδομάδα και με εξέτασε και Ψυχίατρος (έχω ήδη 2 αναβολές) μου έγραψε Ι5 αλλά παράγραφο 341. Η επιτροπή θα μου δώσει το Ι5;

Φίλε τελικά τι είχε γίνει τότε; Πάω για οριστική απαλλαγή μετά από 2 ετήσιες αναβολές. Έχω ένδειξη 341 στην γνωμάτευση. Παίζει να με βγάλουν Ι4 βάσει του ΦΕΚ;

Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από BigSoldier »

Εντυπώσεις από την επιτροπή στο 401; Αυστηρή ή απλή αντιγραφή των γνωματεύσεων; Πήγατε χωρίς ραντεβού;
ΖΜ

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από ΖΜ »

Στα χανιά επιτροπή.. ελεγε η γνωματευση 338 παραγραφος Διαταραχη προσωπικοτητας και μπηκα στο φεκ κ λεει Ι5..
Makis_nomotagis

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Makis_nomotagis »

ΖΜ έγραψε: Στα χανιά επιτροπή.. ελεγε η γνωματευση 338 παραγραφος Διαταραχη προσωπικοτητας και μπηκα στο φεκ κ λεει Ι5..
Το 338 που το ανέφερε; Στην γνωμάτευση που έβγαλε ο ψυχίατρος που σε εξέτασε πριν πας στην επιτροπή ή το αποφάνθηκε η επιτροπή στο τέλος σαν γνωμάτευση για την περίπτωση σου; Ότι πχ ο τάδε παίρνει Ι5 βάσει του ΦΕΚ 338...
ΖΜ

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από ΖΜ »

Πηγα φρουραρχειο ηρακλειο.. με παρεπεμψε στην επιτροπη στα χανια οπου εκει μας εξετασε ενας ψυχιατρος κ οπου αυτος ο ψυχιατρος εγραψε τη γνωματευση 338 διαταραχη προσωπικοτητας.. δεν εγραψε πουθενα Ι5.. μετα απο καμια ωρα μπηκα στην επιτροπη κ μου ειπαν οτι θα με ειδοποιησουν σε μια βδομαδα.. και οτι ισχυει οτι μου ειπε ο ψυχιατρος.. ο ψυχιατρος με ψαρωνε ξεκαθαρα απλα εγραψε τη γνωματευση και την υπεγραψε.. αρα λογικα παιρνω Ι5 γιατι στο φεκ στην παραγραφο 338 λεει διπλα διαταραχη προσωπικοτητας Ι5
2000

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από 2000 »

Οσοι ειναι απο την ηπειρο επιτροπη απαλλαγων για ΟΒΑ πανε στο 424?
Γιωργος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Γιωργος »

Περασα απο το φρουραρχειο αθηνων 25 Μαιου 2020. Μου μενει η επιτροπη.

Ωσοτο παιρνω τηλ στην επιτροπη (στο 401) και δεν το σηκωνουν. Εχει παει κανεις χωρις ραντεβου/τηλεφωνο;

lazer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από lazer »

Καλημέρα σας. Πέρασα σήμερα απο επιτροπή για απαλλαγή. Προσωπικά δε με ρώτησε κάτι έκανε αντιγραφή το χαρτί του γιατρού σε ότι αφορά την πάθηση και μου είπε στο τέλος να μπω στο site της στρατολογίας να κατεβάσω την απαλλαγή, οπου πλέον δεν είναι οριστική και θα με ξαναδούν σε 3 χρόνια. Προσωπικά δεν πιστεύω οτι το είπε ψαρωτικά γιατί ο κύριος δεν με ρώτησε τίποτα απολύτως ούτε ειρωνικός ήταν ούτε τίποτα. Πιστεύω ότι ίσως υπάρχει μια περίπτωση αφού ευσταθεί μεσω του ΦΕΚ, να καλούν όχι δειγματοληπτικά αλλά πιο στοχευμένα. Τώρα απο εκεί και πέρα οψόμεθα. Το πιο βασικό είναι ότι φώναζε ένας εκεί γιατί λέει δεν κλείσαμε ραντεβού και ερχόμαστε έτσι στην επιτροπή. Του ειπε και μια κοπέλα ότι δε σας βρήκαμε στα τηλέφωνο και αυτός έλεγε πάλι τα δικά του. Ρωτούσε κατι ατομα αν ήρθαν χωρίς ραντεβού και όταν είπαν ναι, αυτός έλεγε "τι είναι αυτά τα πράγματα κλπ"

makis_nomotagis

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από makis_nomotagis »

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα ολοκλήρωσα την διαδικασία έπειτα από 2 χρόνια αναβολής. Πήρα το Ι5 από το 424. Δεν μου ανέφεραν κάτι για τα 3 έτη επανεξέτασης κτλ. Δεν μου έκαναν καμία ερώτηση παρά μόνο αν ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τα ψυχολογικά μου προβλήματα. Να τονίσω κάτι που είναι σημαντικό, πριν ξεκινήσει η διαδικασία της επιτροπής, καταθέτεις τα χαρτιά σου στην γραμματεία μαζί με την ταυτότητα. Αυτό που άλλαξαν σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι δεν δέχονται γνωματεύσεις ιδιωτών ψυχολόγων. Τονίζω ψυχολόγων, όχι ψυχιάτρων. Οπότε αν έχετε μόνο γνωμάτευση από ιδιώτη ψυχολόγο, στην ουσία να ξέρετε ότι πάτε χωρίς χαρτί. Εγώ ευτυχώς είχα παλαιότερες από δημόσιο και κράτησε μόνο αυτές. Δεν δέχονται ούτε συνταγές φαρμάκων. Μόνο ψυχιατρική γνωμάτευση από δημόσιο ή ιδιώτη. Οπότε προσοχή. Η επιτροπή δεν σε κρατάει πάνω από 30 δευτερόλεπτα. Καλή επιτυχία σε όλους.
ΖΜ

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από ΖΜ »

Μηπως ειδες φιλε στο χαρτι που υπεγραψε εκεινος τι γνωματευση και τι κωδικο εγραψε;
lazer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από lazer »

ΖΜ

Εγώ όπως το είδα ήταν όπως στην αναβολή που γράφανε την πάθηση. Δεν είδα να γράφει απαλλαγή η κάτι τέτοιο... Είδα ότι έγραφε την πάθηση που εχω... Τώρα άμα μετά έγραψε κάτι δεν ξέρω

ΖΜ

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από ΖΜ »

Τι παθηση σου γραψανε αν επιτρεπεται;
Μίλτος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Μίλτος »

Καλησπέρα, πάω για απαλλαγή μετά απο 2 χρόνια αναβολών λόγω ψυχολογικών θεμάτων. Θα ήθελα να ρωτήσω, η γνωμάτευση που θα μου δώσει ο ψυχίατρος που με παρακολουθεί στο νοσοκομείου, για πόσο καιρό έχει ισχύ για την επιτροπή; Ειναι να παρουσιαστώ σεπτέμβριο, αν του την ζητήσω απο τώρα ειναι οκ ή θα θεωρηθεί "παλιά" για την επιτροπή; Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος γιατι με έχει φάει η αγωνία
lazer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από lazer »

@ Μιλτος

Καλησπέρα

Καλύτερα είναι να σου γράψει κοντά στην ημερομηνία που παρουσιαζεσαι. Αφου σε παρακολουθεί θα τον ξαναδείς και πιο μετά λογικα άρα δε θα έχεις θέμα

Dimitris

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Dimitris »

Ρε παιδιά εντέλει χρειάζεται ραντεβού; Γιατι παίρνω να ρωτήσω στα τηλέφωνα που έχουν και δείχνει ότι μιλάνε, μάλλον θα τα χουν κατεβασμένα.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες